Labas rytas,
turbut laiva reik meistraut,lyja non stop,o tarpais taip smarkiai ir gausiai,atrodo,jog kas uztrauktuka pratrauke kokio dangaus ezero.
Ingrida,wau,kokia grazi mano spalva,puikus padeklas,kad ir plastmasinis.
Siandien parduosi puokstes ir dar prasys.
Dusia,heix su kulnu strong vakar mezgiau,bet kazko nepatinka.Man gavosi plati per kulna.Mezgiau pagal sita video.
https://youtu.be/56dmE2XMD5s.Nu jos numegzta labai graziai atrodo,o mano ,uzdeta ant blokatoriaus laisva.Manau toks kulnas tinka labiau vyru kojinem arba moterim su didele peda ir auksta keltim Xeliksai man labiausiai patinka su bumerango kulnu,bet susimaiso truputi spalvos tada.Kad nesimaisyt,reikia nutraukt siula,o as nenoriu traukyt.Reiks pasimatuot kol nebaigiau visai,mano keltis auksta,kaip ziuresis ant kojos.Jau tas spalvas gal 3x ardziau,bandziau visokius projektus ir vistiek nesu patenkinta,matau kliauziu,ko gero ardysiu .

Gimines atsiunte mamutes kapo foto ,MB irgi,toks musu lankymas,namie su foto ir malda prie zvakeles.Dziaugiuosi,kad kapelis priziuretas,esu be galo dekinga tai moteriai Niekada nesapnavau,kad taip susiklostys,jog i tevyne gryzt bus sunku.