Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(IngridaB @ 2022 01 07, 11:54)
Nežinau kaip pas jus,pas mus -saulė. wub.gif  wub.gif Oi kaip jos reikia. mirksiukas.gif
Muka,nesakyk,jėga dirbti iš namų,kaip vaikai sako.Kai jų toks darbas gali dirbti iš bet kurios šalies.Mažoji su pusženčiu vieną kambarį paskyrę darbui ir per visą pandemiją dirba iš namų.Pernai su vaikiu virš mėnesį pradirbo Tenerifėje ir darbas ir poilsis.Dabar vaikis dirba iš Ukrainos.Mažėlis tik negali namie dirbti,jam reikia važiuoti geriau į darbą.Kartais vienas sėdi 250 kvadratų pastate. mirksiukas.gif Gal įprasti reikia?Vaikio darbdaviai UK atsisakė patalpų,kai reikia visiems suibėgti išsinuomoja patalpas.Sako taip pigiau,visi dirba iš namų. ax.gif

Dukra su draugu į Maltą išvažiuoja dirbti nuotoliniu būdu. Na žinoma jeigu neuždarys sienų unsure.gif Saulė ir pas mus ax.gif Tiesa egles jau nusipuošėte? MB girdžiu nupuošinėja ax.gif ir dar kavos aparatas sutaisytas ax.gif gal iki pirties lėksime nors ir vanduo atjungtas ale šuliniai yra mažu pabūsime pirtukėje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 07 sausio 2022 - 10:11
Muka,o nesinorėtų dirbti iš namų?Kolektyvas moteriškas šiaip?Nenorėčiau turbūt aš jau?Mes kažkaip vienišiai. ax.gif
MB liepiau dar savaitgaliui palikti eglutes.Tegul atvažiavę žmonės pasidžiaugia,o ir nelabai yra kada nupuošti.Sename name vaikai papuošė,o nupuošti tek kažkada mūms. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 01 07, 12:17)
Muka,o nesinorėtų dirbti iš namų?Kolektyvas  moteriškas šiaip?Nenorėčiau turbūt aš jau?Mes kažkaip vienišiai. ax.gif
MB liepiau dar savaitgaliui palikti eglutes.Tegul atvažiavę žmonės pasidžiaugia,o ir nelabai yra kada nupuošti.Sename name vaikai papuošė,o nupuošti tek kažkada mūms. biggrin.gif

Kolektyvas moteriškas mes dvi tik ir ęsame, na yra kita organizacija ten vyrukų yra visgi sportas ax.gif Gal ir gerai būtų namie dirbti hmm.gif bet va reikia vistiek važiuoti pastatas didelis o ir meninikai išsinuomavo, dar kavinė čiudina su gartraukiais na žodžiu aš ne tik buhalteris unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Ir man kavos . Gaila Muka kavos aprarato ... Nebemoku gerti plikomos kavos . Neskanu .
Man kas diena sakyčiau vis geriau . Bet vakar vakare tyrimo MB nuvežė ax.gif nenorėjau visai vairuoti . Esveikata rašo tyrimas šaldytuve . Gerklė , nors imk ir pasikasyk ...
Aišku MB bandė mane įtikinti , kad nereikia manęs bevežti namo tokios paliegusios po tyrimo ... galima iš karto į Lapes smile.gif Kvapas ne koks , kanarkiu bo nosis pasikimšusi biggrin.gif nesulauksi iš jo užuojautos bigsmile.gif
Muka aš naminį darbą turiu daug metų. Yra kaip yra dabar , atsibos ieškosiu kur kitur ... Kol kas vis dar kaifuoju , kad nėra tokių įtampų ir perkrovų kaip buvo paskutinius 15 metų ax.gif Netgi darbas dabar teikia malonumą smile.gif Vienintelis minusas - nėra kur gražių suknių pravėdinti . Sėdit ofise nebuvo kada kavutę gerti ar pliotkus varinėti - tas pats kaip namie - kompas ir telefonas ...

