Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 08, 14:41)
<p>Luety zaisliukas labai grazus. Atejo ta vasara ir i mano kiema. Tik rytas saltas ir be saules. Ate42 tokia ir auginu. Nelakuota, nedazyta, knygu pele... As pasiutesne buvau18 metu.  O vaikas patenkintas issiskyres. Sake dabar lengviau gyvent... Kiekvienam savo.</p>

Luety, koks grožis ir šiluma. wub.gif
Dusia, sunku tiem vaikam. Maniškis jau kažkaip kritiškai pradėjo kalbėt. Sunku jam. Sakė turbūt kol kitos nesusirasiu, užmiršt negalėsiu. Kaip jis sako, pati savanoriškai pamažu grįžta ten iš kur buvau ją ištraukęs. Neklausinėjau, nelendu dūšion, pasakoja kiek pats nori. Tiesiogbūnu su juo.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 07 08, 12:56)
Luety, koks grožis ir šiluma.  wub.gif
Dusia, sunku tiem vaikam. Maniškis jau kažkaip kritiškai pradėjo kalbėt. Sunku jam. Sakė turbūt kol kitos nesusirasiu, užmiršt negalėsiu. Kaip jis sako, pati savanoriškai pamažu grįžta ten iš kur buvau ją ištraukęs. Neklausinėjau, nelendu dūšion, pasakoja kiek pats nori. Tiesiogbūnu su juo.

Ka gi veikt,kai vaiksciot galiu tik po kambari.
Projektu galvoje daug,tik laikas ribotas.
Ate,ji butu gryzus prie savo saknu ir veliau,ypac,po vedybu,jei tokios but ivyke.Turim toki pavyzdi labai artimoj aplinkoj.Kol pirmas vaikelis gime,buvo tvarkoj,po antro vaikelio eme gert,gryzo i savo geriancia seima,paliko vaikus vyrui,parnese dvynukes neaisku nuo ko vyrui augint,uzaugino,kaip savo,kol galiausiai numire ciroze,vargsele.
Taip,kad,dekokD.kad tik viskas uzsibaigtu su ja.
Pavyzdziai is kitu gyvenimu papasakoti jam nepakenks,gal labiau susimastys,kad tas atsiskyrimas gerai,nors ji kaltins tavo vaika,kai ims slyst gilyn.Stiprybes judviem abiem ir te padeda jums D.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 07 08, 15:11)
Ka gi veikt,kai vaiksciot galiu tik po kambari.
Projektu galvoje daug,tik laikas ribotas.
Ate,ji butu gryzus prie savo  saknu ir veliau,ypac,po vedybu,jei tokios but ivyke.Turim toki pavyzdi labai artimoj aplinkoj.Kol pirmas vaikelis gime,buvo tvarkoj,po antro vaikelio eme gert,gryzo i savo geriancia seima,paliko vaikus  vyrui,parnese dvynukes neaisku nuo ko vyrui augint,uzaugino,kaip savo,kol galiausiai numire ciroze,vargsele.
Taip,kad,dekokD.kad  tik viskas uzsibaigtu su ja.
Pavyzdziai is kitu gyvenimu papasakoti jam nepakenks,gal labiau susimastys,kad tas atsiskyrimas gerai,nors ji kaltins tavo vaika,kai ims slyst gilyn.Stiprybes judviem abiem ir te padeda jums D.

Luety, ačiū. Puikiai pati taisuprantu. Duos dievulis, gal ir jam lengvės.
Vakar kau be vaistukų, šiandien irgi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 07 08, 13:16)
Luety, ačiū. Puikiai pati taisuprantu. Duos dievulis, gal ir jam lengvės.
Vakar kau be vaistukų, šiandien irgi. ax.gif

Na ir aciu D.
Atsakyti
labas rytas,
gana miegot, miegalės biggrin.gif

Luety, daryk žaislų nėrimo verslą - labai tau su jais gaunasi... wub.gif

ate, maniškė irgi nulis sintetikos ir jokio dažo - natūrali nuo iki ax.gif. Dusia, konkuruojam bigsmile.gif. Ale tai ką - maniškė per sena... verysad.gif

