Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,

Kojines nuostabios. Aš nemėgstu tapkių, bet mėgstu kojines. Turiu tokias raudonas, bet pramoninės gamybos.

Man kitaip nei Ex, raudona patinka ir tinka. O va saulėta geltona, apelsino, žalia - nea. Geltoną mėgstu visur, bet tik ne rūbuose. Suvalgo mane.

Dusia, kaip gerai sugalvojot su vyru! Puikių įspūdžių!

Ingrida, o kodėl Mama telefonu nepaskambino? Kam ten išvis važiuot?

Atsakyti
Mergaitės,mama neturi elektroninės bankininkystės.Nueina iš bankomato nusiima pinigus ir nieko nežino. ax.gif Internetą turi,fb naudojasi ir tai aš patenkinta,bent tą turi,gal su anūkais pakalbėti. mirksiukas.gif Telefonu kažin ar duotų tokią informaciją,gi nežino su kuo bendrauja?Juk tokia informacija slepiama? bigsmile.gif
Turime tą oras oras,labai nemažai paiima elektros. ax.gif
Oras gripinis. rolleyes.gif Šlapia,drėgna..........
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=coeH02wg4lE
Tik neputokit ,i pribaltika toze .Ir tai faktai ,as del to nekalta. biggrin.gif
Atsakyti

Mergaitės,mama neturi elektroninės bankininkystės.Nueina iš bankomato nusiima pinigus ir nieko nežino. ax.gifInternetą turi,fb naudojasi ir tai aš patenkinta,bent tą turi,gal su anūkais pakalbėti. mirksiukas.gifTelefonu kažin ar duotų tokią informaciją,gi nežino su kuo bendrauja?Juk tokia informacija slepiama? bigsmile.gif
Turime tą oras oras,labai nemažai paiima elektros. ax.gif
Oras gripinis. rolleyes.gifŠlapia,drėgna..........

Gal ir teisi. Aš kažkada dėl sūnaus skambinau, tai daug duomenų reikėjo pasakyt, tai suteikė info.

Mano mama pasiėmusi kodų generatorių, man atidavė, jei ką. Bet aš nelandžioju, nebent ko nors paprašo. Tik įgaliojimą esveikatoj padariau, kad galėčiau užregistruot pas gydytojus, pažiūrėt ar vaistai jau išrašyti.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Laba. 

Labai jaukus kavos duetas pas Ingridą.

Pas mane šįryt irgi latte kava, nusibodo tas dinamitas. Žiūriu olimpiadą nuo ankstybės. Kaip visada mano katė kvailioja, betvarkę daro. Na, gerai, katinišką tvarką. Svarbiausia, abiems ta betvarkiška tvarka tinka.

Laikinas pavasaris atėjo pagaliau, nusibodo kasdien sniegą šiūpeliuot. 

Atsakyti

Labos. Linkėjimai iš saulėtos Maltos. Oras geras, saulė šilta. Vakar pasiplaukiojome, šiandien autobusu bandysime keliauti po salą. Gražaus sekmadienio!

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 02 06, 10:23)
<p>Laba. </p><p>Labai jaukus kavos duetas pas Ingridą.</p><p>Pas mane šįryt irgi latte kava, nusibodo tas dinamitas. Žiūriu olimpiadą nuo ankstybės. Kaip visada mano katė kvailioja, betvarkę daro. Na, gerai, katinišką tvarką. Svarbiausia, abiems ta betvarkiška tvarka tinka.
</p><p>Laikinas pavasaris atėjo pagaliau, nusibodo kasdien sniegą šiūpeliuot. </p>

