Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Dusia, ale tu tikrai ragana... unsure.gif. Dukra šiai dienai jau turi 5 pasiūlymus iš 5...
Ale kaip žmogui vis negerai, dabar galvojam - būtų 1, nu 2, būtų viskas paprasta. O dabar... Jau mane irgi nervas ima, o laikas eina... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 04, 12:00)
Dusia, ale tu tikrai ragana... unsure.gif. Dukra šiai dienai jau turi 5 pasiūlymus iš 5...
Ale kaip žmogui vis negerai, dabar galvojam - būtų 1, nu 2, būtų viskas paprasta. O dabar... Jau mane irgi nervas ima, o laikas eina... unsure.gif

Taigi žinau , vaikai protingi į mamą , o gražūs į tėvą smile.gif Na kad tavo panelės gali kažko nepasiekt, neįstot ar kt man net mintis nekilo smile.gif smile.gif smile.gif
Kaip ten rudnosiukas sako apie protą - arba turi arba ne smile.gifsmile.gifsmile.gif

O dabar antrą pranašystės dalį pildyk - pirk dėžę vyno, ir skandink nervus, nes pasirinkt labai sunku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

PS apie stogus ir statybas nieko neišmanau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 balandžio 2017 - 11:10
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 04, 13:09)
Taigi žinau , vaikai protingi į mamą , o gražūs į tėvą smile.gif Na kad tavo panelės gali kažko nepasiekt, neįstot  ar kt man net mintis nekilo smile.gif smile.gif smile.gif
Kaip ten rudnosiukas sako apie protą - arba turi arba ne smile.gifsmile.gifsmile.gif

O dabar antrą pranašystės dalį pildyk - pirk dėžę vyno, ir skandink nervus, nes  pasirinkt labai sunku biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif pjankės nusimato rolleyes.gif
Ok tadų dabar man pasakykit reik laukti man normalių lapų ar galiu krapštyti ti turint skilčialapius...
Na žemė ir gal nebloga ai perkūnas čia žino kas turi įtakos... meilės nebuvo o ryškiai...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 04 04, 12:24)
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif pjankės nusimato  rolleyes.gif
Ok tadų dabar man pasakykit reik laukti man normalių lapų ar galiu krapštyti ti turint skilčialapius...
Na žemė ir gal nebloga ai perkūnas čia žino kas turi įtakos... meilės nebuvo o ryškiai...

Muka aš visus pikiuoju su tikriasiais lapais . Va pernais bandžiau ridikėlius - tai iš sraigės užaugo 3 smile.gif kiti numiro ... ne man .
Aš aplamai pikiuoju į sausą žemę , o išpikiuotus palaistau . Nes taip rankos švaresnės ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 04, 13:38)
Muka aš visus pikiuoju su tikriasiais lapais . Va pernais bandžiau ridikėlius - tai iš sraigės užaugo 3 smile.gif kiti numiro ... ne man .
Aš aplamai pikiuoju į sausą žemę , o išpikiuotus palaistau .  Nes taip rankos švaresnės ...

ok plauksiu tikrų... tai aš ne į sraiges sėjau į bokaliukus puslitrinius na ne vien butis bet ir ne bendrabutis ax.gif
Jo nelaistau prieš persodinimą tik po to ... nu žodžiu perku tručio ir gelbėju armiją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 04, 12:09)
Taigi žinau , vaikai protingi į mamą , o gražūs į tėvą smile.gif Na kad tavo panelės gali kažko nepasiekt, neįstot  ar kt man net mintis nekilo smile.gif smile.gif smile.gif

O dabar antrą pranašystės dalį pildyk - pirk dėžę vyno, ir skandink nervus, nes  pasirinkt labai sunku  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

eik tu, pas mus tėvas tiesiog proto bokštas. Bent jis apie save taip galvoja biggrin.gif
Nu čia dabar - gali, gali nepasiekt, gi ne vunderkindės, nu unsure.gif
Vynas nepadės, nes ir taip dažnai vartojamas biggrin.gif. O šiaip aš buvau nusiteikus nesikišt, ale žinai, kaip būna...
Apie stogą išmanyt nieko nereikia, man reikia tik prekiautojų danga kontaktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 04 04, 10:24)
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif pjankės nusimato  rolleyes.gif
*Na žemė ir gal nebloga ai perkūnas čia žino kas turi įtakos... meilės nebuvo o ryškiai...

