Tikekimes viskas bus ok. Sveikatos . Pasaugok save.
Labos iš ryto
Ta gaidele apie Roma

Oi mergos jūra tobula nereikia valandom užtenka pusvalandžio ir mintys kažkur toli nuskrieja, o bangų mūša jas nuneša tolyn... gal kada gyvenime ir norėčiau prie jūros... bet tačiau ir t.t.t o gal...
Ate42 nu tu duodi net jau kraujo yra ... o gal tau rimtai tikrai po lašinėm pagulėtum o ką manai sugriūtų gamykla... nesugriūtų... nors žinai moralizuoju.. pati taip daryčiau... laikykis
ir kaip tu šiandiena
Vėl nenoriu nieko sėti
nors jau šiandiena gal kišiu nors in vystyklus ką nors
Luety tai kada galima sėti jaunas blogai senas blogai pusė blogai
Bučkas

Ta gaidele apie Roma

Oi mergos jūra tobula nereikia valandom užtenka pusvalandžio ir mintys kažkur toli nuskrieja, o bangų mūša jas nuneša tolyn... gal kada gyvenime ir norėčiau prie jūros... bet tačiau ir t.t.t o gal...
Ate42 nu tu duodi net jau kraujo yra ... o gal tau rimtai tikrai po lašinėm pagulėtum o ką manai sugriūtų gamykla... nesugriūtų... nors žinai moralizuoju.. pati taip daryčiau... laikykis

Vėl nenoriu nieko sėti

Bučkas
QUOTE(Muka @ 2017 02 21, 05:41)
Labos iš ryto
Ta gaidele apie Roma
ir kaip tu šiandiena
Vėl nenoriu nieko sėti
nors jau šiandiena gal kišiu nors in vystyklus ką nors
Bučkas

Ta gaidele apie Roma

Vėl nenoriu nieko sėti

Bučkas
Labas rytas,

jamu italiskos kavos,gal prasvieses diena,o tai niuri,kaip debesis juodas,vejuota,nenoriu niekur eit,o reikia pieno antram puodeliui kavos

Kava,tik su skara i lauka,ir tik uzsirisus,kaip rusu bobulytes,B U T I N A I !!!!Isakau!!!

Dusia,tai netrumpai jus ten?Ir visos ROMOJ?Tai tada daug pamatysit.
Ate42,kaip tavo savijauta,zuikeli?
Muka,specialiai nuejau i menulio faziu kalendoriu pavepsot,ir ka,oasejau priespilnyje,kaip ir turi but,dabar as puskei israsysiu velniu,kam mane bare be reikalo.

O jei rimtai,tai ilgai kaupiuosi sejai,man turi ateit ikvepimas

Eisiu perziuret visu pomiku pavadinimus,kad atskirt per google,ar turiu kokiu ankstyvu,jei taip,ikisiu ir tuos.O laukiniams tai tikrai dar anksti,ar ne?Kur jie desis paskui,nebent siltnamyje tunos ir grudinsis?Bet dar ne vidurio kovo isvis nenoreciau set jokiu pomidoru,tik ankstyvus.
Braskiu irgi dar nesodinsiu i lysves,nebent oras bus geras,nes kita savaite pranesa atsalima,slapdriba,na pas mus slapdribos gal nebus,bet lietaus bus tikrai,tai gal tegu tuno uzdengtos plevele dar vazoneliuose.
QUOTE(Luety @ 2017 02 21, 10:04)
Labas rytas,
jamu italiskos kavos,gal prasvieses diena,o tai niuri,kaip debesis juodas,vejuota,nenoriu niekur eit,o reikia pieno antram puodeliui kavos
Kava,tik su skara i lauka,ir tik uzsirisus,kaip rusu bobulytes,B U T I N A I !!!!Isakau!!!
Muka,specialiai nuejau i menulio faziu kalendoriu pavepsot,ir ka,oasejau priespilnyje,kaip ir turi but,dabar as puskei israsysiu velniu,kam mane bare be reikalo.
turiu viska apgalvot,tada imuosi.Ir tada jau neziuriu koks menulis,seju,nes jauciu pakylejima tam.Va taip.