Nu ir ką - mergai susiėmė su svoriu... unsure.gif. O aš - pasileidau unsure.gif. Bet tai jūs čia labai laiku, bus man stimulas vėl susigriebt - nuo pirmadienio pažadu iki mėnesio galo labai labai rimtai susiimt, nes nu palaida bala su manim visai unsure.gif

oras tai nerauk rūtų... Skaičiau, kad kažkur net bitės iš bado miršta... Pas mane kieme liepos baisinio dydžio žydi, o kas iš to?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 07 09, 08:41)
labas rytas,
gana miegot, miegalės biggrin.gif

Luety, daryk žaislų nėrimo verslą - labai tau su jais gaunasi... wub.gif 

ate, maniškė irgi nulis sintetikos ir jokio dažo - natūrali nuo iki ax.gif. Dusia, konkuruojam bigsmile.gif. Ale tai ką - maniškė per sena... verysad.gif

Nu ir ką - mergai susiėmė su svoriu... unsure.gif. O aš - pasileidau unsure.gif. Bet tai jūs čia labai laiku, bus man stimulas vėl susigriebt - nuo pirmadienio pažadu iki mėnesio galo labai labai rimtai susiimt, nes nu palaida bala su manim visai unsure.gif

oras tai nerauk rūtų... Skaičiau, kad kažkur net bitės iš bado miršta... Pas mane kieme liepos baisinio dydžio žydi, o kas iš to?

Labas rytas,
Reik su svoriu imtis. Vakar po tabletkos skysčiams varyti, buvo 86,4. Kojos rankos wub.gif . Gėriau, nes jau dantis sėmė. Veržė visur. Šiandien jau normaliau. 87,7. Bandysiu MĖ. O bet tačiau- pomidorai prasideda.....ėsiu. Ale rūgštūs žiauriai, gal kad noksta be saulės.
Vakar vaikinas buvo su draugais išlėkęs, sutiko pirmą meilę kompanijoj, gal draugai suorganizavo? Parskrido kaip ant sparnų. Nieko nesuprantu, naktį nesikalbėjom, tik mačiau šypseną nuo ausies iki ausies. Bet ji turi draugą......vėl jaučiu bėdom kvepia. unsure.gif Aina kaku.
Atsakyti
laabas 4u.gif
Aš jau po jūros, liepos 6 giedojimų ir po dukterėčios krikštynų. vakar pasibaisėjus draskiaus su kauptuku po kiemą - nu ir sužėlę blink.gif blink.gif blink.gif
vargai su ta meile... aš guodžiu vieną mokinuką dėl meilių seilių... po dešimt kartų per dieną susirašinėjam... man nesunku - o kad pasitiki, tai negaliu nereaguot... turiu ne vieną tokį etatinį susirašinėtoją ax.gif man tai smagu ax.gif o va mano vaikai nenormaliai pavyduliauja...
Laikykis, ate 4u.gif
Atsakyti
Laaabryt,
Atsikeliau laiminga,miegojau fantastiskai,varciausi kiek norejau,jokiu skausmu,tik padejau koja ant zemes eit ir lazda i rankas.Stebiu save,kyla itarimas del menisko. Skausmas lieciant vidinej keleno pusej salia sanario.Kartais gali ciupint kiek nori,o kartais einant,net suknele ,liecianti kelena,sukelia skausma.
Svoris sunervino,viskas taip pat,tik vakar ryte vietoj surio,atsipjoviau kiek suroko karsto rukymo lieso kumpio gabaliuka ir ko gero suregavo,nes plius 600g.
Pirmadieni turiu reikalu,vaziuojam i Londona,aplankysim Lituanikos parduotuve po visko,o antradieniui reikia ieskot talono pas seiminista,mint ant kiausu,kad istirtu nuo ko as cia taip vargstu.Bus sunku,jie uzsiciklino ant stuburo pakenkimo,bet,kad tas stuburas man neskauda visai.Teks irodinet sunkiai.
Karsta karsta jau ryte,nors zadejo lietu,gal dar ateis.
Kavute,mesk bludyt su saldumynais,gryzk i seima,musu daugeja.
MZ, pavydu man tavo aktyvaus gyvenimo,o zoles raut varyk visa seima,bus greiciau ir liks daugiau laiko kitom pramogoms .
Ate,prasyk draugu,kad ji supazindintu su laisva nedazyta,kuklia bigsmile.gif panele,vaikis atgytu greit.
Ir ,galvoju,su tiek stresu ir itampos,turetum paklust gydytojams ir vartot vaistus,ne visi jie kakos,kartais ju ir daug nereikia,pasikeicia viskas i gera.
Prirasiau pievas.
Matau vis Selika kabant,maciau Reina.Mergaites,nors pora zodeliu,kaip jus gyvenat?Selika,ar tau viskas gerai?Kas slegia?Kaip vaikai?Pati?Tavo sveikata?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 09 liepos 2017 - 09:37
Nezinau kas vyksta, nusokau nuo proto......verkiu visa diena, nieko nenoriu, jauciuosi niekas, nors nieko neivyko. Suprantu, kad kraustusi is proto sad.gif Esu nevykele, atleiskit, tik cia galiu isikraut, tikiu-suprsit.
Netsakykit i sita silpnumo zinute. tiesiog....
Atsakyti

