Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Skundžiasi per žinias pirkimais vėlynėms.O man visai gerai,net kelis kartus važiavau į garažą pasipildymui. ax.gif Pabendravau su žmonėmis. mirksiukas.gif Ryte marti nusipirko puokštę,pavakary anyta su drauge atvaro pirkti,pasirodo fb pasidalino.
Dar ir pirtį spėjau iššveisti.Na rytoj ne daug darbo beliko.Priimti klientus. mirksiukas.gif
Manęs nebuvo,mb iškrovos diena.Ne labai ir man buvo laiko pavalgyti.Bet dabar atsisėdar sūrį raitau.
Dusia,bitės ir vakar ir šiandien duodasi.Net kriaušės drevėje mb parodė nuotrauką atsiėkėlė. bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nesimiega. ax.gif
Noriu klientus priėmus į mišką,galvą pravėdinti. ax.gif Tikiu dar kazlėkų rastume,žinau tokią vietą vėlai rudenį būna. ax.gif Pušų pasiskinčiau,gal vakare garaže dar puokščių pasigaminčiau,nes liko jau tik tik. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 10 29, 13:10)
Lietuvoj +16 ...
Luety letargas nežinau prie ko ...
Pašalpos labai prie ko , prie uždarymo ... Nesįdėsi užsidaręs, negausi pašalpos . Jei esi turtingas važiuok į  vienkeimį ir nereikės sėdėti užsidarius smile.gif

Labas rytas,
lyja,miegojau iki 9.Pasilikau teveli dar savaitei,te pailsi brolis kiek.Kaip nors dar pakentesim.
Kai uzdarys taip,kaip Au,uzdarys visus,i darba neisi,o darbas is namuneteks prasmes.Verslai sugriauti bus .Ai,zodziu,reik dagyvent iki to .
Ingrida,zinau ta tavo spurgejima per veliniu prekyba .Daug netu sukausi tame bizniuke.Baisiausia,kas medeluai,egles,pusys buna nusiaubti,nes tas puokstes daro,kas netingi,o po to,buna vaziuojam i artimiausia miskely,ypac jaunuolyna,matai puseliu virsunytes nuskintas sakeles.O is kitokiu zalumynu padarytas perka mazai kas,nes jos brangesnes.Pardavineji ir galvoji,kad kuo maxiau liktu,o papskui ziuri,kad truksta.Pas mus dar labai gerai pirkdavo 2 lapkricio.
Atsakyti
Labos,
Oras gražus . Kaip ne lapkričio 1. Anksti atsikėliau , tai baigiau megzti antrą moterišką dovaninę kojinę . Eilėje stron kulnas , ir kitos spiralinis metodas . Skalbsiu kai žmonių namuose apmažės mirksiukas.gif
Tokia Kalėdinė kava, dėkui Ingrida 4u.gif
Tavęs nepavyti tongue.gif Iš kur tiek energijos ?
Luety buvo uždarę LT per antrą karantiną. Į kiemą tik su kaukėmis , Pažeisi Kauno ribą kad ir mišku - bauda . Pagaus miške be kaukės bauda . Vieni labai klausė , kiti ne ... Rado išeičių.
O mano darbe nei vienos ataskaitos nei vienai valandai neatidėjo , VMI terminai kaip visada. Mokesčius jie visada nori susirinkti ...
Lietuvos valdžia jei galėtu tai tą pačią minutę uždarytų . Niekur nėra TAIP BLOGAI Europoje , kaip pas mus. Ir baigiu šią temą ... Su Dievo pagalba išgyvensim . Svarbu nemaitinti jokiom emocijom tos blogos terpės . Tau pasisekė 4u.gif šalyje kur gyveni žymiai laisviau negu pas mus ...
Šiandien ir rytoj didelis Geomagnetinis aktyvumas, audra tiesiog. Pasaugokit save 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 30 spalio 2021 - 10:49
Aha ,idomu kur po sios geomagnetines audros zemes drebejimas nemazas bus.
Australijoje tai manau karui su kinija ten juos ruosia ,gal reikia ka perdislokuot ,todel ir uzdare.
Ir isvis virusas turi pasiekt tikslus,turi ivykt visyuomenes persigrupavimas.
Atsakyti

Sveikos.Patinka toks ruduo.Kiek dar aviečių. wub.gif wub.gif Prisiskyniau kilograminį indelį ir dar pilna. mirksiukas.gif
Luety,neskinu niekada viršūnių.Tu žinai kiek per 7-8 metus priskinra eglišakių vainikų pynimui kiaurus metus. ax.gif
Pernai atvežė sidabrinę eglę į kiemą,užoernai pirkau.
Šiemet pagrinde tujos,man dar gražiau,turiu didelių tujų,joms dar geriau genėjimas.Buksmedžių irgi nemažų pilna sodyboje.O šiandien miške prasiėjome du kazlėkus ,kelias voveraites radome,Bet kažkas atvežė į mišką nupjautas tujas,vieną medį įsimečiau mašinon,liuks gavosi.Dar mėlynių krūmelių prisiskynau,labai gražiai jos išpučia,bruknių lapai,žaluma. bigsmile.gif
Su tėvu vos kojas parvilkome į penktą aukštą. mirksiukas.gif
Klientai išnuomavo prasitarė pirtį daugiau šuniui.Kaip mano mama sako vaikų neb gimdo,šunis vežiojasi. blink.gif
Ryte paskambino,taip išgasdino,sako mūms vandens nusipirkti,atsivežti?Nu šakės galvoju,sakau pas mus grežinys patikrintas,a nu tai sako gerai.Laukiu galvojau atvažiuos pedantai kokie.Bet kol as normalūs žmogiukai. ax.gif
Rytoj anksti į turgelį. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas. Saulė zeme ritinejasi. Visai ne kapų diena pagal orą. Išvažiavime į kapus mes... Ilga diena laukia.  Dėkui Ingrida už kavą. Geros dienos!

