sveikos,
aš ką tik iš kaimynų - apsipirkom su dukra ir su drauge truputuką
grįžus radau vieną karnizą su užuolaida nukritusį. O pomidorai šiandien ant palangių gyveno. Ir paprikos - joms daugiausiai kliuvo. Nesiseka man paskutiniu metu daržininkystė...
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 04 21, 14:48)
* į vienkiemį, bet kad būtų ne daugiau negu ~25km iki civilizacijos - na, bent jau rajono centro ir ne daugiau nei 2,5 km iki viešo kelio - valomo žiemą ir t.t.
* * kas yra sodas - neįsivaizduoju

neturėjo nei mano tėvai, nei kokie artimi giminės, nei tėvų draugai.. jau kai suaugus esu, tai turiu pora pažįstamų soduose prie Vilniaus gyvenančių, bet čia jau kitaip - lyg kokioj gyvenvietėj ten - vien gyvenamieji namai...
* * * o į butą tai eičiau tik nelaimės atveju - jei liga ar kokia kita nelaimė.. gyvenau tik ištekėjus kokius 2-3 metus

nu ne...
* pas mani taip yra

. Iki šiokios tokios civilizacijos (savivaldybės centro) - 7 km, iki apskrities centro 27 km, iki viešo valomo (kažkiek, nes dažnai ir mieste niekas nevalo) ir asfaltuoto kelio - 1,5 km
* * sodą žinau, ne tik įsivaizduoju... Blogai... Nesu ekstravertė, tai šiknom trintis su kaimynais, klausytis savaitgaliais viso sodo baliavojimų garsų tikrai ne man.
* * * pragyvenau bute ne tiek ir mažai. Man tai gyvent galima, ir ne tik nelaimės atveju, net geriau nei name mieste su 6 arais, kai su kaimynu per langus gali ištiesęs ranką pasisveikint, bet dabar turiu nepalyginamai geriau...