Labos,
pas mus lyja,bet silta,toks smagus pavasarinis lietus,kokio jau reikejo,atsigaus sode mano viskas po tokio grazaus ,svelnaus,be vejo palijimo.
*Tai vat gi ir pas mane zeme nebloga,paprikos ir chiliai eina is proto,o vat pomidorai ir vienintelis baklazanas kazko brokija mane.sakai meiles per mazai?Netiesa,Jau man dabar aisku,kuo maziau popini,tuo geresni auga.As idejau i juos visa sirdi,o mano meiles jiems nereikia.Nu auga auga,bet ne taokie kaip jusu.Kiti kazkaip i sona auga,viena lapa isleidzia,o antras atsilieka.Nezinau.
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 04, 10:38)
Aš aplamai pikiuoju į sausą žemę , o išpikiuotus palaistau .  Nes taip rankos švaresnės ...

Na va,o as prisilieju zeme pries pikiuojant i bokaliukus,tai rten kartais,ka kartais,daznai ir per slapia,o turbut ir bus dar viena klaida.Nu bet kai i sausa zeme ikisi,tai paskui liejant jie gula ant sono.Nezinau.
Atsakyti
KSC apie alyvuogių aliejų : Ar kepti ?

Lueti atsigaus tie tavo augalai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Na gražūs tie jūsų daigai,šaunuolės miargos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kava, pavaro dukrytė bigsmile.gif Linkiu ramybės ir lengvo pasirinkimo mirksiukas.gif

Pas mane kieme jau žydi: krokai, snieguolės, tulpės, narcizai, hiacintai, margutės, eleborai ir dar kažkokios į žibutes panašios biggrin.gif Pavasaris biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aš rytoj jau Atlantą matysiu yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Pati sau pavydžiu new_russian.gif assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 04, 13:01)
KSC apie alyvuogių aliejų : Ar kepti ?

Lueti atsigaus tie tavo augalai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Melsvaizalia,kur varai?Busiu kazka praleidus ax.gif
Pas mus jau perzydejo narcizai,bet dar maciau vienoj vietoj zydincius senoviskus baltus daugiaziedzius,kurie dieviskai kvepia.Zydi daug kas,net pavadinimu nezinau,kad tik saules butu daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 04 04, 18:13)
aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Melsvaizalia,kur varai?Busiu kazka praleidus ax.gif
Pas mus jau perzydejo narcizai,bet dar maciau vienoj vietoj zydincius senoviskus baltus daugiaziedzius,kurie dieviskai kvepia.Zydi daug kas,net pavadinimu nezinau,kad tik saules butu daugiau.

Taigi MŽ į Portugaliją ( Porto jei neklystu ) išlekia .

MŽ gero kelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Laukiam lauktuvių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

KSC ar nusprendėt ką rinksis mažylė ? Ar dabar antra pranašystės dalis pildosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 04 04, 22:23)
KSC ar nusprendėt  ką rinksis mažylė ? Ar dabar antra pranašystės dalis pildosi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ?

kur čia nuspręsi biggrin.gif. Yra dar šiek tiek laiko smile.gif
nuomonė lyg keičiasi, žiūri į universalesnes, platesnes programas, tiksliau į vieną - paskutinio pasiūlymo
antra dalis taip, pildosi smile.gif. Bet šitą tai tikrai nesunku išburt biggrin.gif

ryt Vilnius, anksti keltis... verysad.gif
Atsakyti