QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 10, 17:12)
Jau sugalvojau kada "zabovytis" - penktadienį

Lekiam į kaimą vakare manau ... O ten lengviau negu namie .
MB sakė šiltnamyje salotos nenušalę - žaliuoja gražiai , o jos nedengtos . Tai gal ir kūdikiai gyvi ? jau man azartas ... O pomidorų apklostytų sakė nežiūrės:) Bet su jo supratimus apie augalus nieko jis ten ir nesuprastu ... taigi ne medžiai

Luety bulvių gaila, gal pas jus agroplėvelės būna pirkt ? taigi gali po ja augti ilgai , aš tai morkas iki Jonų ir po Jonų dar auginu - dėl muselės ...
Yra,Dusiuk,ir turejau siltnamyje,bet pagalvojau,kad pas mus nebus.

Sunku patiket,kai diena 16-17 silumos,gi.Be to,naktis tikrai nebuvo salta.Vat is pirmadienio i antradieni tikrai jautesi,jog salta naktis buvo,o niekas nenusalo.Ir niekas nedenge si syk,tai tokiais suorais.Mano ir kaimyno bulves,kitu sparagines,vienu jau antra karta nusala.Taiva,neuzdengiau,nors galejau.Kazin ar atsigaus,jos pajuode nera,tik pavepe tokios.
Nutariau penktadieni ar sestadieni,nezinau,kada dabar vaziuosim,sodint pomidorus i lauka,turiu storokos agro pleveles ir turiu atrameles trikampes prie ju,kol jie paaugs po agro,tai ir atsils,o tai negaliu ziuret,kaip jie vargsta indeliuose.O jau morkalapiai du,tokie buinuciai,verkte prasosi i lauka pasodint.
Morkos mano sudyge ir nera kol kas tu spragiu sode,kur eda morkas ir pernai nebuvo.Spinatu nespejam valgyt,o tik 4 eilute tesejau.
Siip galeciau sode but diena nakti,tik tiek,kad pavargus gryztu,reik pagulet kazkiek,kad atsigaut,labai stuburas susitupia bevaikstant,nors lankstausi daug.

Mano bulves vargsiukes

ir tvora ir kabanciu braskiu lysves ( nezinau ar pasiteisins tas experimentas)