Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Su Naujais Metais!Ramiu metu visos planetos gyventojams.
Buvau jau supanikavus,kad uzdare SM.Galvojai i kokia platforma jus pakviest. wub.gif Nu bet va,atsigavo
Ryte saulyte sviete 24 silumos,bet vejuota.Dabar jau lynoja
Mezgu baktusa.
https://youtu.be/hdalT4AjO-A
Pradejau sunkiai,ardziau kelus kartus,bet paskui susiemiau ir jau numezgiau gal 1/3.Siulai ploni mohera su acrylic,labai svelnus,sekcijinio dazymo..Kazkaip mezgadi si tinginiu kartu Labiau kojines patinka.Per sventini laikitarpi dvejas numezgiau,reik isskalbt,blokuot ir fotkint.
Atsakyti

Labas rytas.vartotojo įkelta nuotrauka
Sūniukas pasidarė bent du testus,nėra kovido,nors Naujus sutiko lovoje su temperatūra.Kodėl jaunimas taip serga?Kaip mano mama sako mes su sese užaugome nežinodamos švirkšto,pamenu sirgau tik kiaulyte.Jokių ligų nebuvo daugiau. ax.gif Atrodo ir mano vaikai nesirgo jokiomis užkrečiančiomis vaikiškomis ligomis(nors gal gerai būtų,kad persirgę),tik va tie virusiukai,dičkis plaučių uždegimu.O dabar mažius ištisai peršalimo ligomis.Ir sportuoja ir angina pašalinta. ax.gif Marčiai rytoj anginą šalins,kaip ir mažiui privačioje klinikoje,nes valdiškoje tektų laukti pusę metų ir dar negarantuotas. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą 4u.gif
Koks gražus besmegenis !!!
Mano vaikai visomis ligomis persirgo kai ėjo į daželį ... Kaip pavargdavau ne tas žodis, naktis nemiegota, o man į darbą . Brrr. Ingrida , baisu tik viena liga jei nesirgo vaikystėje- vėjauraupiai. Neduokdieve sirgti tokia liga apie 30 metus . Rektų skiepytis ... Maniškiai kažkada parsinešė Kalėdom iš daželio smile.gif Buvo žali , kaip eglutės... Sirgo lengvai kiek pamenu , diena pakarščiavo , paskui išbėrė ir tiek žinių ...
Dėl anginos man irgi kaip tarybiniam vaikui šalinta. Tai visi natūralistai daktarai dejuoja , kad neturiu nei anginos nei apendicito ax.gif Tai pasak jų labai blogai . Pasakojo , bet aš jau pamiršau detales, bo vistiek nieko nepakeisiu ... neatsiauginsiu .
Luety gražus šalikėlis 4u.gif pažiūrėjau idomiai mezga . Gal kada jei reiks .
Pou tris derinius su geltona spirale marginu : tamsiai pilka, švelniai žalia, o dabar varau trečia porą - burokėlių spalvos raudona. Visos 100 pr. lietuviškų avių vilna . Dydis mano koja 38-39 apie . Daugiau ryškios geltonos neturiu , tik blankią . Kojinių niekada nebūna per daug smile.gif Kol įkvėpimo turiu .
O šiap tai nelaukiu rytojaus . Tikrai labai daug darbo laukia ax.gif Visos metinės ataskaitos ir tt.
Gražaus sekmadienio 4u.gif
Atsakyti
Kaip mainškis aiškina,kai išpjauna anginą,atviri keliai į kvėpavimo takus. mirksiukas.gif

Baisiausia būtų mažajai apsirgti vėjaraupiais ,kai laukiasi? bigsmile.gif
Reikia pajudėti kaimelin,bet oras pas mus brrrrrrrr............
Atsakyti
Ingrida, kiek žinau raudoniukė moterims pavojinga tuo laikotarpiu .
Vėjaraupai šiaip sudėtinga liga suaugusiems... 99 pr vaikų darželyje mokykloje perserga. JAV daro vėjauraupų vakarėlius vaikams. Kad persirgtų ir būtų ramu . Mano draugės vyras sirgo 30+ su darželiniais vaikais . Labai sunkiai ,savaitė aukšta temperatūra, bėrimai skaudūs ... Vos ne iki ligoninės .
Viskam savo laikas manau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

