Labos,
Sveikinimai Ex

5 skaručių baba

Didžiausias džiaugsmas mano sapratimu anūkai .Nei auklėti nei rūpintis - tik palepinti ir tegul tvarkosi vaikai
Teoriškai norėčiau , praktiškai mano vaikams anksti . Ypač sūnui. Daktarantūra įpusėta, ambicijų karjeros srityje pilnos kišenės... Laiko ir taip trūksta jam.
"Botaniką" mokėsi , gal susipras , kad iki 30 vaikus reikia susigraibyti ? Iki 30 gandarai atneša, po 30 dažnai reikia daktarų pagabos .
Ingrida nuo pat ryto pyragais maitina

Nepilpsim į Kalėdines kleides
Dekui Brangioji , man tik kavos
Nuo ryto prisidaviau kraują, paskui susitvarkiau reikalus mieste dabar jau sėdu prie kompo iki pavakarių. TY iki sporto . O kada megzti ???? Gerai , kad maisto yra nereiks gaminti . Labai puikiai gavosi lėtai kepta kiaulės mentis . Užskaitau , dažniau gaminsiu .
Muka širdele imk

Nei patarsim , nei padėsim . Sprendimus turi priimti pati . Jei savo kantrybės "gumą" nutrauksi ar bus gerai ? Ne su Tavo kvalifikacija kažkokių priekaištų klausyti! Kaip MB koja ? Kada fizioterapija prasideda ?
Atrodo vakar pavyko nusipirkti neslidžius batus vaikščiojimui . Mano žieminiai storu padu , šiltu kailiu , bet ant ledo kaip karvė slystu . Ejau šiandien iki klinikos ryte , kad prasivaikščioti , tai visai tvirtai jaučiausi . Ale sportiniai , sąlyginai nebrangūs ... Kai eini koja nešala, svarbu neslidu . Ot senatvė - grožis nebesvarbu , svarbu patogu
Pou viskas bus gerai

Tik toks laiko tarpas. Paauglystė visada labai sunki . Mano mergaitės paauglystė buvo sunki ... Tėvas pražilo, aš susiraukšlėjau . Ir visai ne tą standartinę puse, kai bernai plotai ir tt. Kaip tik į kitą pusę . Prefekcionizmas. Tai sunkiau . Gerai ten kur mūsų nėra.
Gražios dienos

Lauke tai šalta ...