Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Siaip standartinis protokolas yra tie ortopediniai batai ,butent pirmas 6 savaites.
Labai silpna as traumose ,bet turetu atsistatyt visgi jaunas zmogus.Dar svorius tampo su ta traumuota koja,bet cia jau reikia individualiai manau ziuret.Gaila ,tokia sritis ,kad zinanciu mazai.
O siaip labas rytas,anksti siryt atsikeliau ,vakar taip diena ir baigiau su ta sriuba biggrin.gif Nes vel oras pagerejo ir vel lauke buvau.Dingo mano apvaliu cukiniju seklos,grazu.Visiska senatve.Paprikos dygsta vangiai ,teks naudot zmogaus energija sildymui biggrin.gif
O cia karstas vaikinas
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pou,jei tik padės,paguoda,laikykis.Man iš postų atrodo tu labai švelnus žmogiukas. 4u.gif 4u.gif

Baisu Ukrainoje? unsure.gif
Vakar jau išsigandųsi buvau,visai su riešu blogai buvo.Jau galvojau gal koks kaulas atskilo?Ir patino,naktį vis nubundu pajudinu,kažkiek atleido.bet dirbti su ta ranka niekaip. ax.gif Reikalų yra mieste,širdis neskaudės,jei prastas oras bus. ax.gif
Atsakyti
Labos ,
Kol miegojom prasidėjo karas ?
Vat kas vyksta, kai pasaulyje nebėra pusiausvyros . Silpna Amerika. O kažkada galėjo elgtis negražai Serbijoje ( Kosovas ) ir niekas nei murkt nepasakė .
Kažin ką nutarė dėl Lietuvos ? Viskas jau gruodžio mėnesį buvo pasidalinta ...
Kava su pienu ne man smile.gif Man ryte reikia tikros juodos, o ne maisto biggrin.gif Palieku toms kas mėgsta. Aš kvietkas pasiimu , mmmm kaip pasiilgau spalvų . Dėkui Ingrida 4u.gif
Liemenės liko kaklas, bet daug kniselynės - gražiai ir lygiai akis surinkti ... daugiau su tokia sunkia apdaila mezginių neužsimsiu bigsmile.gif Vien nuleidimas adata kiek laiko užima . Ir susikaupimo reikia. O kai tingiu susikaupti tai tenka pasiimti megzti penčiaką . MB juokiasi , kad pavasaris , nebereikia jų niekam. O aš tikiuosi, kad žiemos Lietuvoje sulauksiu - nereiks emigracinio lagaminėlio iš po lovos traukti mirksiukas.gif
Vakar diena sprogo ore... tai šiandien reikia atidirbti ir už vakar.
Apavalias cukinijas kažkada auginau ... nespėjau, skinti dalinti ir valgyti - paturbinto derlingumo pas mane buvo .
Gražios dienos 4u.gif

