Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2017 04 14, 14:31)
Labytis,
oi kad priciauskejot doh.gif
Jegos sillsta,tas tiesa,ka padarydavai per valanda ie niwko nejausdavai,dabar tenka daryt per tris ir eit po to keliais,bet uztai turi laiko,rai darai tris kart po valanda ta darba su poilsiu,kad neissekt.
Anksti kelem,darem velykom apsipirkima,atidarem siltnami gryzdami,geriu kava,eisiu mesas marinuot,gal iki sodo dar pasausim,nes reik paliet,oras saule su vejy,labai dziovina.
Nauja rasoda bua tobula,nutariau is ankstesnes pasodint tik graziauaius daigus,o veliau sodint graziausius is antros partijos.
Jegu ruosimuisi neturiu,daug ir nedarysiu,sekmad puetus su vaikais ir dideliais bus 12 doh.gif,kaip ir sutilpsim mano bute?Bus chaosas,man tada sunku buna.

jooo daugoka... ale vistiek smagu tiek žmonių anūkų vien tik beveik trys eilės aplink pečių o ir dukra su anūkėlę... čiupk 4u.gif
Atsakyti
Pas mus būtų 21 , jei sesės su antrom pusėm, vaikaisi ir vaikaičiais ... Čia pagal pasą smile.gif
Muka neištraukiau visos dienos , pavalgiau smile.gif nes norėjau vaistų įkalt , tai rūkytos žuvies ir burokėlių smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Nebepaspeju su jumis.
Muka,skaiciau Rududu ieskojai.Ka darysi?Gal nusikopinsiu......

Mano mamyte db kai viena liko, tai jai dziaugsmas kad gamint reiks.Jinai tooookia seimininke.O valgytojo didziojo tai ner. verysad.gif

Tik siemet sake kiausiniu nebedazys.Idave lukstu pririnkus ir psio.O jau ten mesos,vistos,silkes,zuvys.Visa tai-jos kuchnia.Ir tikrai su dziaugsmu,ne per prievarta.
Kad man taip....... doh.gif doh.gif

Dar noriu pasidziaugt,kad Meida pagaliau pradejo mesa valgyt.Metus lygiai mane kankino(juk bresta mergaite ,o racionas tai skurdus be mesytes),padarem issamius kr.tyrimus.Ir ka.....liudesys.
Gelezis zemiau normos,gelezies atsargos-nera.Organizmas balansuoja ant islikimo ribos.Dar kiek ir prasides anemija.
Tiek prigasdinau,pasakiau kad anemija-tai reiskia kraujo vezys. wink.gif fear.gif

SUVEIKE.TIKIUOSI ILGAM..........
Atsakyti
QUOTE(selika @ 2017 04 14, 16:32)
Tiek prigasdinau,pasakiau kad anemija-tai reiskia kraujo vezys. wink.gif  fear.gif

susiskaitė kažkaip... nekaip... niekada taip nesakyčiau unsure.gif
ir be to, ji ne izoliuota nuo pasaulio, ir pati google moka naudotis, tai tas melavimas tuoj išlįs - kam to reikia?

ir dar kažin, kiek ta mėsa turi įtakos vis tiktai - maniškė apie 14-15 metus trečią kartą savo gyvenime pradėjo vegetariaut - po daugiau kaip metų kraujo tyrimų rezultatai buvo tobuli...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 14, 16:55)
susiskaitė kažkaip... nekaip... niekada taip nesakyčiau unsure.gif
ir be to, ji ne izoliuota nuo pasaulio, ir pati google moka naudotis, tai tas melavimas tuoj išlįs - kam to reikia?

ir dar kažin, kiek ta mėsa turi įtakos vis tiktai - maniškė apie 14-15 metus trečią kartą savo gyvenime pradėjo vegetariaut - po daugiau kaip metų kraujo tyrimų rezultatai buvo tobuli...

