QUOTE(Muka @ 2016 12 30, 09:10)
Labos iš ryto
....
Oho kokie aviliai mondri ir kaina nebloga

gerai, kad man nereikia
Virusas kabina kažkoks nosis užgulta lyg norisi sloga lysti na... kadangi naujų metų šventimas mano toks labai paprastas ir aiškus, tai sėdžiu rami rami dėl šio įvykio. O bus teip pirtis, namai, šampė, koks nors kepsniukas, desertukas, telikas ir liuliuką

Kepsniukas bus kiauliukė su baravykais, desertukas grietinėlė plakta su šokoladu(prancūziškas desertas vadinasi berods moos, kažkada per teliką užveizėjau) Taigi ir visas šventimas mūsų šeimos.
O dabar reikia darbelyje susidelioti viską, kad ko nepamiršti, ko nenugrybauti ...
Horoskopai tikėti ar ne ... visko būna, bet skaitau, įsidėmiu, pamirštu, tiesa atsirinkus kelis pranašautojus.
Ai vakar teko matyti Klausk daktaro laidą, na ir va man kažkaip kliuvo kava be cukraus ir pieno irigi skaitosi užkandžaivimas, ką manote šiuo pasissakymu. Tai reiškaisi aš tikrai užkandžiauju ir šokdinu insuliną ...
Bučkas
Labas rytas,
būsim tik dviese. Sakiau vaisių, sūrio ir psio. Sekmadieniui gal kalakuto krūtinę įdarytą pasiruošiu. Ką desertui? Gal Kuršėnų vyniotinį.
Vakar buvom svečiuose. Grįžau, nesuprantu kas daros. Bloga, svaigstu-atsiguliau pasiguodus. MB sako-tu girta. Iškvailinau. Taigi sako, kai negėrei, o tik skanavai, tai tau į gaivą pripylė...... Šiandien dar bloga. Nesuprantu žmonių. Pasirodo kaimuose dar nenugirdžius, reiškia nevaišinus. Pikta esu. Kai paklaus ko neatvažiuoju, pasakysiu tiesą. Darbe atvažiavus net pūčiau- 0,00, bet savijauta........