rašiau rašiau Dusiai, internetas dingo, o paskui išlėkiau krūvas reikalų tvarkyt
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 20, 13:07)
* Čia gamtos sauksmas protą sumaišo

Kam nesumaišo tas palikuonių nepalieka. Ir protas čia ne prie ko , čia viskas feromonų lygyje ...
** Šaunuolė
*** Brangu , nors maniškis už baraką moka tik truputį pigiau už mėn , gerai kad gyvena tik pusmetį - kai negyvena mokėti nereikia. Paguoda stipendija . Dirbti dar metus negali. O taviškė galės magistre besimokydama dirbti ? Nes dar maistas , kas toj šaly nepigu . O skrydžiu tikrai būna pigesnių . Pažiūrėti reiktų
Skyscanner puslapyje,. Ne visada, bet kartais pasiseka . Brangiausiai esu mokėjusi 70 EUR su bagažu , dabar jau isigudrinęs, su bagažu susišaudo Max 40 EUR . PS kada išskrenda ?
* tai tie feromonai ir psichiką paveikia

. O protas ir psichika nėra lygu pagal mane

o, ir dar pasiginčysiu: palikuonys atsiranda nebūtinai sumaišius protą ar ką ten...
* * * nu brangu. Dirbti maniškė gali ir tikisi susirasti darbą, bet rast bus tikrai labai sunku. O skrydžiai jo - rugpjūčio pabaigai, kažkur žiūrėjo, tai berods 69, su persėdimu Rygoj

. Rugpjūčio pradžiai lyg 120. Ji, jei ruošiasi į kalbos kursus, reikėtų rugpj.pradžioj vykt, bet turbūt jau apsisprendė, kad nenori - vis tik pas ją daugiau, nei pradmenys, o kalbėjimo įgūdžių nors ir labai trūksta, bet aš sakau, kad nuvykus univere, pardėj ar bet kur bandytų kalbėt ir bus geresni kursai. Sutaupys 100 eur už kursus ir skrydis bus pigesnis.
QUOTE(Luety @ 2017 06 20, 13:16)
* Palyginus UK butu nuomos kainas sostinej ir sita kaina nera didele,palyginus su tevu uzdarbiais lt,daug.Bet gal gales dirbt,dasidurs.
* * Reikia isgedet pirma meile ir palik viena,bet vis patikrink kazkaip,kaip jis ten.Sunku,kai apgauna.Linkiu jums visiems istvermes.
* tai taip, suprantu. Gerai būtų tas darbelis koks nors. Na, kažkodėl tikiu, kad kalbos nors kažkoks mokėjimas bus irgi pliusas ieškant darbo.
* * ale kaip gaila tų vaikų dėl tokios nesąmonės...
QUOTE(ate42 @ 2017 06 20, 13:31)
* Dusia, nieko ten nebus, o jeibus- išpjaus. Aš optimistė.
MB sutarė kitam ketvirtadieniui, tik reikės kantriai laukt ir tyrimų daug, daug.
* * Bijau, kad jei pati važiavo, turi tik dvi rankas, o visas gyvenimas suvežtas.....dar šuva. Jaučiu šuniu praturtėsim.
Lenkuose dar maisto pripirkom, MB liepia vežt namo, sakė- šunį rasi, o ir pati vakare parvaiduokliaus. Jau trečias jos toks išėjimas. Gal trečias kartas nemeluos. Tik, kad abu lengvai persirgtų, be komplikacijų, boaną kartą maniškis blogai labai blogai buvo sumanęs. Ačiū, kad dar turiu.
* esi pavydėtina šaunuolė
* * žinok, neturiu ką pasakyt apart to, kad man net baisu skaityt ir galvot

. O tau begalinės stiprybės, nes jos tikrai labai labai reikia...