O as pasakiau ir nei kiek del to nesigailiu.Nes tik tokiu budu nustojo durnavot.
Jau pavargau aiskint.
Gal tavo protingiau vegetariauja.Maniske tai nesamonem uzsikimsdavo,nes apetita tai turi ir dar net labai gera turi.O kaipgi tom zolem uzsikist?Ejo ratais ir vis kazko ieskojo.O kur dar isbalus kaip lapas,plaukai krist eme,menesines prapuole.Ka cia sneket......
Visi aiskino kokia sau zala daro sveika budama.Ir daktarai,ir seneliai,ir mokytojai.Net kirpeja bande pagasdint nevaisingumu.Kai plaukus per puse nureze,nes sakojosi ir nusiuro.Tai parode jai pakausy styrancius plaukelius,kurie reiskia kad tiek ataugineja vietoj iskritusiu.

Gal tavoji juk ne trylikos kardinaliai isbrauke mesa/zuvi/kiausus/pieno produktus?????
Matytum kaip su sveiku vaiku ligonis daros,ne tokias nesamones pasakytum....
Nu....nebent.....dzin butu.Tipo"tegul pasimoko.....savo kailiu...."

Ne,ne.As dziaugiuosi begaliniai.Juk nekisu tos mesos kiekv.diena.Ir pati jos beveik nevalgau bet viskas proto ribose
Atsakyti
QUOTE(selika @ 2017 04 14, 14:32)
Sveikos.
Nebepaspeju su jumis.
Muka,skaiciau Rududu ieskojai.Ka darysi?Gal nusikopinsiu......

Mano mamyte db kai viena liko, tai jai dziaugsmas kad gamint reiks.Jinai tooookia seimininke.O valgytojo didziojo tai ner. verysad.gif

Tik siemet sake kiausiniu nebedazys.Idave lukstu pririnkus ir psio.O jau ten mesos,vistos,silkes,zuvys.Visa tai-jos kuchnia.Ir tikrai su dziaugsmu,ne per prievarta.
Kad man taip....... doh.gif  doh.gif

Dar noriu pasidziaugt,kad Meida pagaliau pradejo mesa valgyt.Metus lygiai mane kankino(juk bresta mergaite ,o racionas tai skurdus be mesytes),padarem issamius kr.tyrimus.Ir ka.....liudesys.
Gelezis zemiau normos,gelezies atsargos-nera.Organizmas balansuoja ant islikimo ribos.Dar kiek ir prasides anemija.
Tiek prigasdinau,pasakiau kad anemija-tai reiskia kraujo vezys. wink.gif  fear.gif

Sveikos,mudu jau is sodo,pasiliejau viduj,lauke viska,uzsandarinom polikarbonato apacias,buvo atviros,MB pradejo siltnamyje kast lysves,issimatavo lentas,bet nepabaige,gal ryt uzbaigs,tada galesiu paprikas jau kist i zeme,chilius irgi.
Reikia eit darbuotis virtuvej,bet taip nera ugneles.Kaupiuosi.
Selika,dziaugiuosi,kad Meida pradejo maitintis kitaip,nes mesos baltymai skaitomi naudingiausi zmogui.Vegetarai turi juos gaut is grudu,kas siais laukai gana komplikuota,spes dar vegetariauti,kai subres pilnai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 14 balandžio 2017 - 17:08
QUOTE(selika @ 2017 04 14, 18:01)
* O as pasakiau ir nei kiek del to nesigailiu.Nes tik tokiu budu nustojo durnavot.
Jau pavargau aiskint.
* * Gal tavo protingiau vegetariauja.
* * * Gal tavoji juk ne trylikos kardinaliai isbrauke mesa/zuvi/kiausus/pieno produktus?????
Matytum kaip su sveiku vaiku ligonis daros,ne tokias nesamones pasakytum....
Nu....nebent.....dzin butu.Tipo"tegul pasimoko.....savo kailiu...."

