Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2022 02 26, 17:58)
Straipsnis  2017 metų . https://www.bns.lt/t...691/print/true/
27 metus Baltarusija  kaip senmergė ... rytus vakarus gundė , ir niekam nedavė. 
Kodel davė 28 metais ? Bo užlaužė. Kiek to juodo darbo padarė Lietuva spręskit pačios...

Tai dėl šito sutarėm )) bet ir be BY Rusija turi ilgiausią sieną su Ukraina, dėl puolimo jai nėr būtinybės pakliūti į batkos teritoriją.
Šiaip, na Krymą ji pasiėmė prieš aštuonis metus. Arkliui aišku, kad numatė pasidaryti priėjimą iki jo. Ir prieš pasiimdama jau paskaičiavo n ėjimų į priekį.
Vienžo, aš nemanau, kad kažką labai įtakojom, tokių carų planams tokios blusos didelės įtakos neturi. Kad nervinam savo zyzimu, tai taip. Mus pačius nervina tas nuolatinis zyzimas.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 02 26, 18:04)
Jo ,cia tau super slaptus dalykus visi tik rasys biggrin.gif

Būtent. Jei yra kažkas labai įdomaus paslėpta, mes išvis kaži ar kada sužinosim.
Atsakyti

Laba. 

Mano aūle parduotuvių lentynos normaliai atrodo. Na, šeštadieniais maistą paperka ir šiaip, važiuoja žmonės į sodus, sodybas, aplankyt tėvus, tai nieko nuostabaus kad ir perka. 

c177d230770bc24f76d1b180528335af893.jpg
Labas rytas .
Dideles gal;imybes ,kad ateinanciom dienom jums teks isgirsti daug karcios tiesos.Reikalinga jums ji ar ne.Jus jau per senos,kad karcius vaistus jums su cukrum maskuot.Jei kazkas labai skanu gali but ir ziurkiu nuodai.
Sapere aude.

O čia kas per būrėjos užrašai? Ar į cocacola arielkos per daug įsipylei, a? Per aspera ad astra. 

Atsakyti
Saintlina, dristu teigti ,kad yra veikeju ,kad jie amerkoje gyvena,tiek tarp lietuviu ,tiek tarp ukrainieciu.Su neismatuojama arogancija ir isitikinimu - jie pasaulio valdovai , o apie rusija jie zinojo mazai ,net rusiskai jie nesuprato ir ta kalba neskaite.Manau CIA kazkur kazka praleido biggrin.gif
Baigesi amerika pirty - tapo karo placdarmu.
O va Lenkija verta pagarbos savotiskai ,pazistu asmeniskai zmoniu ,kuriuos lenkija prieme is ukrainos ,butus warsavoje dave ,darbus,soc garantijas .Ir cia dar gerokai pries kara .Mes to nezinom,buduliais ir sunauja budami.Ir negalvokit ,kad lietuvoje visiems cia rojus buvo,tesiog nieks garsiai neklykavo .
P.S.siandien kepemes saslyka,pomidoru sultyse marinuota.Skanu buvo.Alko negeriau ex.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 26 vasario 2022 - 18:24
Saintlina nieko nenoriu įrodyti .
Dar buvo sūnaus nešvarūs darbai su Kinija.
Čia man atrodo , kad tik Putinas tik dėlionės dalis. Bet aš neperšu savo nuomonės, Jis nėra kvailas ir savižudis . AA gal tu žinai ar kalbėjo gruodžio mėn susitikime prezidentai apie Lietuvą ar ne ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kaip buvau jauna politika buvo visai dzni , juo senyn juo idomiau ... Man .

Ps mane istorijos labai gerai mokė baba... Visada žinojau , kad mus pardavė .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 26 vasario 2022 - 18:46
Ulrika Eleonora of Sweden pardave Kazkam ,pasivadinusiems Romanovais? Bent siaures lietuva tai dar gerai mena tuos laikus.O nekuriu perturbaciju su swedais ir man teko patirti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 02 26, 18:40)
Čia man  atrodo , kad tik  Putinas tik dėlionės dalis.

