Dusia,o kokiu telefonu reikia turet?Jei jau ateis juoda diena,skambint i ligonine,gauni dokumenta,atvaziuoja isveza i saldytuvus iki tam tikro laiko nemokamai,po to reik moket.O tu neskubedamas tvarkaisi liudnus reikalus.Cia niekas neskuba.Buna,kad laidoja po savites,dvieju.Per toki laika,susitvarkai viska.
As taip pat,tik man ,mano pacios virta aviziniu kruopu kose labai skani.Galiu ja valgyt,bet man uzeina tokie kvailumai,kad galiu valgyt kasryta varske gal pora menesiu ir man nenusibosta,po to ateina kiausiniu ciklas,po to kosiu ciklas,o kasdien keitaliot pusrycius ciklas,mazai kada beuzeina.Siaip,Mb man vis sako,kad as galiu ir vinis valgyt ir man bus nieko.Ir jis kazkiek teisus.Neturiu virskinimo trakto bedu kol kas,ir aciu auksciausiam,mama ir tete su tom ligom buvo,o as kaulai ir nutukimas,genetika mamos tevelio.Jis galedavo prisikirst lasiniu ir eit miegot.As zinoma ne tiek drasi,ir stengiuos pavalgyt iki 18 val.Ir musu vakarienes prilygsta pietums kazkodel,nu nenorim per pietus stipriai.Blogai,bet cia UK issidirbo tas ciklas,kai dar dirbom ir nebeiseina nutraukt jo.Reiktu gal pabandyt.
Veidrodine data visi zinovai prognozavo kataklyzmus,na bet dar diena nesibaige...
Tevelis kosti ,isvarges nuo to karkalinio koslio,ka beduodu,niekas negeraja.Ne kazka ir turiu,ciobreliai,avietes,sirupas nuo kosulio,neturiu nei kokio bromheksino ir niekas cia neraso jo.Duodu uostyt eukalipto ea.Ka dar patartumet kad karkalus naikintu,jis nuo ju tiek pavarges,kad net karkia.Turbut cia jau skysciai kaupiasi pleuroj,nes ligonine atidave su tokiu kosuliu,ne kazka matyt galejo padaryt.Tiesiog nezinau,taip noris jam padet dar issivaduot is tu kosuliu.Bet ziuriu,jau liezuvis gelsta,ausys,matyt jau kepenys ne kazka.Ui baisu savo artima priziuret,kai padet ne kazka gali.
Teip teip - aš irgi sakau, kad ne tik kad vinis galiu valgyt, bet surūdijusius vinis

O nuo to kosulio jei kokio kakavos sviesto duotum pačiulpt? Šiaip giria jį labai, nors mažai šansų, kad padės, bet tikrai nepakenks.
Kakavos sviestas daugiau drėkina, nuramina gleivines. Labai tinka, kai yra sausas, erzinantis kosulys, išdraskytos gleivinės nuo dažno, "skaudaus" kosulio, išsimušę kapiliarai.
Luety, turėtum spręsti pagal Tėčio būklę. Reiktų vibromasažo, kad karkalai judėtų į viršų, juos reik iškosėt. Labai varginantis ligoniui darbas, bet norint pasveikti, reikia ir jo pastangų.
Močiutei gydytoja liepė sėstis ir kosėt, pūsti per šiaudelį, paskyrė masažus ir mes juos darėm.
Kaip mus mokė, sausas, varginantis kosulys - slopini, yra karkalų, skystini, kad lengviau būtų iškosėt.
Viena žolė - čiobrelis, kuri ir lengvina atsikosėjimą, ir slopina bronchospastiką.
Bet kai tų jėgų yra nedaug, žmogiukas silpsta, bet koks judesys jį vargina.
Stiprybės jums.

Palikau namie kompą,įsidėjau laidą,o kompas ant lovos ir liko bute.

Be pusryčių pykina,negaliu nieko dirbti.Jau keli metai grųdėtos varškės indelis lidlinis su šaldytomis uogomis arba riešutais.Ir kavos krūzas,vienintelis per dieną.
Vieną kibirą išsodinau gėlių,šalta,gal rytoj bus geresnis oras.\Klientės paliko didelę puokštę narcizų,taip pakėlė nuotaiką.

Man prie vyno,labai sukyla apetitas kartais labai daug užkandukų,sūrio norisi.

Luety o kike žmogus gulintis gali suvalgyti .... viską tu darai gerai ir nepyksta... močiutei prašviesėjimas kartais ateidavo tai irig ašara nuriedėdavo... manau iš bejėgiškumo

Na va IngridaB ne visi klientai pačiuože gauni ir tu atgalios už rūpestį ir dėmesį

AA gerulsi posakis

Geros dienos

Šiandien Kaune šviesus rytas. Visą savaitę žada naktimis minusą, dienomis pliusą. Labai gerai vandenį nutrauks , kas kaimuose skęstat ... Mes at kalno ir sausringoje zonoje, niekad nebūna šlapia.
MUka kaip MB koja? Ar pavyko atsistatyti nors 80 pr?
Luety ... Toks laikas , kad ir kaip sunku

Labai gražios Tavo kojinės

Pou nesu buvusi pas dietologę. Ir jau nenueisiu

Kadangi paveldėjau polinkį kaupti riebalinį sluoksnį ir jautrų skrandį teko pačiai daug išmokti kaip su tuo gyventi

PS raugintos daržovės turėtų sudaryti 30 pr Jūsų dažovių racijono ... Reikėtų kiekvieną dieną bent po raugintą agurkėlį, ar kopūstų saujelę. O vasarą kai prasideda savo netingėti ir fermentuotų pasidaryti.
Gražios dienos

Labas rytas.
Jo Mukute,geri tie klientai,kol kas su visais sutariame.

Grįžo.grįžo gervės,o naktį kokie skrydžiai buvo ir dabar žasų pulkas praskrido.Pavasaris,pavasaris.

AA o aš pabaigiu savo sūdytą lašišą su avokadu ir vandute. Kavasucitrina eina sau kaip jos man skanu

IngridaB aha ir pas mumi laukuose jau gervės