Ir taip dusia, lyderiai nebuvo ugdomi,esantys jau isugdyti - dazniausiai isvyti ,patys isvyko neapsikente.O siaip as lietuvai sentimentu neturiu ,mane ten visi labai skriaudzia.
Ir taip dusia, lyderiai nebuvo ugdomi,esantys jau isugdyti - dazniausiai isvyti ,patys isvyko neapsikente.O siaip as lietuvai sentimentu neturiu ,mane ten visi labai skriaudzia.
Labas rytas,
vos akis atplesiau.Ziurejau vakar visus ivykius iki tol,kol rode youtubej.
Pritariu Pou.Kas vyko nakti,buvo provokatoriu,atidirbinetoju veiksmai.
Jei pamenat buvo mitingas prieš valstiečius . Partijos pirminikas atstovėjo ... Nebijojo minios, ją suvaldė
Pou transportas iš Kinijos vežant kontenerį pabrango 3 kartus.
Tai ką padarė Lietuvos valdžia atidarydama Taivano atstovybę
Firmos kurios dirba su Kinija persiregistruos Lenkijoje ir tt. Biudžetas nedagaus pinigų
Apčiupinau Pou
Tikrai taip.
Bet yra ir teigiamas aspektas-zmones parode,kad jie ne avys ir supranta,kas darosi.
Grazulis-judas.Aiskiai susidariau savo nuomone ir ne tik as.
Gaila Lietuvos zmoniu,ir as lietuve,man sopa,kas vyksta,ekstremalios padeties istatymas isigalios ASAP.Vyriausybe apsitvere per nakti tvora,vietoj to,kad siena stiprintu.
Visa kita dabar vyks kosminiu greiciu,igyvendinant seimininko isakymus.Liudna.
Ingrida ne tik,kad kavos neatnese,bet ir arbatos tik puse puodelio
Ex,man taves gaila,per siaurai matai viska.Bet tai tavo valia,tu pati savo valia neieskojai iseities,pasirinkai tai.Atidavei savo valia.Sekmes tau,buk sveika.
O siaip Viespaties keliai nezinomi...
Einu savo kavos daryt,nasharom nepavyko,Ingrida suskregejo.
Luety, su mano regėjimu viskas gerai. Aš tiesiog šiuo metu, dabar, neturiu pasirinkimo. Nebeliko laiko laukt kol kažkas susimylės pakeisti skiepų reikalavimus. Ot klausimas, iš ko man gyvent, jei išeit iš darbo, a? Iš vieno išeisi - kitam tie patys reikalavimai. Santaupų aš neturiu. Pernai prieš pat žiema nusprogo mano visas šildymas. Pragyvenau žiemą, kai kambariuose vos +6. Neįstengiau įsigyti naujo pečiaus. Ar prisimenat kokia buvo ši žiema? Norėtų kuri nors taip pagyvent? Kapus sutvarkyt reikia, valgyt irgi kartais noriu..
Gerai, jei gyvena žmonės dviese. Gali streikuot, nedirbt vienas. O tas vienas streikuojantis dar jei kokia pensija gauna - bajoras. Man jau biuletenis, reiškia ryškus nepriteklius.
Abejoju, ar kuri man būtų patarusi ką kitaip. Mano " batų " niekas neapsiauna..
Kokia šilta, graži mūsų Dusia. Tokia šiluma dvelkia nuo žmogaus. Ne veltui bitininkė - medus nuostabus.
Ex, palaikau tave ir stipriai apkabinu
Bulgarijoje irgi protestavo,valdzia ar tai nuverte,ar tai kadencija baigesi,jau pusantru metu rinkimai vis vyksta ir niekaip nepavyksta suformuot vyriausybes.Sikart jau buvo siulomas ir beveik sutikes apynormalis zmogelis, bet siryt vel atsisake.Gaila.
Bet ir be valdzios ,mokyklos veike,siemet net kurorto sezonas beveik ivyko.Ir cia kazkaip laisve dar kazkokia egzistuoja,zmones dar nepasirenge viens kitam gerkles perkast ,kaip lietuvoje.
O kai amerika atitrauke kariuomene is afganistano ir irako,daug zmoniu dabar isten fugins.O lietuva apytuste.Pliaciaus va,tik kad milenialams duok gera gyvenima iskart.
Ai man dar labai patinka lietuviskas visuomenes spaudimas del kapu dizaino.Sita moralini smurta irgi apturejau autobuse salia silagalio kapiniu
Greit jau neberupes niekam tie skiepai,prasides idomesni dalykai.
Ai man dar labai patinka lietuviskas visuomenes spaudimas del kapu dizaino.Sita moralini smurta irgi apturejau autobuse salia silagalio kapiniuNet neasmeniska, toki tautini autentiska
Matai, aš jau neturiu laiko laukt, kol tie įdomūs dalykai prasidės ir pamirš visi skiepus. Bet kad skiepai pasimirš, tai faktas.
