Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2017 06 21, 23:16)
as ,kai liecia mano vaikus,net suzvereju.Galiu net apspardyt.Tuo klausimu esu bjauri  ax.gif  biggrin.gif

Būsim sūnui priešai. Pats turi praregėt, arba mokysis iš savo klaidų. Kokios skaudžios jos bebūtų.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 06 21, 21:19)
Būsim sūnui priešai. Pats turi praregėt, arba mokysis iš savo klaidų. Kokios skaudžios jos bebūtų.

Kad ir kaip skaudu,tikriausiai kad taip ir bus.Matyt jo tokia dalia.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 06 21, 23:24)
Kad ir kaip skaudu,tikriausiai kad taip ir bus.Matyt jo tokia dalia.

Ateinu į kambarį ir matau savo gėliukus.
vartotojo įkelta nuotrauka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 06 21, 23:16)
as ,kai liecia mano vaikus,net suzvereju.Galiu net apspardyt.Tuo klausimu esu bjauri  ax.gif  biggrin.gif

nu kad tau palengvėtų, apspardžius, tai tikiu biggrin.gif. Tik kas per gėris iš to tavo vaikui?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 21, 21:46)
nu kad tau palengvėtų, apspardžius, tai tikiu biggrin.gif. Tik kas per gėris iš to tavo vaikui?

Tuo momentu tik man lengviau butu,bet jis persirgtu ir ji atstotu.

Ate,???
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 06 21, 23:54)
Tuo momentu tik man lengviau butu,bet jis persirgtu ir ji atstotu.

Ate,???

Džioviau skalbinius. Valau vaikio kambarį, skalbiu, šveičiu. Sako reik išplaut grindis, kad nesugrįžtų. Šiandien jau tris kartus išploviau. Kai tik ne namie vaikis. biggrin.gif ir ne tik grindis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 06 21, 22:00)
Džioviau skalbinius. Valau vaikio kambarį, skalbiu, šveičiu. Sako reik išplaut grindis, kad nesugrįžtų. Šiandien jau tris kartus išploviau. Kai tik ne namie vaikis. biggrin.gif  ir ne tik grindis. biggrin.gif

Saunuole,visos priemones geros,jei jos veda i tiksla. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Dūšioje kažkaip ne kaip verkti tik norisi...priešgimtadieninė depresija ir tiek... praeis...
Aš namie man atrodo, kad dirbau viską ir balius ruošiau ir t.t. o dukra nieko... net indo neišsiplauna... ir ką dabar ... ogi nieko... darau... kalta pati ir tiek...ai ...
Ate42 su draugais išėjo ir gerai kuo daugiau draugų tuo geriau jam... o dėl manipuliacijos jooo ... nors pamenu dukra irgi buvo kelis kart padariusi pertraukas draugystėje, kad abu susivoktų(bent ji taip sakė) kokie jų jausmai... trečias buvo paskutinis ...O kad plauni irgi liuks šaunuolė čiupk 4u.gif
Kavasucitrina ačiū bet dabar kažkiek turiu o ar padėjo... nieks man nepadeda...
Žinot o man tik po Joninių prasideda vasara, bo baigiasi baliai galiu tik tada pasimėgauti vasara....
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 22 birželio 2017 - 06:57
labas,
QUOTE(Muka @ 2017 06 22, 07:56)
* o dukra nieko... net indo neišsiplauna...
* * Kavasucitrina ačiū bet dabar kažkiek turiu o ar padėjo... nieks man nepadeda...
* * * Žinot o man tik po Joninių prasideda vasara, bo baigiasi baliai galiu tik tada pasimėgauti vasara....

* vuo, čia man jau į patarnavimą, kaip Dusia sakė, panašu ax.gif
* * tu lyg sakei, kad vyrui... o gal maišau unsure.gif
* * * tai jo, vasara dar neprasidėjus man, tai tik įsibėgėja po Joninių, ale diena tai trumpėja, kas yra blogai verysad.gif

ate sapnuoju 2 naktis iš eilės biggrin.gif. Šiąnakt tai neprisimetu, ką ji tam sapne veikė, o praeitą naktį tai mokė pagal kažkokias formules vištoms pašarus pasiskaičiuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 22, 09:46)
labas,

* vuo, čia man jau į patarnavimą, kaip Dusia sakė, panašu ax.gif
* * tu lyg sakei, kad vyrui... o gal maišau unsure.gif
* * * tai jo, vasara dar neprasidėjus man, tai tik įsibėgėja po Joninių, ale diena tai trumpėja, kas yra blogai verysad.gif

ate sapnuoju 2 naktis iš eilės biggrin.gif. Šiąnakt tai neprisimetu, ką ji tam sapne veikė, o praeitą naktį tai mokė pagal kažkokias formules vištoms pašarus pasiskaičiuot biggrin.gif