Eisiu perziuret visu pomiku pavadinimus,kad atskirt per google,ar turiu kokiu ankstyvu,jei taip,ikisiu ir tuos.O laukiniams tai tikrai dar anksti,ar ne?Kur jie desis paskui,nebent siltnamyje tunos ir grudinsis?Bet dar ne vidurio kovo isvis nenoreciau set jokiu pomidoru,tik ankstyvus.
Braskiu irgi dar
nesodinsiu i lysves,nebent oras bus geras,nes kita savaite pranesa atsalima,slapdriba,na pas mus slapdribos gal nebus,bet lietaus bus tikrai,tai gal tegu tuno uzdengtos plevele dar vazoneliuose.

Braskiu irgi dar
nesodinsiu i lysves,nebent oras bus geras,nes kita savaite pranesa atsalima,slapdriba,na pas mus slapdribos gal nebus,bet lietaus bus tikrai,tai gal tegu tuno uzdengtos plevele dar vazoneliuose.
Ale nusipezejau su tuo menuliu,neisivaizduoju,kur as paziurejau,kad pamaciau priespilni

ačiū visoms už "linkiu pasveikti"
aš jau beveik
iš tikrųjų patinimas labai sumažėjęs, skaudėt truputį skauda, bet labiau dėl to išdraskymo žodžiu, viskas lyg į gera
. Ir tempos beveik nėra
jei viskas gerai baigsis (o tikiuosi), tai šitai klinikai, tiksliau jos savininkui ir gydytojui bei jo neversininkiškam požiūriui antrą kartą iš dviejų kartų dėsiu "like"

aš jau beveik

iš tikrųjų patinimas labai sumažėjęs, skaudėt truputį skauda, bet labiau dėl to išdraskymo žodžiu, viskas lyg į gera

jei viskas gerai baigsis (o tikiuosi), tai šitai klinikai, tiksliau jos savininkui ir gydytojui bei jo neversininkiškam požiūriui antrą kartą iš dviejų kartų dėsiu "like"

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 21, 14:49)
ačiū visoms už "linkiu pasveikti"
aš jau beveik
. Ir tempos beveik nėra

aš jau beveik

Dabar svarbiausdia neatsalk,negauk niekur vejo stipraus,nelaikyt adara burna lauke.O tie pjuviai jau susiuti,ar yra tokie mazi,kad nereiks siuti?
Pietus jau pilve,kepu Vandutes,tik si karta su cesnaku ir iv.riesuteliais.
QUOTE(Luety @ 2017 02 21, 17:15)
Dabar svarbiausdia neatsalk,negauk niekur vejo stipraus,nelaikyt adara burna lauke.O tie pjuviai jau susiuti,ar yra tokie mazi,kad nereiks siuti?
ai, beje, nedarau, kaip liepei - nesigobiu kaip bobulytė

Pjūvis vienas, nematau susiuvimo, gal toks labiau paviršinis ir nėra didelis.
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 21, 15:23)
ai, beje, nedarau, kaip liepei - nesigobiu kaip bobulytė
. Bet apsivynoju šaliką, užtraukiu aukštai ant burnos, o jei ne momentinis išėjimas į lauką, tai ir kapišoną užsidedu - neturėčiau sušalt

Nu tai ir taip gerai apsimuturioji,nepertrauks jau tikrai.Musu tetis neisleisdavo musu i mokykla be saliku ant kaklo.Sakydavo,jei kaklui silta,niekada nepersalsit.

QUOTE(Luety @ 2017 02 21, 18:23)
Nu tai ir taip gerai apsimuturioji,nepertrauks jau tikrai.Musu tetis neisleisdavo musu i mokykla be saliku ant kaklo.Sakydavo,jei kaklui silta,niekada nepersalsit.
tiek ipratus,kad be saliko niekur ir senatvej.

oi, aš tai priešingai - pastoviai be šalikų, kepurių ir pirštinių, tik per didelius šalčius pirštines išsitraukiu. Užtai dabar ne iš karto sugalvojau, kad reikėtų nesišaldyt

kažin, kur šįvakar Dusia?

ate matau kabant - kaip sveikata?
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 21, 21:17)
oi, aš tai priešingai - pastoviai be šalikų, kepurių ir pirštinių, tik per didelius šalčius pirštines išsitraukiu. Užtai dabar ne iš karto sugalvojau, kad reikėtų nesišaldyt 

Laba, guliu. Darbe ne kažką buvo
QUOTE(ate42 @ 2017 02 21, 21:28)
Laba, guliu. Darbe ne kažką buvo
nu labai nereikėtų tau į darbą eit...