Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Na ,siandien sodinau braskes ,pusryciu nevalgiau ,o dabar suvalgiau gabala mesos su bulvem ir konservuotom paprikom.Einu miegot pietuku ,bo eit miegot 8 ,kaip vakar nebenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 02 22, 11:31)
Labukas,mielosios,

Dusia,o kokiu telefonu reikia turet?Jei jau ateis juoda diena,skambint i ligonine,gauni dokumenta,atvaziuoja isveza i saldytuvus iki tam tikro laiko nemokamai,po to reik moket.O tu neskubedamas tvarkaisi liudnus reikalus.Cia niekas neskuba.Buna,kad laidoja po savites,dvieju.Per toki laika,susitvarkai viska.
As taip pat,tik man ,mano pacios virta aviziniu kruopu kose labai skani.Galiu ja valgyt,bet man uzeina tokie kvailumai,kad galiu valgyt kasryta varske gal pora menesiu ir man nenusibosta,po to ateina kiausiniu ciklas,po to kosiu ciklas,o kasdien keitaliot pusrycius ciklas,mazai kada beuzeina.Siaip,Mb man vis sako,kad as galiu ir vinis valgyt ir man bus nieko.Ir jis kazkiek teisus.Neturiu virskinimo trakto bedu kol kas,ir aciu auksciausiam,mama ir tete su tom ligom buvo,o as kaulai ir nutukimas,genetika mamos tevelio.Jis galedavo prisikirst lasiniu ir eit miegot.As zinoma ne tiek drasi,ir stengiuos pavalgyt iki 18 val.Ir musu vakarienes prilygsta pietums kazkodel,nu nenorim per pietus stipriai.Blogai,bet cia UK issidirbo tas ciklas,kai dar dirbom ir nebeiseina nutraukt jo.Reiktu gal pabandyt.
Veidrodine data visi zinovai prognozavo kataklyzmus,na bet dar diena nesibaige...
Tevelis kosti ,isvarges nuo to karkalinio koslio,ka beduodu,niekas negeraja.Ne kazka ir turiu,ciobreliai,avietes,sirupas nuo kosulio,neturiu nei kokio bromheksino ir niekas cia neraso jo.Duodu uostyt eukalipto ea.Ka dar patartumet kad karkalus naikintu,jis nuo ju tiek pavarges,kad net karkia.Turbut cia jau skysciai kaupiasi pleuroj,nes ligonine atidave su tokiu kosuliu,ne kazka matyt galejo padaryt.Tiesiog nezinau,taip noris jam padet dar issivaduot is tu kosuliu.Bet ziuriu,jau liezuvis gelsta,ausys,matyt jau kepenys ne kazka.Ui baisu savo artima priziuret,kai padet ne kazka gali.

Teip teip - aš irgi sakau, kad ne tik kad vinis galiu valgyt, bet surūdijusius vinis biggrin.gif
O nuo to kosulio jei kokio kakavos sviesto duotum pačiulpt? Šiaip giria jį labai, nors mažai šansų, kad padės, bet tikrai nepakenks.
Atsakyti

Kakavos sviestas daugiau drėkina, nuramina gleivines. Labai tinka, kai yra sausas, erzinantis kosulys, išdraskytos gleivinės nuo dažno, "skaudaus" kosulio, išsimušę kapiliarai.

Luety, turėtum spręsti pagal Tėčio būklę. Reiktų vibromasažo, kad karkalai judėtų į viršų, juos reik iškosėt. Labai varginantis ligoniui darbas, bet norint pasveikti, reikia ir jo pastangų.

Močiutei gydytoja liepė sėstis ir kosėt, pūsti per šiaudelį, paskyrė masažus ir mes juos darėm.

Kaip mus mokė, sausas, varginantis kosulys - slopini, yra karkalų, skystini, kad lengviau būtų iškosėt.

Viena žolė - čiobrelis, kuri ir lengvina atsikosėjimą, ir slopina bronchospastiką.

Bet kai tų jėgų yra nedaug, žmogiukas silpsta, bet koks judesys jį vargina.

Stiprybės jums.

