Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Laba nebuvele.  KSC Tel nekelia nuotrauku. Durnius.v

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 28, 22:06)
<p>Laba nebuvele.  KSC Tel nekelia nuotrauku. Durnius.v</p>

mesk
grait ayjk naują pirkt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 28, 20:06)
<p>Laba nebuvele.  KSC Tel nekelia nuotrauku. Durnius.v</p>

Labas,prazuvele.

Dusia,as visas nuotraukas keliu tik su telefonu,nes visos yra jame viename folderyje.Ieinu i narsykle,pas mane google atsisiuinciau,nors SM naudoja safari,google rasau radikal.ru,spaudziu pliusiuka,atvercia kur yra nuotraukos,paspaudziu ant nuotraukos,ji ateina i radikal.ru,uzkraunu,nukopinu kodas 2 ir ipeistinu i SM.O is kompo man blogiau,reikia eit irgi per radical ru.bet tada visas nuotyraukas reikia susikelt i kompa,o tai uzima laiko.
Sezoniniu uogu nebeturiu,tik burokai,morkos,agurkai ir siandien pirma cukinija nuskyniau.Spinatai sudygo,pastarnokai kazkokie lapai dziusta,tai siandien viska isskabiau,ispurenau,negyvens,kaip nori.Laukiu pomidoru. wub.gif
Gal kas zino,kada raut ziema gruody sodintus svogunus.Puse ju isgle laiskai,puse dar stovi gana grazus,svogunai,kaip 0,5ltr.stikl.dydzio jau su geltona odele.Cesnakai uzpulti rudziu,kaip ir negyvi.irgi sodinti gruodi.

Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 28, 19:33)
nu bet bliamba - netikiu, kad nieko negalima padaryt unsure.gif
gal tikrai pas kokį dietologą neitum... blogiau nebus, o gal kiek geriau... unsure.gif

As cia turiu daug dietologiu,visokiu svorio metimo klubu,nu bet ju virtuve skiriasi nuo mano lietuviskos.pavadinimai,pvz,kazkas tai su pancheta.Nieko nesuprantu,kas ten gali but,issiaiskinu per draugus,kazkas tai su spirguciais.Todel ir neinu.Kai koja praeis reiks rimciau susirupint,dabar visas demesys jai,jau si vakara isvis nerpaeinu.Sedet geriausia,neskauda,bet atsistojus ,nepaeinu.Nu to dar nera buve man,kad kas nepraeitu kai tiek gydau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 06 28, 23:00)
,jau si vakara isvis nerpaeinu.Sedet geriausia,neskauda,bet atsistojus ,nepaeinu.Nu to dar nera buve man,kad kas nepraeitu kai tiek gydau. ax.gif

skamba žiauriai unsure.gif

žiūrėjau čia kažkokią Grinevičiūtės laidą, kur veganas su 10 klasių vėžius gydo ir pagalvojau: nu nedaug tų veganų-vegetarų sutinku, bet kiek matau ir žinau - nu aršūs iki negalėjimo. Kažin, kodėl?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 28, 21:26)
skamba žiauriai unsure.gif

žiūrėjau čia kažkokią Grinevičiūtės laidą, kur veganas su 10 klasių vėžius gydo ir pagalvojau: nu nedaug tų veganų-vegetarų sutinku, bet kiek matau ir žinau - nu aršūs iki negalėjimo. Kažin, kodėl?

As nesutikau daug tu vegetaru,bet cia yra broliene,jos abu vaikai ir vieno jos vaiko drauge.Visai ne arsus,normalus zmones.Bet man baisu,kai jie neturi ziniu,kaip vegetariaut ar vegenaut,baltymu tai negauna kokybisku ir nieko del to nedaro,Bandziau ja apsviest,galvoja,jog kazko noriu is jos,bet jos dukra labai domisi,tai dabar jau kazkiek ir mama apsviecia,tai jau ziuriu,iesko,is kur tu kokybisku baltymu paimt.
As radau toki psl. http://www.nhs.uk/li...ghthome.aspx,nu bet pagrinde remiasi kaloriju skaiciavimu.Svoriui mest 1400kcal. ax.gif apie metabilistus nieko.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 06 28, 23:42)
As nesutikau daug tu vegetaru,bet cia yra broliene,jos abu vaikai ir vieno jos vaiko drauge.Visai ne arsus,normalus zmones.Bet man baisu,kai jie neturi ziniu,kaip vegetariaut ar vegenaut,baltymu tai negauna kokybisku ir nieko del to nedaro,Bandziau ja apsviest,galvoja,jog kazko noriu is jos,bet jos dukra labai domisi,tai dabar jau kazkiek ir mama apsviecia,tai jau ziuriu,iesko,is kur tu kokybisku baltymu paimt.
As radau toki psl.  http://www.nhs.uk/li...ghthome.aspx,nu bet pagrinde remiasi kaloriju skaiciavimu.Svoriui mest 1400kcal. ax.gif  apie metabilistus nieko.

man neatidaro

tai aš tikiu, kad yra ir normalių veganų ir vegetarų, bet šiaip jie visi tokie turi būt, gi nevalgo gyvulių, patyrusių žudymo siaubą, nusistresavusių lavonų. O čia ir per tą laidą - nu košmaras, ne pašnekovas. Galėtų, debilams oponentams snukius išmaltų biggrin.gif

O ir kas yra kokybiški ne gyvulinės kilmės baltymai? Ankštiniai? Kas dar?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 28, 21:58)
man neatidaro

tai aš tikiu, kad yra ir normalių veganų ir vegetarų, bet šiaip jie visi tokie turi būt, gi nevalgo gyvulių, patyrusių žudymo siaubą, nusistresavusių lavonų. O čia ir per tą laidą - nu košmaras, ne pašnekovas. Galėtų, debilams oponentams snukius išmaltų biggrin.gif

O ir kas yra kokybiški ne gyvulinės kilmės baltymai? Ankštiniai? Kas dar?

