Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,

Luety kas sūdai šaldomus produktus ? Kokybė kenčia ... Aš visas šparagines pupeles BLANŠIRUOJU , ir tik tada šaldau arba ruošiu . Ty užverdu, nusunkiu. Kad pašalinti nuodus esančius ankštyse . PS mano šparaginės žydi baltai . Ir kelios kažkurios veislės fioletiniais žiedais . Man vienas skaniausiu garnyru prie mėsos. Šiltų garnyru .
Luety kaip MB sveikata ?
Reikia kažkaip netingės namus apsikuopt , išsiskalbt ir tt...
Koja mano gyja gražiai . Nuo rankos nudrėkstos jau šašai byra, jauna odelė matosi . 4 para taigi . Grįšiu visai sveika. Mėlynė ant kojos jau fiooletavos spalvos, paskui bus geltonai žalia smile.gif
Vienžo asocialių gyvenimas nelengvas, žaizdos gyja ilgai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
MB koją teks persirišti namie, nes šiandien nedarbo diena, poliklinika nedirbs .
Žolės mylėtojų šventė - ŽOLINĖ.
Su kuomi visas ir sveikinu :
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
sveikos ir gyjančios,
su švente visas 4u.gif
o aš laukiu draugės - švęsim prie bičių, atiminėsim medų ir ruošim žiemai smile.gif
bėgu, bent Dusia, tu sėkmės palinkėk ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 15 rugpjūčio 2017 - 10:02
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 08 15, 11:01)
sveikos ir gyjančios,
su švente visas 4u.gif
o aš laukiu draugės - švęsim prie bičių, atiminėsim medų ir ruošim žiemai smile.gif
bėgu, bent Dusia, tu sėkmės palinkėk ax.gif

KSC sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bus viskas ok . Aš po savaitės tai darysiu , žinau kad reikia iki žolinės, bet jau kelinti metai vėluoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 08 15, 08:48)
Labas rytas,

*Luety kas sūdai šaldomus produktus ? Kokybė kenčia ... Aš visas šparagines pupeles BLANŠIRUOJU , ir tik tada šaldau arba ruošiu . Ty užverdu, nusunkiu. Kad pašalinti nuodus esančius ankštyse . PS mano  šparaginės žydi baltai .  Ir kelios kažkurios veislės fioletiniais žiedais . Man vienas skaniausiu garnyru prie mėsos. Šiltų garnyru .
**Luety kaip MB sveikata ?
Reikia kažkaip netingės namus apsikuopt , išsiskalbt ir tt...
Koja mano gyja gražiai . Nuo rankos nudrėkstos jau šašai  byra, jauna odelė matosi . 4 para taigi .  Grįšiu visai sveika. Mėlynė ant kojos jau fiooletavos spalvos, paskui bus geltonai žalia smile.gif
Vienžo asocialių gyvenimas nelengvas, žaizdos gyja ilgai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
MB koją teks persirišti namie, nes šiandien nedarbo diena, poliklinika nedirbs .
Žolės mylėtojų  šventė - ŽOLINĖ.
Su kuomi visas ir sveikinu :
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas,
nezinojau,nors ir pasenau unsure.gif
Tempera sokineja,numusa,po 5-6 val vel pakyla.Nemiegojo visa nakti,turbut ne nuo salaviju?
Isgerus ju,apue2:00 tempera vel kilo,si ryta 37:8
10:20 turim talona pas seimista.
Atsakyti
Na ir nieko daktarai nezino,kaip ir as.Isklause plaucius,isziurejo ausis,akis,gerkle,klause ar nebuvo miske,ar neisisiurbe erke.Ne.Ne.Virusas!Jei sia sav.nepraeis,ateit kt.tirs krauja,ieskos ligos.

Buvau pora valandu sode,pasodinau poru ziemai,paravejau,vaziuoju autiku namo.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 08 15, 16:56)
Na ir nieko daktarai nezino,kaip ir as.Isklause plaucius,isziurejo ausis,akis,gerkle,klause ar nebuvo miske,ar neisisiurbe erke.Ne.Ne.Virusas!Jei sia sav.nepraeis,ateit kt.tirs krauja,ieskos ligos.

Buvau pora valandu sode,pasodinau poru ziemai,paravejau,vaziuoju autiku namo.

Laba,
Luety, ieškokit prostatos uždegimo. Kraujas rodo.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 08 15, 16:46)
Laba,
Luety, ieškokit prostatos uždegimo. Kraujas rodo.

