na kelionė .... nežinau man irigi stresas išvis stresuojanti kažkokia pasidariau ....
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 23, 10:58)
* nu aš nei į kiemą visos giminės neįsileisčiau
. Yra visokių nuomojančių sodybas ir pan. - prašom ten kraustytis

Manęs nelabai ir klausė, o aš nelabai ir rūpinuosi kaip supranti jų gerove.... Ne pas mane atvaro taigi

PS kai važiavome į kitos MB pusės ( tėvuko ) susitikimą, tai tokiu principu ir vyko - suneštinis balius, žmonės senovinėj sodybos stalus ir suolus sutūmė, iš troilikų pasidarė žibintus . Buvo labai smagu gerai .
QUOTE(Muka @ 2017 06 23, 11:18)
na kelionė .... nežinau man irigi stresas išvis stresuojanti kažkokia pasidariau ....
Labas rytas, diena

Stresas- gyvenimo variklis.

Luety, smagių žinių pasakei. Aišku, skauda, nemalonu, bet ne tai ko ašarojai. Va, dar kartą patvirtinimas, kad nesinervuot į priekį.
Vaikis vis laukia. Neramina, kad nieko nevalgo. Na, visiškai nieko. Sakė su draugais buvo valgė sparnelį. Draugai šventė, tai kaip tu, klausiu. Sakė, net taurės negaliu paimt, nieko į burną neina įsidėt.
Apsiliuobiau namus. Užpykau vakar ant MB, nevažiuju į kaimą. Tepasiunta. Tik Joną reik sveikint, va čia nežiau kaip išsivyniot.
Dusia, tokia protinga, graži, išauklėta- kam jai toks? Aš laiminga būčiau, tokie svotai, marti protinga.

Kavte, o kaip tavo muilai. Ar virei?
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 23, 11:52)
Manęs nelabai ir klausė, o aš nelabai ir rūpinuosi kaip supranti jų gerove.... Ne pas mane atvaro taigi
Kai tai vienetiniai atvėjai ir iki sekančių laidotuvių man neteks 95 pr tų žmonių matyti , tai aš labai ir nepergyvenu. Mano amžius ir padėtis tokia , kad nelabai jaudina jų nuomonė apie mane, mano sodybą, pasiruošimą šventei ...
PS kai važiavome į kitos MB pusės ( tėvuko ) susitikimą, tai tokiu principu ir vyko - suneštinis balius, žmonės senovinėj sodybos stalus ir suolus sutūmė, iš troilikų pasidarė žibintus . Buvo labai smagu gerai .

nu kai aš šitoj vietoj durna, tai vis tiek jausčiausi atsakinga, jausčiausi šeimininke, vis tiek to straksėjimo atsiranda, o ir apsitvarkyt norisi - nesvarbu, pažįstami ar ne, giminės ar nelabai... O jei ir neklausė, tai bent informavo, kad atvažiuos

QUOTE(ate42 @ 2017 06 23, 11:53)
* Stresas- gyvenimo variklis.
Sustotų viskas, jei jo nebūtų. Apkiaustume. Dabar stengiamės jį įveikti, tobulėjame.
* * Kavte, o kaip tavo muilai. Ar virei?

* * Kavte, o kaip tavo muilai. Ar virei?
* oi, nereikia, kąąąąąąąąąąąąą

* * turėjau vilties, kad neužkliuvo jums labai tie mano pažadai

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 23, 12:04)
nu kai aš šitoj vietoj durna, tai vis tiek jausčiausi atsakinga, jausčiausi šeimininke, vis tiek to straksėjimo atsiranda, o ir apsitvarkyt norisi - nesvarbu, pažįstami ar ne, giminės ar nelabai... O jei ir neklausė, tai bent informavo, kad atvažiuos
. Tai va, po tokios informacijos sektų kitokia informacija iš mano pusės: niekas čia nevažiuos arba aš išvažiuosiu