As dar antra caffe creme ant latte macciato isgeriau.Daug darbo.Moliugus supjaut ,sudet kept ,bulves nuplaut ,uzdet virt,dar zuvi isvaliau ir iskepiau.
Dusia ,galetum ir kokios vaizdines medziagos idet is hospitaljeru ordino tvirtoves.Ar kokiu skaniu ispudziu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 vasario 2022 - 10:47
Labas rytas,
4u.gif
pas mus siaubingas rytas,vejas lietus,nei vieno zmogaus nematyt pro langa,nors rodo termometras 10 silumos.Vejas net iki 50 myliu pr valanda.Bet ne tiesiai i angus ,o is sono,tai nors tiek gerai.
Vakar pradejau loemenes prieki narpliot,nu nesimezga man kazkaip su 6 nr virbalais,ne taip slysta kazkaip,vos du motyvus rasto numezgiau ir padejau.Siandien reiks varga vargt toliau,pakaitom su kazkokiu mielu mezginiu.
Brolelis pradejo griut del sveikatos.Jam irgi,kaip teveliui slapimtakiu uzdegimas nei is sio nei is to.Vakar 5 val pralauke priimamajam,kol gavo verdikta.Duok,Die,kad tuom ir baigtusi jo ligos.Siaip jis labai sveikas pas mane,mazai sirges,drutas vyras.
Ingrida,kava labai stilinga,malonu ziuret ir gert.
Ex,as olimpiados neziuriu,isvis TV neziuriu.Gero ziurejimo.
AA sekma diena svesk,o tu dirbi daug ,kas cia,gimkei ruosies? tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
O kodel tu kiekviena asmeni traktuoji ,kaip krikscioni?
O dirbu del elektros tarifo.Savaitgaliais lengvatinis.
Ruosiuosi dietai siaip .Silta ,eisim gerai pasivaiksciot .
Atsakyti
Labas, ryte, nors koks čia rytas- diena. biggrin.gif
Sniegą nulijo pliurza visur. Naktį nuo stogo sniegas čiuožė keliais etapais, nedavė miegot.
Priplėkus atsikėliau, o ir sapnai sapnavosi......fek.
Ligonis užsisakė čili troškinio, šunta.
Pajuto, kaip Dusia sako, mamos kotletukus. Dejuoja kad storas parvažiuos, bet norų dsug. Vis atskklausia ar ne per sunku ir kerta. O man smagu.
Koja nors tik iki tūlimo ir praustis nešama pakabinta, mėlynai juoda pasidaro. Šalta. Neramina truputį. Žaizda puikiai trsukiasi, neatrodo, kad ten kokia bėda būtų.kai atsigula, per valandą grįžta buvusi normali spalva.
Ryt jau darban. Nenoooo, bet nooooo, jaučiuosi reikalina. ax.gif
Liniuxxx matsu kabi, kaip judu laikotės, kaip vyriškis,?
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 02 06, 11:26)
O kodel tu kiekviena asmeni traktuoji ,kaip krikscioni?
O dirbu del elektros tarifo.Savaitgaliais lengvatinis.
Ruosiuosi dietai siaip .Silta ,eisim gerai pasivaiksciot .

Aa, o apie dietą, prašau, papasakok plačiau. Man reikia susiimti, gal tiks, priimsi į kompaniją?
Atsakyti
Taigi issikepiau dvi skumbres ,dideles uzteks ir rytdienai.Valgau su bulve ir laiskiniais cesnakais.
Iskeps moliugai ,turbut bus sriuba ir siaip garnyrui.
Svarbiausia man miltiniu nepadaugint.
Chili cor carne irgi dietinis.Astrus maistas gerai storuliams.O va del staziniu venu tavo sunui tai nezinau ar astrus maistas tinka.Capsikainas paastrina hemorojaus ir visu varikoziu bei kitu flebo problemu eiga.Bet cia suvis i dangu ate ,gal tesiog sunui koks venu voztuvas uzkrinta ,reikia kazkaip kirksnies srityje ar tai pamasazuot ar ka.Gal jus galit bent ka nors gaut ,kad paziuertu ir pakonsultuotu.Nes as jau bijau ka ir rasyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 vasario 2022 - 11:46