Oi, tikrai ne.
Atsakyti
Taigi mes taip isaugintos ,kad buvo teigiama leninas vienas ,kaip supermenas visa revoliucija ivykde ir tik gerokai veliau truputi suzinojom apie trocki,koba,parvusa ir kitus,zodziu dabar vel tas pats.Viska putinas vienas ,niekas nepasikeite biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 26 vasario 2022 - 19:01
O mudu i soda nulekem,ridikeliai lauke sudyge,pasodinau dar,ir pastarnoku iberiau,tik seklos senos,kazin ar dygs.parsiveziau morku,salotu,spinatu,buroka.Smagu,sauleta.
Tevulis truputi valge jau.Kosti tarpais,bet jau nors nespringsta.Dave apskutamas,idomu,kaip bus nakti vel.
Kai israse tuos vaistus,sake,kad jie palydes komfortabiliau i kelione,o kad jis atsigaus,netikejau Nu vis keliom dienom ilgiau pabus su mumis.O jau prieziura,prieziura is mediku puses,nuostabu,vercia asara isspaust,pasijauti be galo dekingas Brolis tik ka rase,kad tevulis turejo pilna pamperi,jam pradejus tvarkyt,atejo dvi seseles vaistus sudet i ta kompiuteriuka parai laiko.Isvare broli lauk,pacios nuplove,sutvarke,pervilko.Nu kur tu esi taip girdejes.Seseles!Man sokas,ant kiek gerumo daug darbuotojai turi.Neitiketina prieziura,pagalba..Zinoma uztrunka,kol sustyguoja,paskiria kas ir ka ir kaip darys,bet,kai isivaziuoja,dirba nuostabiai ir labai didele pagalba,nesi palikras vienas.Dekingumas begalinis jiems.
Bet kokia karine intervencija man asmeniskai yra klaiku,nepateisinama.Bet politika bjaurus dalykas,didziausias blogis siuo metu yra deep state.Ne rusu zmones,ne amerikos zmones,ne vargsiuku ukrainieciu zmones,o politikai.Visais laikais buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 26 vasario 2022 - 19:02
Apie Leniną mokė mokykloje ...
Apie antrą pasaulinį karą mokė baba. Ir kaip Amerikonai mus paradavė ir tt...

Saintlina niekada nepatikėsiu kad Putinas su niekuo nepasitaręs pradėjo karą... Kiek domiuosi politika ir tt ne taip pasaulis veikia .
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka]gražus dangus[/URL]

vartotojo įkelta nuotrauka]pozuoti nemokame ir neturime kantrybės[/URL]

Oras pasaka.Susodinome gale sklypo krūvą slyvų,mb retino alink avilius aš vadovavau,sūniukas sodino. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 02 26, 19:00)
Viska putinas vienas ,niekas nepasikeite biggrin.gif

Oi, tikrai ne vienas smile.gif bet ne eilinė pieška ir jis.
Papildyta:

Ingrida - kaip gražu wub.gif ir vaizdas, ir megztukas wub.gif

Luety, nerealiai man ta priežiūra skamba. Kiek padeda žmonėms.. ir mums smagiau, kai pas jus kiek geresnės naujienos 4u.gif

Mano Lesytis gimtadienį atšventė. Na, tas atšventimas tai ilgas ilgas zyliojimas miške buvo ))
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 vasario 2022 - 21:25

Šanūkas sveikina Lesių,po kelionės iš mūsų,nusidavęs,numaudytas jau namie. biggrin.gif biggrin.gif Kiek Lesiui metukų?O jau sušukuotas parodai čia taip?Kiek laiko procedūra?Į kirpyklą einate? mirksiukas.gif vartotojo įkelta nuotrauka]šanūkas[/URL]
Atsakyti