Prancuzijoj emergency buvo padare krauja,nieko nerode.Kai jam budavo jo uzdegimai,jie turi specifinius simptomus.Dabar viskas tverkoj,jokiu jokiu simptomu,isskyrus dideli galvos skausma.Slapimas kiek drumstas,bet jis nejuda dabar,guli daugiau.Pirma diena buvo kaulu lauzymas,po to dingo.Nezinau,iki pietu bebuvo 37,5.dabar vel 38.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Na ką svogūnus nuroviau sudėjau džiūti, klausymas toks ar galima džiovinti ant saulės. Tiesa ačiū Dusia37 už daugiagalvius svogūnus, nors nėra labai didlei musiet žemė netinka, ale vistiek yra smile.gif Ir dar sėkliai sodinimas irgi davė puikių rezultatų 4u.gif Nieko daugiau dirbti negalėjau....
Šiandiena einu pas kinezeterapeute, vakar atsiuntė ko galima ko negalima... pasimečiau visai... iš daržovių Lęšiai,Pupelės (visos),Bulvės,Morkos,Salierai, Špinatai, Kalafiorai, Artišokai, Asparagai ir viskas nei salotų, nei agurkų, nei cukinijų... na žiūrėsiu ką šiandiena pasiūlys... nes skausmas ...
Bučkas
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 08 16, 06:01)
Labos iš ryto  4u.gif

Na ką svogūnus nuroviau sudėjau džiūti, klausymas toks ar galima džiovinti ant saulės. Tiesa ačiū Dusia37 už daugiagalvius svogūnus, nors nėra labai didlei musiet žemė netinka, ale vistiek yra smile.gif Ir dar sėkliai sodinimas irgi davė puikių rezultatų  4u.gif Nieko daugiau dirbti negalėjau....
Šiandiena einu pas kinezeterapeute, vakar atsiuntė ko galima ko negalima... pasimečiau visai... iš daržovių Lęšiai,Pupelės (visos),Bulvės,Morkos,Salierai, Špinatai, Kalafiorai, Artišokai, Asparagai ir viskas nei salotų, nei agurkų, nei cukinijų... na žiūrėsiu ką šiandiena pasiūlys... nes skausmas ...
Bučkas

Labas rytas,
as jau su geresnem naujienom.MB tempera nebekilo visa nakti,tuk ziauriai prakaitavo,keitem maikes ir kt.net 2x per nakti.Tikekimes,kad ir diena jau nepakils,reiskia virusas,bet,kadangi pries tai gertas antibu kursas ir ne vienas,matyt virusas mutavesis.
Muka,tai jie tau ir mityba sureguliuos,oho wub.gif
Ryt atveza teveli mano globai,einu pasitvarkyt.
Buckiai
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 08 16, 11:18)
Labas rytas,
as jau su geresnem naujienom.MB tempera nebekilo visa nakti,tuk ziauriai prakaitavo,keitem maikes ir kt.net 2x per nakti.Tikekimes,kad ir diena jau nepakils,reiskia virusas,bet,kadangi pries tai gertas antibu kursas ir ne vienas,matyt virusas mutavesis.
Muka,tai jie tau ir mityba sureguliuos,oho wub.gif
Ryt atveza teveli mano globai,einu pasitvarkyt.
Buckiai

na... nežinau ką reguliuos, net sakė užrūgštėjes organizmas... ko... palaikau Dusios37 atsiųsta straipsnį... nelabai tikiu...
Geros žinios dėl TB 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 08 16, 08:43)
na... nežinau ką reguliuos, net sakė užrūgštėjes organizmas... ko... palaikau Dusios37 atsiųsta straipsnį... nelabai tikiu...
Geros žinios dėl TB  4u.gif

Na labai smagu,kad skiria medicina demesi,tokiam dalykui, kaip organizmo uzrugstejimui gydyti.Cia paprasyciau,jauciu mane palaikytu nenormalia.
Tikek,kad ir neitikima,tada pasveiksi. 4u.gif
Ar Dusia jau atostogauja?O kur Kavasucitrina?
Ate,kaip tavo reikalai?
Kazin ar MZ dar keliauja po Gruzija?O gal pasiliko?
Atsakyti

Labos. Jau ir as atostogauju.... Lueti smagu girdet , kad Mb geriau  :4u: . Muka laikykis. Turi kazkas padeti ir Tau. KSC kaip medus? Ar labai piktos ? Rudeni jos nervingos..

Atsakyti