Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Sveikos,

as as pavydziu skaniu rukytu lasiniuku.Pomidoru savo turiu.Brolis atvaziuos lapkricio gale,bus uzsakymas rukytu lasiniuku.Sudytu nevalgau,man neskanu,o gal nepratus.Aisku ekologisku kazin ar atves,turbut tik rukytu ir gana.
Cepaku pavydziu bet kokiu,is cionyksciu bulviu jie nera skanus.
Kaimo irgi ne labai pavydziu.Pavydziu tik dienu kaime,o naktu ne,Ne,ne,man baisu.
Priemiau plyteles,pasedejau su tevuliu,isgerem brendziuko po taurele,tevulis pasiule. ax.gif Belaukdama beveik nuneriau parsiuka kirpejai,liko tik kojytes ir rankytes.O MB is ryto,mane palikes pas broli,vaziavo i soda ir beveik visas medzio drozles suveze,sake liko nebedaug
Artimiausiu metu nuskinsiu visus pomikus,ne kas ir belike.Nesirpsta,siltnami laikau uzdaryta del veju,ten dregna,karsta,kondensatas kabo,kol nera maro,rausiu lauk visus,kam man ta infekcija ant rudens,kai visa vasara nebuvo.Taip nutariau,nes vistiek nebesirpsta.Rausiu ir burokus ir kaliaropes,liks tik porai ir pastarnokai.Juos paliksiu ziemai.Tada reikia pabaigt medzio drozles sunest ir uzsakyt meslo.Iskratyt visur,kur mazai zemes lysvese,kur sukrito .dar padaryt kelias lysves,iskrest siltnamyje,ant braskiu ir bus amen.Dar reiktu vienos priekabos medzio drozliu takams atnaujint,bet is rudens nepilsiu,nes per ziema kurmis sveciuojasi,sujaukia viska su zeme,jokios naudos.
Ate,sveikesne?
Atsakyti
Labutis,
ir ka veikiam?
Pas mus salta,vejas,lietus,brrrr.
Jau jungem sildyma valandai laiko,tai taip malonu bute,gera.
Tokiu oru,tai miegot arba megzt.Kadangi vakar pradejau parsiuka,tai siandien baigiau.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Luety, visos dyyyyyyrba arba vaidina, kad dyyyyyrba rolleyes.gif

labas 4u.gif
pas pus pusė bėdos lauke. Ir saulė švietė. Tik vėjas šaltas, nu ir šiaip pakankamai vėsu. Bet nusiplovau mašiną, išsisiurbiau vidų, valiau triobos langus. Pakenčiama lauke. Jau persikrausčiau namo dirbt, bet aptingau, gal geriau vytintos dešrelės su vynčium... ax.gif

Gražūs tavo baibokai, bet aš tai nesutverta jokioms smulkmenoms: servetėlėms, žaislams... Na, galiu kojines iš smulkmių dar pakęst. O su stambiais būna, kad nesugebu davest iki galo. Nu bėda.

Luety, ate ar kitos mezgėjos - man nebloga suknelė, bet schemos neradau. Čia apačioj gal langučiai gerų-blogų akių? Ir ji platėjanti kažkiek?
Atsakyti
http://puribite.blog...gam-mezgam.html

https://www.pinteres...16659557718078/
https://www.pinteres...08626829565242/

https://www.pinteres...16792031421335/
https://www.pinteres...10514074159238/

nerandu tokio pat rasto,cia tik panasus.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 10 07, 19:07)

ačiū 4u.gif
sakai, čia kaip koks koriukas?
nu kaip sužinot? Čia iš SM, senos kažkokios temos google išmetė, nors imk ir rašyk autorei biggrin.gif
Atsakyti

Labos. Suknele grazi. O as rimtai dirbau siandien, neapsimetele. Burokelius surinkau. Dar gabala braskyno isplesiau. 2 dezutes obuoliu puslaukiu priskyniau... Po kaledu jie buna visai valgomi.

Bet ryt nedirbsiu. Sekmadienis taigi. 

Atsakyti
Laba, aš megzčiau rombukus iš gerų blogų akių. Dar eisiu seną knygą pavartyt. Jei ką panašaus rasiu atsiųsiu.
Atsakyti
Dusia, pomidorus dar palikai šiltnamy?

ate, tu sakai, kad rombukai? Visos matom skirtingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 10 07, 19:39)
Dusia, pomidorus dar palikai šiltnamy?

ate, tu sakai, kad rombukai? Visos matom skirtingai biggrin.gif

Va ką radau, lapeliai
Atsakyti
ate, ačiū 4u.gif
belieka apsispręst biggrin.gif
Atsakyti
Luety pamiršau pagirti zuikę 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pirma FB pamačiau . Labai šauni zuikė 4u.gif

Kavute pomidorų priskyniau pusę dėžės - na tokius norinčius rausti . Kitus palikau . Jei nušals- dzin negaila smile.gif Pomidorus valgyt pradėjau savaitė po jonų - ir dar visą spalį valgysiu , ar negana ? Nes tie visai žali suskinti sudėti į dėžes sunkai benoksta ir jau tokie nelabai skanūs būna... Liko tik porai , salierai ir pastanokai . Tie tegul gyvena per žiemą, man jie pavasarį skanesni būna smile.gif Porų ir salierų ir pastarnokų parsivežu tik tiek kiek per savaitę suvalgom smile.gif netaupydami ...
Dar priskyniau levandų žiedų puokštę. Antras žydėjimas smile.gif nes vasarą aš jų skinti negaliu - ant kiekvieno krūmo 100 bičių smile.gif Negi iš jų žiedus atimsiu ? Labai gražūs krūmai jau suaugo , nežinai kaip peržiemos . Vieną krūmą reiktų persodint išdraskius , kažkokia pievos žolė į vidurį įlindo . Kažin ne per vėlu ?
Iš rudeninių darbų liko pasodint žieminius česnakus. Jie taip gerai pas mane auga - malonumas juos augint, valgyt man tai nelabai. Tik reikia sodint žymiai žymai mažiau smile.gif Nors ir šiaip invazija jų pas mane - tai neiškasi kokio braškėse ,tai pridygsta pavasarį ir tt. Kažkaip sugebu smile.gif kai daržą dažniausiai tingiu kast tai ir būna betvarkė smile.gif
Suknelė kažkas panašaus į lapelius labai negu į kvadratukus ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 spalio 2017 - 20:06

Kas neskaitė dar :
Straipsnis
Sakyčiau protingai rašo smile.gif tik nepopuliariai ...
Atsakyti