Ex ,mes norim i drapanas ilyst.Na as bent tiek noriu.

Ex ,mes norim i drapanas ilyst.Na as bent tiek noriu.
O tai manai, kad aš svajoju su bulviniu maišu puoštis? 😁 Tiesiog nustoju ėst bele ką. Padeda.
Taigi, išmetus šūdmaistį, miltus, krakmolą, cukrų, apribojus pieno produktus, sėklas, riešutus man ir yra tikroji mano dieta
Būtent. Šūdmaistį 👍 Nors aš ir tokių išvardintų nekaltų produktų išvis nevalgau.
Oho kokia diskusija... Man esmė yra sveikata, o ne kg. Visokios migrenos, liūliai panosėje, sąnarių skausmai, alergijos ir tt manęs nezavi... Paleo švarią turėjau seniai. Kartosiu, nes virusas nualino organizmą. Taip galvoju. Nemėgstu sirgti, negaleti, lankytis pas daktarus... Stebuklais netikiu, viską turiu padaryti pati.
Aš tai suprantu, kad suvalgau daug pridėtinio cukraus konservuotuose gaminiuose dar kur nors užslėptą. Miltinių gaminių nelabai mėgstu. Bet va mėgstu bulves...
Būdama nėščia turėjau gestacinį diabetą, bet reikėjo tik maistą labiau prisižiūrėt, nereikėjo insulino. Sudėtingas labai nėštumas buvo. Labai žemas hemoglobinas, kritiškai žemas, didžiulė intoksikacija. Nepykino tik nuo bulvių, rūgščių obuolių, kopūstų ir vienos rūšies bandelių. Pykino net nuo pomidorų kvapo. Mėsos visai negalėjau valgyt beveik iki gimdymo. O va po gimdymo, glikolizuotas hemoglobinas buvo puikus visuomet, gliukozės padidėjimo nepagavo ir per gliukozės tolerancijos testus, kuriuos kasmet turėjau darytis, bet buvo gal du metai, kai rankos pašėlusiai drebėdavo dėl per mažo kiekio. Išsibalansavo viskas.