Kiek esu skaicius,tai gyvulines kilmes baltymus pakeicia tik pilno grudo baltymas.
Nieko ten toj nuorodoj nera.Pats turi susistatyti sau meniu,tik skaiciuoti kalorijas.Nu neblogai,bet ir negerai.Dar yra toks dalykas,praryji baliona,ji tyen pripildo skyscio arba oro,o jis po 14-16 sav.pats pasisalina,istirpsta,o tu buni numetes apie 15kg.Noreciau tokio,bet raso,kad nera galutinai istirta,kokios pasekmes laukia po to,tai deda jau beviltiskiems visai,kuriems gresia mirtis nuo storumo.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 06 29, 00:06)
Kiek esu skaicius,tai gyvulines kilmes baltymus pakeicia tik pilno grudo baltymas.
Nieko ten toj nuorodoj nera.Pats turi susistatyti sau meniu,tik skaiciuoti kalorijas.Nu neblogai,bet ir negerai.Dar yra toks dalykas,praryji baliona,ji tyen pripildo skyscio arba oro,o jis po 14-16 sav.pats pasisalina,istirpsta,o tu buni numetes apie 15kg.Noreciau tokio,bet raso,kad nera galutinai istirta,kokios pasekmes laukia po to,tai deda jau beviltiskiems visai,kuriems gresia mirtis nuo storumo.

nu dar ką sugalvosi biggrin.gif
balionus ji mat valgyt susigalvojo, lyg nebūtų ko nors skaniau biggrin.gif

pagal mane, tai visiška ch...nia. Netikiu tokiom nesąmonėm. Labai teisingai - susistatyt meniu reikia, bent pradžiai, o po to iš inercijos varai smile.gif. Kalorijas jei skaičiuoti, tai tik maždaug. Numirčiau nuo to skaičiavimo biggrin.gif

nu vsio, einu ruoštis miegot, labanakt
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 28, 22:16)
nu dar ką sugalvosi biggrin.gif
balionus ji mat valgyt susigalvojo, lyg nebūtų ko nors skaniau biggrin.gif

pagal mane, tai visiška ch...nia. Netikiu tokiom nesąmonėm. Labai teisingai - susistatyt meniu reikia, bent pradžiai, o po to iš inercijos varai smile.gif. Kalorijas jei skaičiuoti, tai tik maždaug. Numirčiau nuo to skaičiavimo biggrin.gif

nu vsio, einu ruoštis miegot, labanakt

Mane biesina tokie dalykai,kaip meniu statyt.Galiu tik preliuminariai skaiciuot,ka valgau,bet tai jau bandyta tiek kartu,kad net koktu.
Labanakt,reiks lazdos uzlipt i miegamaji. unsure.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Ačiū L'aurore 4u.gif
O kaip tu gyveni kuom kvėpuoji biggrin.gif parašyk kaip sekasi kaaaa smile.gif
Luety čiupk 4u.gif ką ką jau žinau ką reiškia, antri metai su progresija....ai...
Dusia37 nu fain tau kaimukyje tongue.gif
Ledai man neskanu ... šiuo klausimu rami .. ačiū die nors vienu...
Su svoriu ... ai... auga.. nors iškrovos buvo neblogai po 1 kartą į savaitę ale va ši neišėjo, tikiuosi bus kitą savaitę primadienį biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 29 birželio 2017 - 06:56
labas šį tamsų, vėsų ir šlapią rytą 4u.gif
tai ar laukiam tų žadėtų +30, ar jau ne? biggrin.gif. Bo, jaučiu, sudurnino totaliai, apsirengiau tai kaip karščiams biggrin.gif

Muka, bandelių siūlai? Norėčiau, bet iš principo neimsiu liezuvis.gif

Sugalvojau, kuo pasiskųsiu, ale pasakykit man, kaip čia viskas yra. Kaip kažkada sakiau, man, tipo, nosies pertvarą operuot reikia. Tai savo čiaudulius ir nosies užsiklijavimą (ne užsikimšimą - čia kitaip) nurašiau tai kreivai pertvarai. Ale kai pradėjo niežėt apie nosį, akių vidinius kampučius, nu ir šiek tiek visą veidą šen bei ten, pradėjau galvot apie alergiją. Žodžiu, ar įsitikinimas, bet kai pavalgau kelias dienas visokių saldžių ir miltinių nesąmonių - pablogėja. Paskui lyg vėl geriau. Kad įsitikinti, ar čia vis tik maistas kaltas, turėčiau bent 2 mėn. būti tvarkinga, ale neišeina... ax.gif
Kaip manot - ar gali būti šitie mano pamąstymai teisingi?

vėl lyja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 29 birželio 2017 - 09:08
Labas rytas,
pas mus vel lyja,bet silta.
Naktis nebloga,dave pamiegot nemazai,bet eiti ir sedet nebeduoda.Sedet galiu,bet po to nepaeinu.Jau eunu su lazda,MB turi dideli sketi,tai pasiremiu su juo ir lengviau.Reiks vaziuot vakare pas tevuli ir pasiskolint jo lazda,turi viena ilgesne,jei brolis nesumazino dar.
Ir susigadinau atrodo su mankstom,matyt ne stuburas cia.
Jei reiks gulet istisai,neduok Die.bet tikiu,praeis. blink.gif wub.gif
Atsakyti