QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 11, 19:33)
nu gražu, Luety, pas jus...

bet kiek darbo įdėta...
o TB niekaip neatsistebiu
mes su dukra nulėkėm iki kaimynų, apsipirkom, taip pat nusipirkau bitininko aprangą (švarką su kepure) ir pirštines, dabar ruošiamės žiūrėt EV.
Zinai,Lietuvoj butume nesuprasti su savo tvoru projektais,o cia kitaip,kadangi sodas ne nuosavas,o skaitosi zemes nuoma,tai bet kada gali pasakyti sudie,todel niekas nekisa dideliu pinigu i nieka.Musu siltnamis ir tai jau per sekarnas tam sodui,bet daug ka suintrigavo kitiems metams isigyt,o tvoras tveria is visokiu pagalbiniu priemoniu,kas tik tinka tvorai.Vieni is paleciu,kiti is vistiniko vielos,kiti padaro remus ir uztempia kokiu tinkleliu,kiti apaugina avietem,vynuogem,nu zodziu,kas kaip ismano.
MB ,kai dirbo autobusu depo,jie ten keite autobusu radijatorius arde ir mete i skipa(metaline deze didele)tai MB trauke lauk,nusiarde tuos rutulius,jau tada turejo vizija tvorai.Nieko nekainuoja,tik darbas jo,bet jis dirba su malonumu.Tai jo vieno sios dienos darbas.O kokiu jis dar turi viziju,tai iskrist galima.
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 11, 19:51)
Luety labai labai

Mano svajonių daržas

kadanors, kadanors ... arba kitam gyvenime

KSC - vaje kam tos pirštinės ?
PS mano mažoji pirmą savaitė vairavimo kursus atlankė. Ryt pirma vairavimo pamoka. Gerai sakė mano masažistė - raganų ragana ji - kad labai aš spaudžiu savo vaikus ...
Kai susitvarkysiu iki galo,jei ligos neuzpuls,diagnozes nepasitvirtins,tada kaifuosiu.
QUOTE(Muka @ 2017 05 11, 20:20)
Tobula...
Mukute,nera tobula,bet smagu,kad turesim savo aptverta,jau bus privatu,anglai gerbia privatuma,neieis nepasiklause jau,jei yra tvora.O tai salia du viengungiai nieko neaugina,tik piktzoles,tai kai tvoros nera,gali mist is mano sodo,kai as nematau,o dabar jau tvora,jau bus ne kas jiedviem.
Del vairavimo vaiku,abu isvariau vos tik suejo 18,bet tada buvo kitaip.Abu rode dideli nora.