Pirmą kartą girdžiu apie spaudimą dėl kapų. Tiesiog žmonės dabar tvarkosi kitaip kapus, negu prieš 30 metų. Manau savanoriškai, niekieno nespaudžiami. Aš taip pat. Negaliu palikti vien medinio kryželio įsmeigto smėlyje.. Jei pastatysiu rimtesnį paminklą, tai ne dėl kitų, bet dėl jo ir dėl savęs. Nes ten bus ir mano amžinieji namai. Kažkas, kažkiek laiko ten mus aplankys..
Bulgarijoje irgi protestavo,valdzia ar tai nuverte,ar tai kadencija baigesi,jau pusantru metu rinkimai vis vyksta ir niekaip nepavyksta suformuot vyriausybes.Sikart jau buvo siulomas ir beveik sutikes apynormalis zmogelis, bet siryt vel atsisake.Gaila.
Bet ir be valdzios ,mokyklos veike,siemet net kurorto sezonas beveik ivyko.Ir cia kazkaip laisve dar kazkokia egzistuoja,zmones dar nepasirenge viens kitam gerkles perkast ,kaip lietuvoje.
O kai amerika atitrauke kariuomene is afganistano ir irako,daug zmoniu dabar isten fugins.O lietuva apytuste.Pliaciaus va,tik kad milenialams duok gera gyvenima iskart.
Ai man dar labai patinka lietuviskas visuomenes spaudimas del kapu dizaino.Sita moralini smurta irgi apturejau autobuse salia silagalio kapiniu
1.Pritariu.
Del kapu,galiu pasakyt savo nuomone,kad tai kultas.UK 50 cm zemes gabalelis(gana brangus)mazutis uzraselis,ir nesvarbu ar medinis,ar cementinis ar akmens(juodas akmuo tai lietuviu) ir jokiu darzeliu.Vaza gelei imerkt.O Lietuvoj kultas.Neprikelsim mes mirusiuju su tuo darzeliu ar plokste su gulbem ar rozem.Viskas slypi ne ten.UK neigalintys uzmoket pinigus uz ta 50cm barsto pelenus i jura ar pavejui pamegtoje mirusiojo vietoje.O jo megstamoje vietoje pastato suoleli su uzrasu,kad Jon Smith labai mego sedet sioje vietoje ir klausytis pauksteliu ciulbejimo.
Ex,neturiu tau jokiu priekaistu,tavo pasirinkimas.O iseitis visada yra.Tik reikia jos ieskot.Zmones buriasi i bendruomenes,kaimuose,ypac,priima tuos,kurie ismesti is darbu del priverstines vakcinacijos.Iesko galimybes isgyvent.Tu turi toki ukeli kaime,kur gali priimt bendraminciu seima.Ir lengviau bus ir turetum su kuo pasitart.Bet tu pasirinkai ir te laimina tave Dievas.Kiekvienas mes turim savo supratima ir gerbiu visu nuomones.Tu nuejai lengviausiu keliu.Tavo valia.Nereikia gailetis ka jau padarei.
Vyras turi turėti 3 žmonas.
Pirma žydė - vaikai protingi .
Antra rusė - sex** geras.
Trečia lietuvė - kapus gerai tvarko .
Pou ačiū už gerus žodžius
Šaindien man kelionių diena. Muka patikrinau : dažnaiu važiuok į Eglę. Atsigavus, atšvitus visa . Jaunatviška, spiduliuojanti
Ex imk
Pandemijos "suvaldymas" Lietuvoje yra tai, kai tau išlupa sveiką dantį, vietoje jo įstato medinį protezą (tris kartus jį stato, kad neiškristų), ir paaiškina, kad taip yra geriau. Už tai gauni dovanų kuponą pusmečiui į akropolius ir baseinus. Jei atsisakysi to protezo, tau išmuš visus dantis prie seimo žymiosios virus-odontologės froilen PYŠ asistentai. Visuomenės sveikatos labui, tsakant.
Dėkui, Dusia. Pas tave galvoje visada yra lanksti programa ar sprendimas bet kokiu atveju.
Luety, ir uk atsirastų tam tikras kapų kultas, jei žemė būtų pigesnė. Aš tikrai ne už darželius. Bet ir ne už suoliuko pastatymą kokiam svetimam parke. Bet noriu normalaus, neiššaukiančio atminimo tokiame plotelyje, koks yra skirtas.
Ir dar, Luety. Suprantu, kad mano pasirinkimas eina prieš mane pačią. Man pikta netgi labai. Bet nuėjau kur lengviau, kad neprarasčiau pajamų. Pas mane sodyboj ant obels neauga pinigai. Aš dar šildymo namuose neturiu įsigijusi. Neįperku, bet ieškau galimybes įsigyt. Nesinori dar vieną žiema miegoti su kepure ir dviem megztiniais. Pasirinkau skiepą, kad turėčiau galimybę uzsidirbt ir bent šiltai miegot.
Niekas tikrai nesupras, kad man dabar ne tas laikas, kad metusi darbą bėgiočiau ieškot bendruomenės ar kviesčiausi į sodybą bendraminčių šeimas. Kam man tas ermydelis sodyboje mano gedulo metu? Čia dar jaučiu savo žmogų, visur jo rankų darbai. Čia jo dvasia tebėra. Šiuo metu ne man visokie tąsymaisi po mitingus, teismus, ieškojimas tiesos tam tikroj vietoj.