Atsakyti
Luety 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Karkalai visi prie pat gerklej ir jie erzina jo gleivine ir kvepavimo takus.Jis iskosti ir atsikosti puikiai,bet tu karkalu perdaug.Brolis skambino gp,tai nieko gero nezada,o ypac nematydamas ligonio.Atsieit israsys steroidu ir antibu,vel?! atsieit cia kovidiniam senukam liekamieji reiskiniai,kuom as labai noreciau abejot.Jei nebus geriau po savaites ateis,kuom as abejoju ,niekada nebuvo atejes,tik zada vis,kad atsifutbolint antbais.ir tada sius vel! i ligonine.Nezinau,nenoriu jo beatiduot.Isviriau darzoviu koses,sutryniau,isviriau buljoniuko,du saukstus isgere ir ne,o koses vos du saukstukus,nusisuko i siena,asara isbego ir daugiau nekalbejo su mani.Tai ir nebezinau,ar neskanu,ar nebenori valgyt,ar pyksta ant manes,gal galvoja,kokia as bloga,kad jam nepadedu.Jis dejuoja kosti,kosti dejuoja,Dieve,kaip sunku,kam ji tiek kankint,geriau tikrai,pasiimtu pas save Dievulis,kad ir kaip skaudu.
Atsakyti
Luety- 4u.gif 4u.gif kiekvienam sava dalia. 4u.gif 4u.gif

Palikau namie kompą,įsidėjau laidą,o kompas ant lovos ir liko bute. unsure.gif Na gal su mb pasidalinsime.Iki ketvirtadienio kaip nors.Galvojau nevažiuosime iki savaitgalio tikrai.vis išlenda reikalų. ax.gif
Be pusryčių pykina,negaliu nieko dirbti.Jau keli metai grųdėtos varškės indelis lidlinis su šaldytomis uogomis arba riešutais.Ir kavos krūzas,vienintelis per dieną.
Vieną kibirą išsodinau gėlių,šalta,gal rytoj bus geresnis oras.\Klientės paliko didelę puokštę narcizų,taip pakėlė nuotaiką. wub.gif
Man prie vyno,labai sukyla apetitas kartais labai daug užkandukų,sūrio norisi. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas

Luety o kike žmogus gulintis gali suvalgyti .... viską tu darai gerai ir nepyksta... močiutei prašviesėjimas kartais ateidavo tai irig ašara nuriedėdavo... manau iš bejėgiškumo 4u.gif
Na va IngridaB ne visi klientai pačiuože gauni ir tu atgalios už rūpestį ir dėmesį smile.gif
AA gerulsi posakis ax.gif
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 23 vasario 2022 - 08:54
Oi mukute,vakar diena baigesi bulvem su burokeliu salotom.
Siryt vel avizu kose su puse banano.
Norejau kavos poki ikelt ,nepavyko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 23 vasario 2022 - 08:57
Labas rytas,
Šiandien Kaune šviesus rytas. Visą savaitę žada naktimis minusą, dienomis pliusą. Labai gerai vandenį nutrauks , kas kaimuose skęstat ... Mes at kalno ir sausringoje zonoje, niekad nebūna šlapia.
MUka kaip MB koja? Ar pavyko atsistatyti nors 80 pr?

Luety ... Toks laikas , kad ir kaip sunku 4u.gif Kančia ar namie ar ligoninėje ta pati , tik čia gali pabūti šalia ...
Labai gražios Tavo kojinės 4u.gif Šokoladas pavadinimą duočiau. Baltas ir pieniškas 4u.gif
Pou nesu buvusi pas dietologę. Ir jau nenueisiu biggrin.gif
Kadangi paveldėjau polinkį kaupti riebalinį sluoksnį ir jautrų skrandį teko pačiai daug išmokti kaip su tuo gyventi biggrin.gif Aš skrandžio nesugadinau per nugyventus metus , sakyčiau pasigerinau jo veikimą biggrin.gif
PS raugintos daržovės turėtų sudaryti 30 pr Jūsų dažovių racijono ... Reikėtų kiekvieną dieną bent po raugintą agurkėlį, ar kopūstų saujelę. O vasarą kai prasideda savo netingėti ir fermentuotų pasidaryti.
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 23 vasario 2022 - 08:57
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jo Mukute,geri tie klientai,kol kas su visais sutariame. ax.gif

Grįžo.grįžo gervės,o naktį kokie skrydžiai buvo ir dabar žasų pulkas praskrido.Pavasaris,pavasaris. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dusia š MB koja šlubuoja krūvio gauna vis matau, kad pakėlęs guli ....
AA o aš pabaigiu savo sūdytą lašišą su avokadu ir vandute. Kavasucitrina eina sau kaip jos man skanu wub.gif O kur tą pokį norėjai įkelti tai kiek kg tos kavos blink.gif
IngridaB aha ir pas mumi laukuose jau gervės wub.gif tik aš to pavasario nejaučiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 23 vasario 2022 - 09:36