kukuska007 gal tu veterinarijos gydytoja ? Idomu ?
Saitlina kaip tavo gerklė ? Aš tai bijau telefonu atsiliepti , žmonės nepažįsta smile.gif
Luety pareik namo ... Mes esme tokios kokios esame . Kaip Tavo tevulis ?
JustDi dėkui už sveikinimus ! Ir Tau sveikatos metų . Visa kita galima nusipirkti ax.gif
Pou , kaip sekasi meniu dėliotis ? Gal jau viską po truputį ragauji ?
Gražaus penktadienio 4u.gif

Eglę nupuošiau vakar... Pagal tradiciją .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 sausio 2022 - 10:33
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 07, 12:33)
Labas rytas,
Ir man kavos . Gaila  Muka kavos aprarato ... Nebemoku gerti plikomos kavos . Neskanu .
Man kas diena sakyčiau vis geriau . Bet vakar vakare tyrimo MB nuvežė  ax.gif nenorėjau visai vairuoti . Esveikata rašo tyrimas šaldytuve . Gerklė , nors imk ir pasikasyk ... 

Gražaus penktadienio 4u.gif

Eglę nupuošiau vakar... Pagal tradiciją .

MB sutaisė yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
O tau sveikatėlės protinga esi žinai ką daryti ir plius poilsis poilsis poilsis. Bendradarbė pasiskiepyjo vakar šiandiena tempos niekaip nenumuša. Man primadienį unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 07 sausio 2022 - 10:58
QUOTE(Muka @ 2022 01 07, 10:56)
MB sutaisė yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
O tau sveikatėlės protinga esi žinai ką daryti ir plius poilsis poilsis poilsis. Bendradarbė pasiskiepyjo vakar šiandiena tempos niekaip nenumuša. Man primadienį  unsure.gif

Sugebėjimai tavo MB yahoo.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 07, 13:00)
Sugebėjimai tavo MB  yahoo.gif  ploja.gif

na gal ten ir nebuvo kažko tokio ale vistiek pasikrapštė ir veikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 01 07, 10:56)
MB sutaisė yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
O tau sveikatėlės protinga esi žinai ką daryti ir plius poilsis poilsis poilsis. Bendradarbė pasiskiepyjo vakar šiandiena tempos niekaip nenumuša. Man primadienį  unsure.gif

Labos
Visoms sveikatos ir ramybės.
Merginos, nenoriu kolkas trečio skiepo. Pasidariau antikūnius- 1323. Ką daryt? Jau reikia ar dar tempt tas 60 dienų?
Po antro skiepo širdelė negrįžta į buvusią būseną. Vis primena apie save. Skiepijuosi ne dėl GP. Dusia, ką tavo mokslininkas sako?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 01 07, 11:08)
Labos
Visoms sveikatos ir ramybės.
Merginos, nenoriu kolkas trečio skiepo. Pasidariau antikūnius- 1323. Ką daryt? Jau reikia ar dar tempt tas 60 dienų?
Po antro skiepo širdelė negrįžta į buvusią būseną. Vis primena apie save. Skiepijuosi ne dėl GP. Dusia, ką tavo mokslininkas sako?