Atsakyti
Laba ryta,
dave Dievulis Lietuvai gera ora specialiai svest visu sv.svente,lankyt kapus,o ukejuj halovynui nedave biggrin.gif biggrin.gif lyja antra ar trecia diena. biggrin.gif
Visom,lankanciom kapelius-laimingu kelioniu,daug poteriu,smagiu akimirku su seniau matytais giminemis.
Ingridai gero turgaus .
Atsikeluau anksti pg nauja laika,vusi miega,as negaliu net patriuksmaut,tai sedziu telefone su kava,nes megzt tamsu,o sviesos nenoriu zibint,tevelis miega tame kambaryje ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Važiuoju turgelin iki pietų.Liko iš 50 puokščių-7.Nors 5 dar atsikratyti.Gailiuosi,kad mažai medaus įsidėjau iš sodybod,kik turėjau nupirko.Obuolių reikės įsidėti porą dėžių.Vis nevežiau,nes aplinkui lenkiškais prekiavo,aišku ten nei rauplytės,vaškiniai dideli. bigsmile.gif Kaip žmonėms atrodo?Vakar irgi susigundžiau lenkiškomis kriauįėmis,slyvomis.Eina sau atrodė kriaušės bus sultingos,o pasirodo jos nedanokę,tik kad gražios. bigsmile.gif
Akimis matau reikia kraustyti spinteles bute,patuštinti.Rankos nedaeina.Tai vakar palikau mb upėtakį iškepti.Ašku laukė manęs.Bute nei morkos nei svogūno,nei jokių držovių.Tai kol negrįžau niekas ir nebuvo kepama. ax.gif
Nutarėme niekur nevažiuosime,už mus sutvarkė viską.Tai bus galima po pietų padirbėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos ,
Kokia graži kava. Dėkui Ingrida 4u.gif Gero Tau turgaus . Manau visas puokštes parduosi . Šiandien daug važiuojančių , pagal seną įpratimą 4u.gif
Vakar prasukom 500 km. keturios kapinės . Būdavo trejos, o šiemet švogeriuką reikėjo aplankyti. Paguoda , kad visos bet į tą pačią Lietuvos dalį - vienos nuo kitų ne daugiau kaip 10- 50 km . Oras puikus ... Švobiškije ir Linkuvoj iš ryto buvo vėjuota, o kai atvažiavom pas mamas įdienojo , nurimo vėjas. Taip gavosi , kas pabendravom tik su MB gimine . Ko tai vieniša pasijutau mirksiukas.gif Kas dirba , kai kam kitos bėdos . Nelipsi žmonėms ant galvos rolleyes.gif
Toliau nuo didmiesčių ir koronos nėra, sustojus pietauti niekas gpaiso neprašė biggrin.gif
Gerai kad važiuojant galiu pamegzti . Tai ne taip kelionė prailgsta. Nepatiko man tas storng kulnas. Kokios tai pamažintos gavosi . Nors pagal cm, kojinių linuotę ir kitas kojines tikrai 39. Na iškalbsiu , matysiu kas kaip . Kol kas tik viena baigta , šiandien baigsiu kitą. Buvo planuose šiandien pirtis, bet aš nebegaliu ... Neprognozuojams dalykas patampa . Ai pasėdėsiu Kaune. Išeisiu pasivaikščioti po rajoną jei nuotaikos ir sveikatos bus .
Gražaus pirmadienio 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
turbut laiva reik meistraut,lyja non stop,o tarpais taip smarkiai ir gausiai,atrodo,jog kas uztrauktuka pratrauke kokio dangaus ezero.
Ingrida,wau,kokia grazi mano spalva,puikus padeklas,kad ir plastmasinis.
Siandien parduosi puokstes ir dar prasys.
Dusia,heix su kulnu strong vakar mezgiau,bet kazko nepatinka.Man gavosi plati per kulna.Mezgiau pagal sita video. https://youtu.be/56dmE2XMD5s.Nu jos numegzta labai graziai atrodo,o mano ,uzdeta ant blokatoriaus laisva.Manau toks kulnas tinka labiau vyru kojinem arba moterim su didele peda ir auksta keltim Xeliksai man labiausiai patinka su bumerango kulnu,bet susimaiso truputi spalvos tada.Kad nesimaisyt,reikia nutraukt siula,o as nenoriu traukyt.Reiks pasimatuot kol nebaigiau visai,mano keltis auksta,kaip ziuresis ant kojos.Jau tas spalvas gal 3x ardziau,bandziau visokius projektus ir vistiek nesu patenkinta,matau kliauziu,ko gero ardysiu .
Gimines atsiunte mamutes kapo foto ,MB irgi,toks musu lankymas,namie su foto ir malda prie zvakeles.Dziaugiuosi,kad kapelis priziuretas,esu be galo dekinga tai moteriai Niekada nesapnavau,kad taip susiklostys,jog i tevyne gryzt bus sunku.
Atsakyti