KSC jei ir išvažiuočiau nei MB nei giminė nesupyktų ... Man tos pasirinkimas visada suteiktas

Iš kitos pusės- bendravimas yra gėris, getis yra gentis , į sentvę imi suprasti .... Negi reikia susimatyti tik per laidotuves ?
Ate42, mano mergytė tokia moksliukė , nelabai blakstieną dažo ir klapsi ... Nežinau , kaip iškišt reiks

QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 23, 12:10)
KSC jei ir išvažiuočiau nei MB nei giminė nesupyktų ... Man tos pasirinkimas visada suteiktas
Aš NEPRIVALAU važiuoti į MB giminę, jų priiminėti , jis NEPRIVALO , dėl to senai nejaučiu jokių kopleksiu .
Iš kitos pusės- bendravimas yra gėris, getis yra gentis , į sentvę imi suprasti .... Negi reikia susimatyti tik per laidotuves ?
Ate42, mano mergytė tokia moksliukė , nelabai blakstieną dažo ir klapsi ... Nežinau , kaip iškišt reiks

Va, va, maiškis į tokias nesintetines dairės. Ši buvo beveik natūrali.
Kaži, kaip čia padarius?

Guli, nesikelia, su niekuo bendraut nenori. Pagamint valgyt pažadėjau, liepiau keltis, paprašė išeit....
QUOTE(ate42 @ 2017 06 23, 09:53)
Labas rytas, diena
*Stresas- gyvenimo variklis.
Sustotų viskas, jei jo nebūtų. Apkiaustume. Dabar stengiamės jį įveikti, tobulėjame.
**Luety, smagių žinių pasakei. Aišku, skauda, nemalonu, bet ne tai ko ašarojai. Va, dar kartą patvirtinimas, kad nesinervuot į priekį.
***Vaikis vis laukia. Neramina, kad nieko nevalgo. Na, visiškai nieko. Sakė su draugais buvo valgė sparnelį. Draugai šventė, tai kaip tu, klausiu. Sakė, net taurės negaliu paimt, nieko į burną neina įsidėt.
Apsiliuobiau namus. Užpykau vakar ant MB, nevažiuju į kaimą. Tepasiunta. Tik Joną reik sveikint, va čia nežiau kaip išsivyniot.
Dusia, tokia protinga, graži, išauklėta- kam jai toks? Aš laiminga būčiau, tokie svotai, marti protinga.

*Stresas- gyvenimo variklis.

**Luety, smagių žinių pasakei. Aišku, skauda, nemalonu, bet ne tai ko ašarojai. Va, dar kartą patvirtinimas, kad nesinervuot į priekį.
***Vaikis vis laukia. Neramina, kad nieko nevalgo. Na, visiškai nieko. Sakė su draugais buvo valgė sparnelį. Draugai šventė, tai kaip tu, klausiu. Sakė, net taurės negaliu paimt, nieko į burną neina įsidėt.

*Nenoriu jokiu stresu,geriau nereikia,jau sirdis pavargus,gali neatlaikyt.
**Kad ne ta diagnze,daugiau nei smagu.Bet skausmas vari o nevilti,paralizuoja judesius,jau,kad net gulet neduoda,tai nera gerai.
***Kad tik ji negryztu,o vaikis pasveiks.
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 23, 10:04)
. Tai va, po tokios informacijos sektų kitokia informacija iš mano pusės: niekas čia nevažiuos arba aš išvažiuosiu
. Sutinku, kad be jo gyvenimo nebūna, bet gal galima būtų saikingai
. O labiausiai norėčiau būti pochuiste, kad būtų viskas daugiau mažiau dzin...
. Kai iherbas vėl padarė galimybes gauti padorias siuntimo kainas, tai siunčiuosi ir vargo nematau
. Žodžiu, vilties neprarandu pabandyti, bet kol kas dar ne... 

