labas,
Muka, nežinau, ar seniau žinojo, ką daro, bet mums ale protingesni patarė negriaut... Tai nežinau.
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 16, 09:55)
* Muka aš norėčiau sodo , susitvarkai ir ramu ... O čia , vien iki pirties 120 metrų ( pakalnėj , o kalniukas toks nemenkas ) , iki šulnio 25. Tie atstumai - kojos šiknon nuo vaikščiojimo sulenda

* * KSC tai suprantu birželio 2 laukti svečiuose ? Na kas čia belieka iki Žasliu , o nuo Žasliu jau tik 7 km . Penktadienio vakaras kaime būsim

jei ką lapė ( nuosava , olos 2 landos mūsų žemėj , viena pas kaimyną ) vištukus prižiūrės ...
* * * KSC , jūsų namas matyt buvo gerai prižiūrėtas. Mūsų nupriko iš tikrų šeimininkų žmogus kuriam to nereikėjo ... Ir paskutinisu kokius 5 metus nieko nedarė- nei žolės pjovė, nei sodo genėjo . Namas kiauru stogų stovėjo - o tai mirtis namukui . O mes nieko daug neinvestavom , MB išdažė baltai vidų ( dažai pigiausi

) , perdažėm grindis kur buvo įmanoma , o virtuvėj paklojom linoleumą . Sutvarkėm stogą , kad nevarvėtų , iš lauko padažėm . Negriausim, kol nenugrius - labai gerai medų sukt , kitus purvinus darbus daryt

Ir kvadratūra apie 60m2.... mano butas Kaune didesnis
* nenoriu sodo, jau anksčiau vardinau priežastis. Turėjom. Ačiū, daugiau ne.
* * aha, būtinai
jau gal ne, kitą kartą, o šį kartą ačiū
nors auklę gerą vištukams numatei, bet tiek to
* * * mes nemažai į jį investavom, mums jo užteks, dukros tikrai negyvens, pardavus biznio nebus - čia ar senas, ar naujas būtų statytas. Tai tokia reziume. Privalumas buvo tas, kad po pusmečio galėjau pradėt gyvent, kas man buvo reikalinga, pasikeitus darbiniams reikalams. Dar kitiems patinka kai kur paliktos atviros rąstų ar senovinių plytų sienos, tas pečius, ant kurio galima atsigult

, dar kai kur paliktos dvivėrės senos durys ar metalinis senoviškas durų uždarymas, plačių senovinių lentų grindys. Man gal labiausiai išplanavimas kliūva. Ai, dabar yra kaip yra, jau viskas. Kiek stovės, tiek gerai.
Apie ate ligas nesuprantu, bet skamba nekaip. Bet kokiu atveju - sveikatos
Karbauskio idėjos reformos juokingos ir kvailos (tautiniai rūbai, 50 proc. teigiamos informacijos, šitie visi šnapsai ir pan.). Kaimo tas tikrai neišgelbės. Tikrai, galiu pasakyt, pažvelgus į savo kaimą. Na, samagonas ir pilstukas suklestės. Dar Suvalkai kažkiek. Duok D, kad tos jo reformos kažkiek pasitarnaus ateityje, kai prie jų augs kita karta. Bet nelabai tikiu. O šiaip yra svarbesnių reikalų ant LT, manau. Čia gal labai kategoriškai gavosi, argumentuočiau daugiau, bet labai dirbt reikia...