QUOTE(Pou @ 2021 07 28, 12:07)
<p>Sveikos 🌞 Aš tai rauginu litruo vandens šaukštas druskos, bet laikau ilgiau, maždaug 5-6 dienas, man skaniau rūgštesni. Tuomet rasalą užvirinu, užpilu atgal ant agurkų ir užsuku. Bet va kartais, kaip ir Mukai, būna ir minkštų. Gaila, kad neturiu krienų lapų, reiktų ąžuolo gal miške kur paskabyt. Luety, aš pernai vieną iškrovos dieną per savaitę darydavau. Jei skauda galvą, paprastai reik šiek tiek daugiau skysčių gert, man susitvarkydavo taip galvaskaudis. Šiemet darau, bet labai retai, nes pabiro kiek sveikata. Užvakar darė žandikaulio operaciją, vėl antibiotikų kursas, nors vos prieš porą savaičių baigiau ankstesnį. Ir dar krūvos nuskausminamų. Tai su iškrovos dienos kojukes pakratyčiau 🌞 Mano krikšto tėtis 30 dienų badavo, bet pagal metodikas nustatytas išeidinėjo. Badavo dėl sveikatos, vėliau kasos, tulžies, keprnų darbas susireguliavo liuksiškai. Bet reik jau priežiūroj tokį ilgą laiką badaut. Prie jūros pailsėjom nuostabiai. Geras oras, į paplūdimį eidavom kur mažai žmonių, liuks. LInkėjimus jūrai perdaviau.</p>
Aciu,Pou,kad perdavei linkejimus,ilgiuosi as jos
O kas zandikaulyje?Vajetus,kaip uzpuole tave tokios rimtos,bjaurios ligos.Manau badavimas ir ilgesni laika gal isvarytu toksinus,ar metalus is orgizmo,nu kazkas vistiek yra organizme ir jis bando gintis visokiais budais.
Galva ne tai,kad skauda,bet spaudzia virsugalvi ir smilkinius,atrodo lyg slegis koks verztu.Spaudimas buvo didesnis nei visada.Nors be kavos.Sekanti karta pridesiu prie vandens zalia arbata,paziuresiu,o skysciu buvo labai daug,net naktimis keldavausi po 3x.Uztai ir miego trukumas buvo.Bet dabar viskas puiku,jauciuosi fantastiskai,darysiu vel.Gal isismaginsiu ir daugiau dienu pabadausiu.
Pavydziu amonem kurie po 21 d.isbadauja.Manes nebaugina badavimas pats,mane baugina isejimas is jo.O jei kas ne taip,dabar su medicina nelabai susisauksi,bijau sau pakenkt,uzteks ir taip,svarbu,kad nenuleisciau ranku.
Paserem vistas,surinkau vel pomidoru,agurku kalnus,ebeauginsiu tiek,tikrai.
Pomidoru lapai kazkokie keisti,dziusta,vysta,gelsta.Tas dziuvimas sausas,nors panasus i mara,bet zinau,kad maras buna kaip pelesis.
Ai,kas bus tas bus,uzteks.