Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 17, 08:44)
Labas rytas

Na jau kaip darbas maišo gyvenimui ne tas žodis , taip turėčiau ką kaime veikt. Ir taip turėčiau ką namuose veikt smile.gif O dabar...
Jau tas lietus šiemet, mulčas darže   beveik dingęs smile.gif tai ravėjimo gavau vakar. ir gerai būtų visas braškes iškast , ir dar gėlynus iškast vilkdagius ir perdeliot kitiap . Nežinau , reiktų kokio mėnesio atsotogų , tada pamažu neskubant.... susikuopčiau . Miršta mano vienas baklažanas , dar bandžiau renimuot, bet ko gero reiks palydėt į baklažanų rojų smile.gif  Agurkai nususę, tokių prastų nesu turėjus ... kažkaip nėbėra didelio įkvėpimo daržams smile.gif  ką valgom pilna burna tai cukinijas . Dzin joms lietus - auga iš pasiutimo smile.gif  PS 2 vidutinio dydžio baklažanus jau nuskyniau valgymui smile.gif reiks pakept su mėsyte ...

Labas rytas,

atejau ,tuscia,ziuriu Dusia virtuvej daro kava,galvoju palauksiu,kol padarys biggrin.gif ,o ji pasidare sau,paliko rasteli ir dzin apie mane. biggrin.gif
Kaip tau tie baklazanai taip greit auga,man mistika.Mano kol kas viena augina,o kiti tik uzmegzti,pradeje issikutet.
Agurku i siltnami nepataikau rast,gausiai deranciu,niekaip.10 augalu,o agurku vos patiems uztenka.Bet,netycia pomidoruose uzmaciau veisle,kur moteris kas antra diena po kibira agurku nuskina is 2 daigu,spejau uzsirasyt,o ji istryne posta.Uzsakiau ukrainoj kazkokioj firmoj,bet apie mokejima nieko nesuprantu,jie parase laiska,kad nera irasyta miesto ir telefo,irasiau is naujo,bet jokiu zenklu is ju.Lauksiu dar,bet ieskau kur arciau gal bus per ziema.
Silta 28,sauleta.

Ate,kaip laikais,kaip spaudimas?
O as dura,prisiskaiciau apie riebu maista ir vakar pietums riebios kiaulienos issikepiau,pietums tik 140g,bet nakti tiek galva skaudejo doh.gif Zinau,kad man riebiai nera gerai,bet susigundziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 17 liepos 2017 - 10:01
Luety atsiprašau dėl kavos smile.gif
Vaišinu ...

vartotojo įkelta nuotrauka

Dėl riebios mėsos, na reikia organizmą pratinti pamažu . Riebi mėsas + daug daržovių ir jokių angliavandenių ar krakmolingų daržovių - morkų , burokėlių ir tt.
Atsakyti
labas iš ryto,
tai ką - vasara vėl baigėsi? unsure.gif
Vakar gal 3 k. buvau šiltnamy užėjus ir vis įkalbinėjau pomidorus nokti. Nu ir ką - Toro pirmoje kekėje 3 pomidorai jau kiek kitokios spalvos. Bet tai jie sėti vasario pabaigoj unsure.gif

Agurkai mano šiltnamyje pasitaisė smarkiai, jau pilnai užtenka valgymui. Apie lauko nekalbu - visiškas pravalas.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 17, 09:15)
Luety atsiprašau dėl kavos smile.gif
Vaišinu ...

Dėl riebios mėsos, na reikia organizmą pratinti pamažu . Riebi mėsas + daug daržovių ir jokių angliavandenių ar krakmolingų daržovių - morkų , burokėlių ir tt.

biggrin.gif biggrin.gif aciu uz kava,gardi,geriu antra karta.Kas su manim?
Negaliu padakyt,kad as nenaudoju kiaulienos ir roenesnes.Ji man skamiausia is visu mesu.Bet riebi ,matyt tik sveikiems,o ne tokiem su aukstu kraujospudziu.Siandien kepu sprandine. bigsmile.gif

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 07 17, 09:44)
labas iš ryto,
tai ką - vasara vėl baigėsi? unsure.gif
Vakar gal 3 k. buvau šiltnamy užėjus ir vis įkalbinėjau pomidorus nokti. Nu ir ką - Toro pirmoje kekėje 3 pomidorai jau kiek kitokios spalvos. Bet tai jie sėti vasario pabaigoj unsure.gif

Agurkai mano šiltnamyje pasitaisė smarkiai, jau pilnai užtenka valgymui. Apie lauko nekalbu - visiškas pravalas.

O mes laukiam kol saule atsisuks i saliono langus ir namie bus neimanoma but,tada varysim i soda,gal po to i pajuri...Pas mus karsta jau dabar.
Agurku,jei gausiu,pasidalinsiu seklom,visos skinsim is dvieju daigu po kibira kas antra diena. biggrin.gif
As irgi kalbejau tantras,bet kai jau prasidejo,tai jau rausta akyse.Germano orange labai grazus ir skanus,Jablonka rosii neblogas,tyrineju toliau.Ai,dar,visi vysniukai skanus.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 07 17, 13:34)
As irgi kalbejau tantras,bet kai jau prasidejo,tai jau rausta akyse.Germano orange labai grazus ir skanus,Jablonka rosii neblogas,tyrineju toliau.Ai,dar,visi vysniukai skanus.

po maniškių tantrų tai nors tiek - bet irgi rezultatas biggrin.gif

ate, kaip sveikata?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 07 17, 21:50)
po maniškių tantrų tai nors tiek - bet irgi rezultatas
....
ate, kaip sveikata?

Gražūs pomikai. Toro?
Ačiū, gyvensiu. Šeimyna labai palaiko, dėmesio stoka matyt buvo. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 07 17, 23:12)
Gražūs pomikai. Toro?
Ačiū, gyvensiu. Šeimyna labai palaiko, dėmesio stoka matyt buvo.  biggrin.gif

ačiū. Aha, Toro
aha, nuo dėmesio stokos spaudimas sukilo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Luety,
Padovanok šią dieną sau - paklausyk vėjo, pasigėrėk gėlės žydėjimu, nusišypsok saulei, pamojuok debesiui. Pajusk, kad šiandien tu esi pati svarbiausia šiame pasaulyje, kad tu pasauliui esi svarbiausia. Nes šiandien tavo gimimo diena.

Būk laiminga! Labai laiminga
Atsakyti
Luety,
su gimtadieniu!

Būk sveika, laiminga, ir kad kuo mažiau rūpesčių spaustų širdelę 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, į balių pataikiau bigsmile.gif
Luety, siunčiu kibirą laimės tau, toną sveikatos, glėbį vilties, vežimą džiaugsmo ir jūrą ramybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Luety sveikinu su tortadieniu, linkiu laimės, džiaugsmo, meilės, norų išsipildymo ir visko, ko trokšta tavo širdis! Svarbiausia geros sveikatos 4u.gif

Dėl pomidorų imu nervintis , nes maniškai aukštaūgiai nei vienas net nebando spalvotis ...
Ate42, smagu girdėt , kad sveikatos geriau 4u.gif
Muka kaip tu ?
Atsakyti
Labas rytas,
metai bega suoliais,sakyciau per greitai,bet gi nesustabdysi laiko tekmes,lieka tik prisitaikyt prie jos,bet su amzium darosi vis sunkiau.
Aciu uz geles,uz glebius sveikatos,meiles,sekmes.

Vaisinkites,mergaites,kas dirba,alkoholi gali nestis namo. biggrin.gif
Dar karta aciu visoms!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 liepos 2017 - 09:40