Šituo klausimu mano ir mano vaiko nuomonės išsisiria ... Jis nemato bėdos tame, aš matau politines bėdas tuose LT kišamuose skiepuose.
PS jis dabar "neagituoja" už skiepus . Nes atmaina lengva . Dėl pirmų dviejų skiepų tai gražai tarėsi , ypač dėl tėvo . Nes mano "sveikuolis "Mb rūko ... Neagituoja rašau kabutėse , nes jis moka pasakoti apie mokslą taip paprastai ir gražai , kad visi tikri Delpio agitatoriai 5 km lieka . Ate42 atmaina lengva , jei baiminiesi .
Mano nemoksliškas patarimas - kol gauni pasą - tai ir tempk . Visada spėsi ... Turėsi kontaką su užsikrėtusiu darbe antikūniai gali smarkiai išaugti . Tokios tendecijos .
Tokio spaudimo kaip Lietuvoj dėl skiepų nėra niekur Europoj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 sausio 2022 - 11:26
Pas MB anti-RBD — 186,6 BAU/mL tai nuterėme darytis trečią aš pati net nesitikrinau...
O kąmanote dėl vakcinų kaitaliojimo? pvz.Pfizer o paskui Moderna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 07 sausio 2022 - 11:46
Skaičiau skaičiau, o kai ate perskaičiau, tai ir panižo liežuvis biggrin.gif. Ai, ne - pirštai, ir nevalingai prie klaviatūros išsitiesė biggrin.gif
Galvoju, ate, jei manai, kad tie antikūnai, nieko nereiškia – skiepykis. Bet tai o kam tada skiepytis? Sužadint imuninę sistemą, padidint antikūnų kiekį? Bet tai jų turi krūvą, o ir šūdas tie antikūnai, kaip sako eGZpertai. Ir va – mano antikūnai ne šūdas, o tavo šūdas. O ir širdelės tau savo negaila? Man tai kai nesusiveda galai ir nematau jokios logikos, tai aš nesiskiepyčiau. Bet tai aš. Mažų pajamų ir žemo išsilavinimo plokščiažemė.
Mano dukrai po antro skiepo buvo prastai. Širdies plote skausmas, nekalbant apie aukštą temperatūrą ir šiaip žiaurią savijautą. Sakė, daugiau gyvenime nesiskiepys. Klausiu, tai kaip gyvensi, kaip dirbsi. Sakė, mirs iš bado. Ir va – ačiū D. susirgo, atsiknis visi kuriam laikui. Pagalvojau – gyvenime nesu dėkojus Dievui, kad artimieji ar aš pati susirgau. Žiauru. Kas dagyventa…
Kiek skiepai padeda lengviau sirgt – nežinau. Turiu vieną artimą draugę žiauriai sunkiai sirgusią. Gerai, kad ligoninę turėjo galimybę pasidaryti namie – kraujo tyrimai, lašelinės ir t.t. Apie mažiau artimus nekalbėsiu, kad VBS nebūtų. Taip pat ir mano šeimos skiepytų ir neskiepytų sirgimo sunkumai – lengvumai, bet tą jau rašiau. Toliau pavyzdžiai iš pačios artimiausios aplinkos po skiepų. Kolegei dingo menstruacijos. 38 metų sveikam vyriškiui trombas. Mamos artimiausią kaimynę po 3 skiepo kitą dieną išvežė greitoji – nenumušama aukšta temperatūra, širdies problemos. Laimei, kad parvežė. Dar tų pvz. yra, bet tie jau ne iš pirmų lūpų, nors tikrai patikimi.
O šiaip viskas ok, kas kaip nori, tas taip daro, kas kokią nori riziką, tokią ir prisiima, bet kai prasideda prievarta… Šito toleruoti negaliu. O kur kreiptis dėl žalos atlyginimo, jei manau, kas skiepas sutrikdė sveikatą? Į gamintoją? biggrin.gif Daugiau gi nėra kur...
Atsakyti

Labas rytas 🌷

Yra dar ką veikti su tuo maistu.

Dusia, dar ir kaip kitur yra griežčiau, ir izoliacijos sąlygos griežtesnės, ir GP atitikmuo yra. Tik žmonių mentalitetas yra kitas. Ar lietuviams kada nors kas nors buvo gerai? Kiek pamenu - ne. Griežtai - blogai, negriežtai - kodėl negriežtai. Čia kaip su kyšiu gydytojui. Lietuviams visada kitur žolė žalesnė. Žiauriai pesimistiška tauta, nevertinanti, ką turi.

Atsakyti