* čia juk taip lengvai patikrinama informacija... ir vaikui ne 5 metukai, kad šnekėt beleką... likt melage, prarasti pasitikėjimą - niekada taip nedaryčiau
* * vegetariavo. Ką aš žinau - protingiau ar ne... Man ten protingumo aplamai nerasta.
* * * juk rašiau - 14-15 metų, tai buvo trečias, pats ilgiausias kartas, truko apie 2 metus. Bet tai taviškė veganė, ne vegetarė. Mano kiaušus ir pieno produktus valgė, tik mėsos ir žuvies ne.
Pasakyčiau nesąmones, bet tikrai ne tokias, ne tokias akivaizdžias - šiek tiek gudresnes.
Atsakyti
Selika darysiu ale snikers tortą tik su pirktiniais lakštais liuks išeina.. pasidarai sirupa, issimaisai rududu su sviestu ir riešutais, išsitirpini šokoladą, išsiplaki grietinėlę ir renki tortą biskvitas sirupas šokoladas rududu, biskvitas sirupas sokoladas grierinėlė biskvitas geietinele ir aplaistai likusiu šokoladu...
O dėl vegetarizmo veganizmo neturiu nei ką pasakyti... pati dar ieškau kelio..
O Dusia37 kiek žmonių fainai mūsų būtų jeigu MB šeima įskaičiuoti tai tik vos 13 ....
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 04 14, 18:20)
pati dar ieškau kelio..

aha, susekiau, kad kalorijas ruošiesi skaičiuot, ne tik anglius biggrin.gif. Ar tikrai? Kiba neturi ką veikt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 14, 19:23)
aha, susekiau, kad kalorijas ruošiesi skaičiuot, ne tik anglius biggrin.gif. Ar tikrai? Kiba neturi ką veikt lotuliukas.gif

Na žinai kaip angliu minimumas o baltymų milionas tuo pačiu ir kalorijos iki 2000 svoris kyla kaip ant mielių... tai nuo ko manai jis kyla.... ir iš ko kalorijas surenku.... taigi ieškau...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 04 14, 18:50)
Na žinai kaip angliu minimumas o baltymų milionas tuo pačiu ir kalorijos iki 2000 svoris kyla kaip ant mielių... tai nuo ko manai jis kyla.... ir iš ko kalorijas surenku.... taigi ieškau...

o tai kiek tu surenki tų kalorijų?
ar baltymai turi daug kalorijų?
ir ar anglių tu taip mažai sunaudoji? kiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 14 balandžio 2017 - 17:52
Kava,nesureikšmink.Ne kažkokia ten apgavystė realiai buvo.Gal ne taip čia surašiau,tai nebuvo užfiksuota iki tokio lygio kad googlint.....tiesiog akcentuota blogi kraujo rodikliai ir jas po to seka....kol geri buvo aš tylėjau.Bet kai prasideda tokie dalykai......
Iš savo varpinės galiu pasakyt kad vegetarai turi nuolat sekti maisto sudėtį ir gaut tos pačios geležies iš kitų produktų.Be to nuolat gaminti.Tas reikalauja laiko belekiek.
O giminėj yr 2 vegetarės.Viena patapo 16 metų,kita 13.
Abi nevaisingos.Pirmajai jau kaulai retėja ir kūda kaip dratas.Db jai 45.Antroji dukros krikšto mama.Ištekėjus apie 6 metai,susilaukė sūnaus po dirbtinio apvaisinimo.Kai tuo tarpu pati iš daugiavaikės šeimos ir brolis/seserys daugiavaikiai.Taigi........

Dėl dietų tai apsisprendžiau ir rezultatu džiaugiuosi.Svoris vis dar krenta.T.y. MĖ.Viską sau leidžiu.Tiesiog laiku sustoju.
Šiai dienai turiu 71 kg.Iki vasaros bus 67. 4u.gif tongue.gif
Atsakyti