Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luety darbo, bet aš iš namų ax.gif
MB na sako nelabai kas pasikeitė, bet manau reikia laiko... nors man nepagerėjo o tik pablogėjo kūčių naktį toks skaumas buvo iki tualeto sunku buvo eiti verysad.gif
O apie kūčių šventimą restorane aš turėjau omeny šeimomis tai man nelabai toks variantas. Jeigu vieniši tai tikrai sanatorija ir t.t.
Luety jo graudu atsisveikinti su gyvūnais mums teko net keturis užmygdyti ....
Atsakyti
Luety visa savaitė darbo Lietuvoj . O Nauji metai kaip eilinis savaitgalis . Skūpai šiemet su šventėmis . Oras Lietuvoj pasakiškai žiemiškas bigsmile.gif
Pou lengvos operacijos 4u.gif
Muka , ką Tau širdele skauda ? Kaip tavo sinusitas ir herpesas ?
Muka , dėl švenčių kavinėse ... Gal geriau taip negu namie visi parvargę nuo indų plovimo, gaminimo , tvarkymosi ir tt. Pasidaro žmonės šventę ir tiek smile.gif Ar būtina ta Lietuviška AUKA ? Kai nebėra jėgų nei blakstienos padažyti , nei jėgų gražiausios suknios apsirengti didžiausioms metų šventėms ? Niekada nesakau niekada ax.gif Gaminu ir ruošiu , kol mane džiugina ... O su aukos karma ruošimas maistas tai netgi nuodingas ax.gif Geriau tada kavinėje .
Senų gyvūnų gaila... Ypač jei jiems skauda. Žmonės nuodėmingi , turi atkentėti iki galo, kokia jau ta senatvė skirta . O gyvūnai taigi jokių nuodėmių nepadarę, juos reiktu laiku migdyti . Aš taip galvoju ...

Atsakyti
Na koja kur operavo ryškiai bus nervą pažeidę jeigu tik didesnis krūvis suka priųtus į visas puses priminti negaliu verysad.gif
Sinusitas jau jau geriau kosulys bronchinis jau irgi nevargina Ačiū už patarimus AA 4u.gif
Oi valgio gaminimas manęs nevargina mane bendravimas va dabar skambina viena kita nori susitikti 31 kokiam boulinge jeigu pirties jau nėra ... jokio noro bendrauti pledukas ir telikas ax.gif
Dusia o kaip ar pasiteisno netflix namie ?

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 12 27, 12:41)

Dusia o kaip ar pasiteisno netflix namie ?

Muka , man pasiteisino. Trejuose namuose pasijungėm , tai visia nebrangu .
Vakarais prie mezgimo vis koks filmas ar serijalas. Aš nemoku tik žiurėti be mezgiinio , o tik megzti be filmo irgi liūdna. Žiūrėti per kompą kažką - akių pjovimas... Ir jokio malonumo nelieka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 12 27, 15:30)
Muka , man pasiteisino. Trejuose namuose pasijungėm , tai visia nebrangu .
Vakarais prie mezgimo vis koks filmas ar serijalas.  Aš nemoku tik žiurėti be mezgiinio  , o tik megzti  be filmo irgi liūdna.  Žiūrėti per kompą kažką - akių pjovimas...  Ir jokio malonumo nelieka smile.gif

tai jūs su vaikais koperavotės po kiek išėjo? Šiaip filmus mes žiūrime per telika pajungiant jungti nuo kompo.
Moliūgai jau pūna tai šiandiena iškrapštė MB aš kepti uždėjau mažu ilgiau išsilaikys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 27 gruodžio 2021 - 14:07
O kokia kalba netflix lietuvoje?Ar ten galima kalba pasirinkt?
Siaip tai gal pati geriausia platforma,kai televizija kaip zanras baigia uzsilenkt.
Atsakyti
Muka , galima pasijugti 3 namuose nuo vieno abonimento - tėvai vaikai ir dar kažką . Planų yra visokių 8-12 EUR mėn... Pas mane yotubas yra pačiam telike. Kompu piratauju filmus. Pasijungus nuo kompo labai kenčia kokybė , tada rašau į diską ir jungiu prie teliko . Kokybė geresnė . Buvo dukra pasijungus , mes žiūrėjom , dabar aš sumoku , per mano abonimentą žiūrim visi . Iš savų vaikų pingų neimu , dar uždirbu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kalba keičiama. Bet tikrai ne visus filmus galiu pakeisti į rusų... Titrus taip . O megzti ir rusų kalba skaityti titrus man misija neįmanoma. Taigi kai kurie filmai ir serijalai man atpuola. MB mėgsta pažiūrėti orginalo kalba ax.gif
Atsakyti
As irgi ziuriu originalo kalbom.Ypac originaliai buvo arabu ar tai idis. biggrin.gif Dar islandu biggrin.gif
Pas mane rusiskai nebuna,kazkodel.Galima rinktis is turku ir anglu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 12 27, 15:00)
As irgi ziuriu originalo kalbom.Ypac originaliai buvo arabu ar tai idis. biggrin.gif Dar islandu biggrin.gif
Pas mane rusiskai nebuna,kazkodel.Galima rinktis is turku ir anglu biggrin.gif

Gaila , kad VPN blokavo netflix, pasijungus Ukrainos adresu , manau būtų daugiau rusų kalba ...
Atsakyti
AA filmas puikus smile.gif ačiū už rekomendaciją. O aš bandau vertimą pasidaryti iš anglų į rusų filmo pavadinimą ir paskui google ax.gif ne greit bet randu 4u.gif Vis va galvoju apie netflix smile.gif
Atsakyti
Siaip tai man nebutinai reikia tos rusu kalbos,filmams ziuret biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.

Muka,dar pusę dėžės alaus,pilnas šaldytuvas sūrių ir kumpių.Jaučiu liks dar naujiems metams.Kur čia viską išrgausi?Na nebent šiandien prieš kelionę vaikis su drauge atvažiuoja nakvynės ir rytoj kitas vaikis su draugais atvažiuoja iki penktadienio.Tai sunaudosime gal? ax.gif
Kiek skalbimo po baliaus.Vakar kelios skalbenkės,šiandien vėl sukasi nuo ryto. bigsmile.gif
Reikia obuolių pyragą sukurti?Jogurtinio torto gabalas dar likęs. mirksiukas.gif Dar pribaiginėjame maistą. tongue.gif Dukra atsive-ė sušių padėklą,tai kūčios buvo naujoviškod.Visai neblogai ir kažkas naujoviško prie senų patiekalų. ax.gif Padėklas dar krabų lazdelių tešloje,labai buvo visų valgoma. ax.gif
Balti medžiai šiandien nuo ryto.
Liniuk,užeik. 4u.gif
Atsakyti