Labas rytas,
biggrin.gif nujo, nors inžinierius esu, bet baigiau žemės ūkį.....
Atsakyti
labas rytas,

Ate42, aš supratau , kad jie išsiskyrė "šalių susitarimu" , o jei čia "auklėjimas" tai tik kalbėk poterius , kad rastu kitą. Jinai . Šustresne mašina, "kietesnį" bahūrą. Mišias užpirkčiau ...
Mano bernas yra be emocijų - nesu mačiusi žliumbiančio nuo kokių 15 metų . Tik "žandikaulius" vaikštančius ... Ir jau kai blogai - tai ras veiklos - krosiukas , draugai , mokslai... Kaip ten sako reikia save "užsivyt" , kad neliktų laiko durnoms mintims .
Ai indus suplaunu ir aš , ir vakarienes padarau ... Ypač kai mokslo metai mano mažylei , 9 pamokos, paskui dar visokių reikalų . Kaip aš galiu nepadėt ? Žinau , kad tuoj tuoj atisės ant savo šiknos. Reiks išsiskalbt, apsipirkt ir tt. Va kambarių - spintų tai netvarkau vaikų jau senai. Ir aplamai , mano vaikai moka skalbimo mašiną įsijungt, siurblį , sriubą išsivirt , koteltus išsikept ir tt ... Nes aš daug dirbu , o savaitgalį dar išvažiuoju . Jei namie pasibaigė tuoletinis, nueis ir nupirks, jeims negėda ...
Joninių naktį vainduo stebuklingas smile.gif nepamiškit išsimaudyti - atsigerti ir tt....
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 06 21, 23:35)
Ateinu į kambarį ir matau savo gėliukus.
vartotojo įkelta nuotrauka wub.gif

Ate42 turiu tą geltoną gėlę iš tavęs. Kaip vadinasi ? sakei bet aš vis pamirštu ... Išbujojus ir pas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 22, 08:19)
labas rytas,

Ate42, aš supratau , kad jie išsiskyrė "šalių susitarimu" , o jei čia "auklėjimas" tai tik kalbėk poterius , kad rastu kitą. Jinai . Šustresne mašina, "kietesnį" bahūrą. Mišias užpirkčiau ...
Mano bernas yra be emocijų - nesu mačiusi žliumbiančio nuo kokių 15 metų . Tik "žandikaulius" vaikštančius ... Ir jau kai blogai - tai ras veiklos - krosiukas , draugai , mokslai... Kaip ten sako reikia save "užsivyt" , kad neliktų laiko durnoms mintims .
Ai indus suplaunu ir aš , ir vakarienes padarau ...  Ypač kai mokslo metai mano mažylei , 9 pamokos, paskui dar visokių reikalų . Kaip aš galiu nepadėt ? Žinau , kad tuoj tuoj atisės ant savo šiknos. Reiks išsiskalbt, apsipirkt ir tt. Va kambarių - spintų tai netvarkau vaikų jau senai. Ir aplamai , mano vaikai moka skalbimo mašiną įsijungt, siurblį , sriubą išsivirt , koteltus išsikept ir tt ... Nes aš daug dirbu , o savaitgalį dar išvažiuoju . Jei namie pasibaigė tuoletinis, nueis ir nupirks, jeims negėda ...
Joninių naktį vainduo stebuklingas smile.gif nepamiškit išsimaudyti - atsigerti ir tt....
Papildyta:
Ate42 turiu tą geltoną gėlę iš tavęs. Kaip vadinasi ? sakei  bet aš vis pamirštu ... Išbujojus ir pas mane smile.gif

Labas rytas,
atveso stipriai,bet fal ir gerai,nes miegot bus smagiau,judet.
MB usejo prasieit,i as ne nuotaukoj,blogai miegojau,suko koja,nugara,bet ir MB jau gryzo,padare maza ratuka,be manes negali.
Muka,nepergyvenk,atsises ant savo ruros ,darys viska.Gaula,kad nera supratimo,jog mama pavargus,jog nera to susujungimo,kai abi karaliaudamos virtyvej,issikalbetumet apie viska.Bet fal dar supras,kai savo seima tures.
Eunu pusryciu ieskot,bet skauda nugara net judet,bet nadi Fedia,nado.
Atsakyti