Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

sveikos,
QUOTE(Dusia37 @ 2016 12 29, 10:53)
Apie ligas  trumpLigosai :

soriuks, bet man čia kaip horoskopas 12-ai zodiako ženklų smile.gif. Nu, žodžiu burtai ir tiek smile.gif

Dėl to išnešimo / neišnešimo energijos iš šeimos tai kaip čia pažiūrėjus, nes pvz. mano mama tik apie orą jau gali su giminėm ir pažįstamais kalbėt... Nes apie tą negalima, to žinot nereikia ir t.t....
Atsakyti
labas 4u.gif
kavut, taip naujoj didelėj.

Muka, ne, kitokie ten ženklai...

Dusia, tai jau parašiau kas buvo... apie rafinavimą-nerafinavimą nerašo. rašo, kad tinkamas gaminti glazūroms ir kaip jas paruošti...

Aš mėgstu kalbėtis, galiu pliurpt valandų valandas, man smagu pasidalint džiaugsmu su kitais, vertinu, kai galima pasiguost, moku išklausyt kitus, moku išsaugot paslaptis... o su tėvais kažkaip komplikuotai... Žinot, nenoriu kariaut ir nieko jiems seniai nebeįrodinėju (kartais prasprūsta, tada ir atgal gaunu - pati kalta, niekaip nepasimokau..), patyliu(kai prasižioju - pasigailiu - ir vėl - pati kalta), nesikišu ir šimtą metų.. kaip ne kaip- tėvus vienus turiu ir esu jiems dėkinga už gyvenimą, už rūpestį, už išugdytas vertybes ir t.t. ir nieko neprašau,nieko nereikalauju - tėvus ir vaikus reikia mylėt besąlygiškai.. o kai situacijos negali pakeist, keiti požiūrį..

MB šiandien jau tembras kitoks. Prijungtas kol kas prie visokių ten aparatų iš visų pusių... Tikiuos, kad grįš namo dar šiemet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melsvaižalia: 29 gruodžio 2016 - 12:56
Labutes,

Del ligu imintijimo labiau pritarciau KSC.Neisivaizduoju saves tiek isijauciancios i zodziu zaisma,tuo paciu nelabai tikiu ,kad galima pakeitus mastyma,atsikratyt ligos,nebent tai profilaktika pries liga.
Kad kaimo zmonems nepasakot to ano,tai jau cia kaimo sindromas,turiu drauge,panasiai,ir pati pamirsta ka kam reikia sakyt.Man butu sakes.As tik uz siauro gimines rato(tevai,broliai,seserys,vaikai)visiska atsidavima,parama,dziugias akimirkas,platesniame rate issirengt nuogai butu komplikuotai.
MZ dziaugiuosi del MB progreso.
Einu dar viena puoda kavos uzsikaist.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 29 gruodžio 2016 - 13:12
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 12 29, 12:43)
sveikos,

soriuks, bet man čia kaip horoskopas 12-ai zodiako ženklų smile.gif. Nu, žodžiu burtai ir tiek smile.gif

Dėl to išnešimo / neišnešimo energijos iš šeimos tai kaip čia pažiūrėjus, nes pvz. mano mama tik apie orą jau gali su giminėm ir pažįstamais kalbėt... Nes apie tą negalima, to žinot nereikia ir t.t....

Dvyniu horoskopas 2017 juokingesnis negu ligos.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2016 12 29, 14:40)
Dvyniu horoskopas 2017 juokingesnis negu ligos.

tai aš tikiu biggrin.gif
užtai ir skaitau tik tada, kai pasilinksmint norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 12 29, 15:59)
tai aš tikiu biggrin.gif
užtai ir skaitau tik tada, kai pasilinksmint norisi smile.gif

Vaiva neleido per Naujuosius paukštienos valgyt . Tik nežinau per kuriuos - 2016 12 31 ar 2017 01 28 -29 ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

Kavute naujovės jau Lietuvoj :
Naujoviški aviliai
Medaus sukt nereikia , pats į stiklainukus subėga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 29 gruodžio 2016 - 18:49
QUOTE(Dusia37 @ 2016 12 29, 18:40)
* Vaiva neleido per Naujuosius paukštienos valgyt . Tik nežinau per kuriuos - 2016 12 31 ar 2017 01 28 -29  ?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif

* * Kavute naujovės jau Lietuvoj :
Naujoviški aviliai
Medaus sukt nereikia , pats į stiklainukus subėga smile.gif

* per pirmus valgysiu, per antrus reiks irgi valgyt, kad būtų ką apkaltint, kai metai blogi bus biggrin.gif

* * obaaaaa blink.gif. Tai gal nesimokyt nei Dadano, nei daugiaaukščių - jamt šituos ir nieko mokytis nereiks bigsmile.gif. Tik įdedi spiečių ir išimi medų - ot geras gyvenimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 12 29, 20:50)
* per pirmus valgysiu, per antrus reiks irgi valgyt, kad būtų ką apkaltint, kai metai blogi bus biggrin.gif

* * obaaaaa blink.gif. Tai gal nesimokyt nei Dadano, nei daugiaaukščių - jamt šituos ir nieko mokytis nereiks bigsmile.gif. Tik įdedi spiečių ir išimi medų - ot geras gyvenimas rolleyes.gif

