Labas rytas.
Labas rytas, princiesos.
Vėl sėdim abi su kate, su murklių skanėstukais, su kava ir zefyru. Patinka kartais zefyrai. Sveika/nesveika - nesuku galvos.
Nugi visai apnaglėjo oras. Kur šiluma?? Vasara gi dar..
Pou, turėjau panašu atvejį su dančiu, kai niekaip negijo po operacijos. Gal apie du mėnesius vargau, ištino gomurys, nutraukinėjo pūlius.. Maniau visi uždegimai, pūliai nueis man į smegeninę, visko prisigalvojau. Daktarui nusibodau, tai sako, tau ir negis, nes esu tikras kad trūksta vit. D. Liepė pasidaryt vit D ir tyrima, nusipirkt jo ir vartot. Taip ir padariau. Ir ką manai, pasibaigė pūliavimai, uždegimai, sugijo greit.
Labas rytas 🌷
Ingrida, skani tavo kava, nors negeriu, bet labai jau dailiai viskas sudėliota.
FB jau brazda nuo grybų foto, nevažiuoji?
Taip orai subjuro, galvojai, pas saviškį prašysiu, kad iki miško pametėtų. Bet labai vėjiota, nenoriu tų dantų savo vėl ant vėjo išstatyt 🤭
Labas rytas, princiesos.
Vėl sėdim abi su kate, su murklių skanėstukais, su kava ir zefyru. Patinka kartais zefyrai. Sveika/nesveika - nesuku galvos.
Nugi visai apnaglėjo oras. Kur šiluma?? Vasara gi dar..
Pou, turėjau panašu atvejį su dančiu, kai niekaip negijo po operacijos. Gal apie du mėnesius vargau, ištino gomurys, nutraukinėjo pūlius.. Maniau visi uždegimai, pūliai nueis man į smegeninę, visko prisigalvojau. Daktarui nusibodau, tai sako, tau ir negis, nes esu tikras kad trūksta vit. D. Liepė pasidaryt vit D ir tyrima, nusipirkt jo ir vartot. Taip ir padariau. Ir ką manai, pasibaigė pūliavimai, uždegimai, sugijo greit.
Tai sakai, sasyskos su dešrele iš ryto nelabai? Aš šiandien pabudus, pasisukiojau ir Nomedą užmačiau. Suraičiau, geriau pasidarė.
Vit D pavasarį ilgai grojančią ampulę sugėriau, dar turėtų pakakti, rudenį vėl kažką reiks pavartot. Saulėj būnu, lašišą ir ypač silkę mėgstu, gal pusę bėdos. Prieš gerą savaitę paplūdimy saulėj prasivarčiau. Bet kad daugumai vit D trūksta, tai faktas. Reiktų pasitikrinti, ačiū už gerą mintį.
Dusia, tikrai pritariu, kad stresas savo daro, gaila, kad man nepavyksta jo paleisti. Ilgą laiką jis groja ir organizmas nualintas, o to parako vis mažiau lieka.
Kitas dalykas, gal organizmui tas metalas nepatinka ir reiks lupti vis tiek. Suprantu, kad silikoninių fafų nešiot negalėčiau, tuoj pat organizmas atmestų 😁
Šiandien lyg geriau. Vakar visą dieną su sūriu vandeniu skalavau, masažavau, gal išsivaikščios. Tik va, kodėl apskritai tas uždegimas ten daros...
Reik AA patarimo paklausyt ir rudeniop ananasus triaukšt 🌷
O šiaip, kai galvoj šviesu, tai ir uodegoj problemų nekyla.
Šią naktį kažkaip žiūrėjau į dangų, nes labai žvaigždėtas ir gražus buvo, mintyse meldžiausi ir nukrito žvaigždė. Gražus sutapimas.
AA, žinojau, kad gausiu velnių už tą Nomedą ☺ bet kažkaip nesusiturėjau.
Žaizda išorėj labai gražiai susitvarkius, tik va, tie procesai viduj mane neramina. Bet jau šiandien geriau, sumažėjęs patinimas.
Kad viskas greit susitvarkys, iliuzijų neturiu. Sintetiniu kaulu skylę užpildė. Gal nemėgsta maniškis organizmas svetimkūnių.
Dar gydytoja sakė, pas LOR užsiregistruot, gal sinusai netvarkoj.
Tikrai taip, kad vit D gautum normą, nepadės vien saulė.
Luety, katė patikimiau. Sterilizavai ir ramu. Katinas ir kastruotas kambariuose sienas kartais pažymėti mėgsta. Žodžiu, su katinu kaip kam pasiseka. Na, aišku, katinas atrodo įspūdingiau. Pritariu, įsigyk kokį ūsuotį, turėsi su kuo ir padraugaut, ir pasiginčyt, ir kavos kartu išgert smagu.