aciu uz kava.
Vakar instagramoj radau kojnes,megztas dviem virbalais,bet skersu mezgimu,specialia technika.Labai patiko,nardau po interneta,kad rast schema tokiu,bet kol kas tik mokamos.Radau youtubej viena video,bet ne toks,koki as noriu.Palauksiu,galpraeis noras.
O siip liudna,saules vel nera,tamsu,dangus apniukes.Antradieni jau i tarnyste pas teveli iki savaitgalio,prasides sunkus periodas,visas savaites dienas busiu ten,o ir set rasoda jau reiks,ir kt.darbai pavasari laukia,kaip reiks apsidirbt,nezinau.Nebent paskirs tas ateinancias kiereres,bet,kai ir paskirs,kazin ar bus galima rast koki tarpa,kad vaziuot namo,tada vel atvaziuot.O vaziuot tai apie 15 min.atrodo nedaug,bet as gi nevairuoju,tai derint su MB,atvaziuok,parvezk,nuvezk.Nezinau,kol kas man labai niuriai viskas svieciasio kaip bus,bus matyt.
Yra dar ir kitu niuansu,kurie mane baugina,bet cia ne publikai.
Galeciau daug papasakot Ingridai,kodel jos vaikai eme sirgt,bet irgi,nenoriu gadint nuoaikos,o ir tai tik teorijos.
Kazkokia pesimistine as siandien,tai einu megzt,kad nenervuot jusu. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ex ,kaip tau sekasi?
Isgerem buteli bulgarisko sampaniecio (skamba drastiskai),lyg nieko sveikatai ,bet vakar nuejau miegot 9 ir ryta 9 atsikeliau.
Per ta pro tarpini badavima (irgi skamba idomiai) vartoju angelo kompleksa ,tokius papildus ,tai nuo ju nei valgyt nei alko nesinori.
https://www.amazon.c...B00CZ7YIJU?th=1
Luety , skamba lyg but prekinis ukis ,tas tavo darzas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 sausio 2022 - 13:42
Laba,
Su Naujaisiais, mergaitės.
Palinkėsiu visko, ko pačios sau linkėtumėte
Šypsokimės dažniau, mylėkime save.
Ačiū, kad esate, ačiū, kad priimate, nors rašau tikrai retai....
Myliu visas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 02, 11:32)
Ex ,kaip tau sekasi?
Isgerem buteli bulgarisko sampaniecio (skamba drastiskai),lyg nieko sveikatai ,bet vakar nuejau miegot 9 ir ryta 9 atsikeliau.
Per ta pro tarpini badavima (irgi skamba idomiai) vartoju angelo kompleksa ,tokius papildus ,tai nuo ju nei valgyt nei alko nesinori.
https://www.amazon.c...B00CZ7YIJU?th=1
Luety , skamba lyg but prekinis ukis ,tas tavo darzas.

Nu ne prekinis,bet darzoviu saltinis.O jam reikia skirt bent 2 val dienoj arba viena diena daugiau.O aukle reiks dirbt visa darbo diena,kol brolis dirbs.Jo palikt vieno jau nebegali,istisai kazko reikia,saukia ir praso kazko.Bijosim,kad kelsis,isvirs,lova be soniniu remu,NHS sako,kad nereikia ju,kad skatint ligoni keltis,but savarankisku.As nesuprantu,ar jie nemato jo stovio ir jo metu?Nezinau,manau viskas susidelios nuo antradienio,kai jie iseis i darbus.
Be to ir mano apsukos jau nera tokios,kaip 50-metes.Gi uz puses metu man bus 70.Judesiai jau daug letesni ir mastysena ir apsisprendimai,viskas leteja.Aisku ir rupestis mazas,atrodo,kaip didelis. wub.gif
AA,gali papasakot placiau apie savo protarpini ir tuos papildus?Kuo jie padeda apetito mazinime.Protarpini taikai su keto,ar paleo,ar nieko neriboji,tik trumpini valandas,skirtas valgymui?

Ate,galetum ateit dazniau,kazka paporint,kaip gyvenasi naujoj sodyboj,ar jau sejai ka?Kada paprikas sesi,pomidorus? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 sausio 2022 - 17:42
Ankstoka dar tiems darzams ,ypac silumamegems darzovems.
Daug kantrybes aiskint as neturiu.Keto ,pro ,megalitu epochos irgi reiskia kitka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 02, 17:52)
Ankstoka dar tiems darzams ,ypac silumamegems darzovems.
Daug kantrybes aiskint as neturiu.Keto ,pro ,megalitu epochos irgi reiskia kitka. biggrin.gif

Luety, dar net sėklų nekilnoju. Dar labai per anksti.
Naujoj vietoj kuriamės po truputį. Dar nepersivežėm visko, o ir nežinau ar besivešim. Bute sūnus. Tauposi remontui.
Mums dar mansardai langus uždengti reikia ir namo šiltinimas, apkalimas. Visas gerbūvis.
Darbe nauji vėjai. Matysim į kurią pusę pasisuks. Jei būtų kaip yra- džiaugčiaus. Jaučiuosi reikalinga ir vertinama. Dažnai girdžiu Ačiū.
Tiek mūsų padangėj. ax.gif
Fotkė realiuoju laiku. Tinginiauja merginos. wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 02 sausio 2022 - 20:54

Labas rytas. Su naujais. Sveikatėlės visoms, nesirkit, nesugriūkit, kas susirgo - greit ir sėkmingai pasveikit.

Nūūū.. O aš ką.. 10ties karatų bryliką po nosim turiu, bet jį užskaitau kaip naujametinį papuošalą. Nenuginčijamas, nepakeičiamas, savas ir labai gražus.

Praėjusiais metais (taip taip, tikrai pernai!), mečiau darbą. Iš pradžių svajojau jį gauti, po to svajojau jį mesti. Abu kartai pavyko. Kadangi pamačiau, kad svajonės pildosi, vadinasi, galiu toliau kažką svajot.. Turiu dabar laiko. 

Važiuosiu šiandien kur nors. Užsipilsiu kuro, ir pakeliui sugalvosiu kur. Gal ridensiu kauliuką ant žemėlapio. 

Žodž, vynioju meškeres, einu puoštis, ruoštis, diena prasideda. Ir greit baigiasi. Turiu suspėt. 

Atsakyti