O tu kainą pažiūrėk smile.gif ir ilgai saldu bus ....
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Oho kokie aviliai mondri ir kaina nebloga ax.gif gerai, kad man nereikia ax.gif
Virusas kabina kažkoks nosis užgulta lyg norisi sloga lysti na... kadangi naujų metų šventimas mano toks labai paprastas ir aiškus, tai sėdžiu rami rami dėl šio įvykio. O bus teip pirtis, namai, šampė, koks nors kepsniukas, desertukas, telikas ir liuliuką smile.gif Kepsniukas bus kiauliukė su baravykais, desertukas grietinėlė plakta su šokoladu(prancūziškas desertas vadinasi berods moos, kažkada per teliką užveizėjau) Taigi ir visas šventimas mūsų šeimos.
O dabar reikia darbelyje susidelioti viską, kad ko nepamiršti, ko nenugrybauti ...
Horoskopai tikėti ar ne ... visko būna, bet skaitau, įsidėmiu, pamirštu, tiesa atsirinkus kelis pranašautojus.
Ai vakar teko matyti Klausk daktaro laidą, na ir va man kažkaip kliuvo kava be cukraus ir pieno irigi skaitosi užkandžaivimas, ką manote šiuo pasissakymu. Tai reiškaisi aš tikrai užkandžiauju ir šokdinu insuliną ...
Bučkas
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2016 12 30, 09:10)
Labos iš ryto  4u.gif

....

Oho kokie aviliai mondri ir kaina nebloga  ax.gif gerai, kad man nereikia  ax.gif
Virusas kabina kažkoks nosis užgulta lyg norisi sloga lysti na... kadangi naujų metų šventimas mano toks labai paprastas ir aiškus, tai sėdžiu rami rami dėl šio įvykio. O bus teip pirtis, namai, šampė, koks nors kepsniukas, desertukas, telikas ir liuliuką smile.gif Kepsniukas bus kiauliukė su baravykais, desertukas grietinėlė plakta su šokoladu(prancūziškas desertas vadinasi berods moos, kažkada per teliką užveizėjau) Taigi ir visas šventimas mūsų šeimos.
O dabar reikia darbelyje susidelioti viską, kad ko nepamiršti, ko nenugrybauti ...
Horoskopai tikėti ar ne ... visko būna, bet skaitau, įsidėmiu, pamirštu, tiesa atsirinkus kelis pranašautojus.
Ai vakar teko matyti Klausk daktaro laidą, na ir va man kažkaip kliuvo kava be cukraus ir pieno irigi skaitosi užkandžaivimas, ką manote šiuo pasissakymu. Tai reiškaisi aš tikrai užkandžiauju ir šokdinu insuliną ...
Bučkas

Labas rytas,
būsim tik dviese. Sakiau vaisių, sūrio ir psio. Sekmadieniui gal kalakuto krūtinę įdarytą pasiruošiu. Ką desertui? Gal Kuršėnų vyniotinį. ax.gif
Vakar buvom svečiuose. Grįžau, nesuprantu kas daros. Bloga, svaigstu-atsiguliau pasiguodus. MB sako-tu girta. Iškvailinau. Taigi sako, kai negėrei, o tik skanavai, tai tau į gaivą pripylė...... Šiandien dar bloga. Nesuprantu žmonių. Pasirodo kaimuose dar nenugirdžius, reiškia nevaišinus. Pikta esu. Kai paklaus ko neatvažiuoju, pasakysiu tiesą. Darbe atvažiavus net pūčiau- 0,00, bet savijauta........ blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 30 gruodžio 2016 - 08:35
QUOTE(ate42 @ 2016 12 30, 10:34)
Labas rytas,
būsim tik dviese. Sakiau vaisių, sūrio ir psio. Sekmadieniui gal kalakuto krūtinę įdarytą pasiruošiu. Ką desertui? Gal Kuršėnų vyniotinį. ax.gif
Vakar buvom svečiuose. Grįžau, nesuprantu kas daros. Bloga, svaigstu-atsiguliau pasiguodus. MB sako-tu girta. Iškvailinau. Taigi sako, kai negėrei, o tik skanavai, tai tau į gaivą pripylė...... Šiandien dar bloga. Nesuprantu žmonių. Pasirodo kaimuose dar nenugirdžius, reiškia nevaišinus. Pikta esu. Kai paklaus ko neatvažiuoju, pasakysiu tiesą. Darbe atvažiavus net pūčiau- 0,00, bet savijauta........ blink.gif  unsure.gif

o dieve ir tokių yra dar blink.gif na čia jau tikrai vaikiška ir graudu...
Tai va ir mes dviese oi oi tryse dar katinas bet anai nereik spec. vaišių stalo va nupirkau 7.5 kg bus pusmečiui ...
Atsakyti
Labos ,
Imu kavos smile.gif Ate42, nu ir būna žmonių durnu ... Kitaip nepasakysiu . Aš jei kokio šnapso įpiltų į gaivą gal ir nusibaigčiau. Man tai nejuokinga. Nes begaliu gerti tik vyną. Na dar jei MB parveža kokio geresnio ukrainietiško Konjakėlio - ne daugiau 40 gr. vakarui .O šiaip jokios gaivos negeriu - vanduo , na nebent vanduo su citrina . O ten jau neįpilsi ...
Mes Naujus sutiksim 3. Su dukryte šiemet. Na katė nesiskaito - bet dalyvė NR 1. Labai norėčiau upėtakio pasikept ir salotų žalių bliūdą ... nežinau ar gausiu ryt turguj upėtakio. Vienžo vis dar noriu žuvies. O mėsos ne ... Dėl deserto - nežinau ,jei bus koks įkvėpimas sumakaluosiu kokį ale pyragėlį be miltų ... greituką smile.gif

O dėl tų avilių - tai nustebau , kad jau Lietuvoj yra smile.gif Juose bitinkavimas man praranda bet kokį žavesį ... Ale hipsteriai galės bitininkaut smile.gif bet kiek čia Lietuvoj jų turtingų ? Nedaug smile.gif

Atsakyti