Vykele kaimyne tu mano. Mars vaistu gert. Jau tas laikas.. 

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 07 09, 17:20)
Nezinau kas vyksta, nusokau nuo proto......verkiu visa diena, nieko nenoriu, jauciuosi niekas, nors nieko neivyko. Suprantu, kad kraustusi is proto sad.gif Esu nevykele, atleiskit, tik cia galiu isikraut, tikiu-suprsit.
Netsakykit i sita silpnumo zinute. tiesiog....

Tik jau nenurasyk saves i nevykeles.Motera,kuri nesa visa nasta sau ant peciu pavargo.Ytampa atslugo kiek,sunus linksmesnis,tada asaros verziasi,man visada taip po dideles ytampos.Galiu bliaut ,saves gailet visa diena.
Reik vaistu,tikrai reik.Gerk.O jei ne,tai prisigerk,man padeda.Buckis,mes stiprios,tikrai stiprios.Palinksminimui parasysiu kaip vyrai elgiasi,kai buna stresas.
Brolis turi du veislinius spanielius.Kalyte rujoja,bet patinukas per silpnas ka padaryt ir laiko kalyte bergzdzia.Prasidejo jai ligos,nuvede pas veterinara,liepe sterilizuot.Nu ir operavo.Siandien buvo jie sode,sako kalyte jau laksto,viskas bus gerai.Uzkviete mus pavakariais ant arbatos.Atvaziuojam,brolienes akys raudonos nuo asaru,brolis vos laikosi neverkes.Kalyte isejo i kiemeli palakstyt ir pratruko zaizda siuta tirpiais siulais ir eme lyst zarnos,eme spiegt ne savu balsu.Broliene i glebi,uzspaude,kraujai teka,i masina,pasimete nezino kur vaziuot,nuleke i ligonines priimamaji,sako gal koki tvarsti uzdes,nezino kur vezt,jokiu budinciu veterinaru adresu neturi,o is ten juos isvare,pasake cia zmones gydo,jokiu duomenu apie vet neturim,brolis susinervino ir teske savo mobilu i zeme,tas isejo saibom. biggrin.gif kol rinko,priejo moteris svetima ir dave telefona vet budincio,kalyte operuoja.Tai va,vyrai issikrauna kitaip.
Labanaktis.
Atsakyti
ate pasirinkimą gerbiu ir į jos žinutę neatsakau

Luety, jei su mano šune taip būtų, aš irgi supanikuočiau. Tik skirtingi nuo jų, aš turiu veto tel. nr., tai tuo būtų lengviau, nereikėtų ligoninės darbuotojų šiurpint biggrin.gif

Aš šiandien perdažiau dvejas lauko duris. Labai gražiai nudažiau wub.gif. Diedui šito darbo nė už ką negaliu patikėt, nes nu jau taip belekaip padaro... doh.gif

Nuo rytojaus rimtai taisausi su maistu. Labai rimtai unsure.gif
Atsakyti