Vistiek jaudulio man butu,o ypac MB gimine jei susirinktu.Dzin apkalbos,jau ypratus prie to,bet tvarka,trepsejimas vistiek vargina.
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 23, 12:10)
* KSC jei ir išvažiuočiau nei MB nei giminė nesupyktų ... Man tos pasirinkimas visada suteiktas
Aš NEPRIVALAU važiuoti į MB giminę, jų priiminėti , jis NEPRIVALO , dėl to senai nejaučiu jokių kopleksiu .
* * Iš kitos pusės- bendravimas yra gėris, getis yra gentis , į sentvę imi suprasti .... Negi reikia susimatyti tik per laidotuves ?

* * Iš kitos pusės- bendravimas yra gėris, getis yra gentis , į sentvę imi suprasti .... Negi reikia susimatyti tik per laidotuves ?
* vuo, dabar mes jau sutariam klausimu "niekas nieko neprivalo"

* * na, nors niekas nieko neprivalo, bet į laidotuves save priverčiu už kupros paimti ir nukakti, nors ne į visas, kur reikėtų. Tik kur labai labai (mano nuomone). Ir taip gaunasi, kad tada susimatom, bet čia jau taip išeina... O man, matyt, dar ne senatvė, nes nesuprantu genties svarbos ir bendravimo su gentimi gėrio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 23, 12:21)
* vuo, dabar mes jau sutariam klausimu "niekas nieko neprivalo"
. Tik konstitucijos ir įstatymų laikytis privalo
. Žinok, tai labai puiku, kad nesupyktų - tegul tada atsikrausto, o aš be jokio sąžinės graužimo išsikraustyčiau, tik pageidaučiau rasti teritoriją tokią, kaip palikau - kad nė žymės nebūtų balių-festivalių
* * na, nors niekas nieko neprivalo, bet į laidotuves save priverčiu už kupros paimti ir nukakti, nors ne į visas, kur reikėtų. Tik kur labai labai (mano nuomone). Ir taip gaunasi, kad tada susimatom, bet čia jau taip išeina... O man, matyt, dar ne senatvė, nes nesuprantu genties svarbos ir bendravimo su gentimi gėrio

KSC kad pas tave kur gražu ir gyvenama - tada reikia rasti taip kaip palikai .
Pas mane paklypus kaimo trioba, mažytė - sėdės visi ant kiemo , miegos palapinėse , mašinose ar važiuos namo... Ką ten gali padaryti ? Mano vaiko chebrytė ne visada alaus butelius išsiveža irgi , jaunimas labiau apjaukia .
Nori tegul - negi aš kokia Lietuvė, pilna kompleksų ... Buvo tame bardake ir sodybiečiai - niekas nesiskundė . Jei kam nors rūpi mano dulkės- tegul skaičiuoja , man nuo to neskauda .
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 23, 13:41)
KSC kad pas tave kur gražu ir gyvenama - tada reikia rasti taip kaip palikai .
Pas mane paklypus kaimo trioba, mažytė - sėdės visi ant kiemo , miegos palapinėse , mašinose ar važiuos namo... Ką ten gali padaryti ? Mano vaiko chebrytė ne visada alaus butelius išsiveža irgi , jaunimas labiau apjaukia .
Nori tegul - negi aš kokia Lietuvė, pilna kompleksų ... Buvo tame bardake ir sodybiečiai - niekas nesiskundė . Jei kam nors rūpi mano dulkės- tegul skaičiuoja , man nuo to neskauda .
kad gyvenama, tai nereiškia, kad gražu

Tokiu atveju aš tau tikrai pavydžiu...

O skųstis tai aišku, kad nesiskųs. Net ir garsiai neapkalbės, jei kultūringi

Jei atvaziuoja zmones kuriu nuomone man svarbi as irgi imu stresuoti... O cia nei gimines nei draugai nei man idomu ju nuomone. Be to visada galiu sesti i masiniuka ir lekt namo.