Ingrida, ne specas- bet jei tinsta tai reiktų persišviesti - ko gero skilo kauliukas koks. Ir kuo skubiau . Bus liudna jei sugis ne taip ir net megzti nebegalėsi . O rieše tų kauliukų bele kiek ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 vasario 2022 - 08:51
Pritariu ,reiktu i traumini kreiptis.Tokiame amziuje jau gyja metais.Pirstas buvo luzes tai dievaz trys metai kol atsistate ir dar apykreivis liko.
Ir ten arbata su pienu ,ne kava.
Siryt vel avizos ,su braskem .Rugstu.
Citrina ,su letais angliavandeniais as stengiuosi selint zemiau kasos radaro ,kad neissaukt insulino.Miltai pilno grudo ,avizos siaip zemo GI.Kdangi jokiu kitu cukru nera ,tai ir neuzpelenguoja,kas yra gerai ,nes tie gryni baltymai irgi apkrova ir urejos pertekliaus rizika.
Atsakyti
Aš kaip suprantu jei būtų lūžis tintu smarkiai?Dabar tik vakar patino šiek tiek,šį rytą jau atlėgo ir pirštus judinu jau.Vaistų sodyboje tik ibumetiną turiu,tai nuo skausmo išgėriau ir gal nuo uždegimo jie šiek tiek?Tragedija gi pakliūti pas tuos traumatologus?Gal išsilaižysiu?Žinau rieše daug kaulelių,bet gi mano tie kaulai įsitikinųsi lankstūs dar? ax.gif Na maysiu pagal nuotaiką?
Baisiau dabar Ukraina.Vaikams sakome jei ką važiuotų į sodybą,gal čia nebombarduos? ax.gif
Atsakyti
Taigi buvo panevezy super traumatologe ,moteris gydytoja.Ir reabilitologes ,bet cia seniai.Gal jau irgi emigravo.Cia aisku nesistemines.Bet tau ranka svarbu ,numirsi is liudesio ,jei pastoviai skaudes.Arcoxia nusipirkit ,senoliai jus pagaliau.Nezudykit kepenu su tais bumetinais.Va ,paguglinau ,Gyd Bruzienes klinika,dar egzistuoja ir net issiplete.Kai lankiausi ten tik pora moteriskiu buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 24 vasario 2022 - 09:03
Ingrida teisingai vaikams sakot ...
Giminėje yra vienas kuris kariuomenėje, į misijas važinėja ir tt...Taigi jo senai visiems papasakota, kad karo atvėju skubai bėgti iš didelių miestų . Dings elektra , vanduo ,ar paklydėlė bombytė tiltus ar kt strateginius objektus naikinant papuls ...
Ir vis pasidžiaugiu koks protingas mūsų pirkinys buvo kaimas su trioba biggrin.gif

Ingrida su trauma priims iš karto , o su lėtiniu skausmu tai lauksi mėnesį ir ne ką jau galės padėti. Jei trauma tai ir peršvies ekstra ir tt. važiuoji į priėmimą iš karto ir dar biški padejuoji ax.gif Nejuokauk 4u.gif Geriau prarasti pusdienį negu normaliai funcijonuojančią ranką ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 vasario 2022 - 09:18
AA,ačiū užsirašiau pavadinimą. 4u.gif 4u.gif
Į Bružienės kliniką mb važinėjo dėl hemarojaus.Man atrodo ten reiktų jau laukti vizito?Bet AA kaip tu pažysti Panevėžį?
Ligoninėje dirba kaimynas -traumatologas jei jau labai rimta būtų.Jaučiu sausgyslė patempta.Bandysiu į polikliniką persišviesti.
Klausome LRT,nu baisu.
Atsakyti
Labas rytas,

Dėl kinezo nieko nesužinojau o va kas susiuvo tai profas sprotininkų gydyme ... tai tiek Ate žinių
Pou stipriai apkabinu 4u.gif yra fondai gal į juos galima kreiptis, kad ir Kaukėno jeigu žnyplius ....
Karas prasidėjo nesulaukęs kol nudžius... IngridaB primink vaikis Lvove ar jau išvis paliko Ukraina? Dėl rankos nejuokauk marš į traumatologinį juolab miestan važiuoji smile.gif
O aš kepenėles vištos troškinau vyne su salierais ir paprikom ax.gif bulbas jau sodines baigiame bet man pačios pačios kaip 5 litų dydžio išverdi su lupynę wub.gif
Šiandiena vandutė su avokadu ir serano kumpio juostele 4u.gif
Atsakyti
Mukute,vaikis jau Vengrijoje ačiū dievui.
Nusiimkite grynų. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 02 24, 11:37)
Mukute,vaikis jau Vengrijoje ačiū dievui.
Nusiimkite grynų. 4u.gif  4u.gif

Ačiū die smile.gif
Atsakyti
Ingrida, mažiau klausyk LRT biggrin.gif
Mano akyse sisteminė žiniasklaida galutinai žlugo, tai lengviau gyvent smile.gif. Kaip čia mamai sugadint teliką ir radiją biggrin.gif. Nes ta jau skambina paryčiais vos neverkdama. Pažadėjau nupirkt miltų ir kruopų biggrin.gif. Paskui pagalvojau, kad reikia į Suvalkus palėkt ir puskiaulį nupirkt, tada mažu jai bus ramiau biggrin.gif
Luety, alio. Tu geriausiai išmanai visas sąmokslo teorijas, o jos turi savybę pildytis smile.gif. Pasakok, kas ir kaip bus. Aš čia visai rimtai šį kartą.
Atsakyti