Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luety, chlorela yra dumblis biggrin.gif. Aš ne dėl magnio ją imu, šiaip. Tau gal jo nereikia, nesuk galvos biggrin.gif
Tuoj parašysiu apie iherb, nepabėk
Papildyta:
žodžiu taip. Nežinau jokio iherb.uk - man tokio neatidaro. Tik žinau, kad iherbas yra Amerikėj.
Toliau. Nežinau, kokį tu magnį išsirinkai, bet aš su palaiminimu, kad geras, ėmiau šitą https://uk.iherb.com...-120-Tablets/15
tau jo siuntimas kainuotų apie 2 eur, jei siųstum tik jį. Nenori?

Toliau. Gliukozaminą pirkau šitą, taip pat su palaiminimu
https://uk.iherb.com...-Capsules/40634
jo siuntimas nemokamas
abu į vieną kapšą netilptų, viršytų 22 eur

tai kaip tau šitas variantas? Nepatinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 28 spalio 2017 - 16:31
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 10 28, 15:39)
Luety, chlorela yra dumblis biggrin.gif. Aš ne dėl magnio ją imu, šiaip. Tau gal jo nereikia, nesuk galvos biggrin.gif
Tuoj parašysiu apie iherb, nepabėk
Papildyta:
žodžiu taip. Nežinau jokio iherb.uk - man tokio neatidaro. Tik žinau, kad iherbas yra Amerikėj.
Toliau. Nežinau, kokį tu magnį išsirinkai, bet aš su palaiminimu, kad geras, ėmiau šitą https://uk.iherb.com...-120-Tablets/15
tau jo siuntimas kainuotų apie 2 eur, jei siųstum tik jį. Nenori?

Toliau. Gliukozaminą pirkau šitą, taip pat su palaiminimu
https://uk.iherb.com...-Capsules/40634
jo siuntimas nemokamas
abu į vieną kapšą netilptų, viršytų 22 eur

tai kaip tau šitas variantas? Nepatinka?

Suprantu,kad reiks moket muita jei virs 22euru,o svarais kiek turi but,kad be muito.
Glukosamino,to mandro man reik,ir reik kas judintu metabolizma tinginiams.Nepabegsiu,sedziu prie kompo,einu aiskintis,ka cia imetei.

Papildyta:
Matyt yra iherb uk,kad konvertyuotu i svarus.Jei tuos abu sudedu gaunasi £23,81 netinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 28 spalio 2017 - 16:51
QUOTE(Luety @ 2017 10 28, 17:44)
Suprantu,kad reiks moket muoia jei virs 22euru,o svarais kiek turi but,kad be muito.
Glukosamino,to mandro man reik,ir reik kas judion tu metabolizma tinginiams.Nepabegsiu,sedziu prie kompo,einu aiskintis,ka cia imetei.

šitoks variantas tau ir atskirai siųst apsimokėtų
manau, kad svarus versk į eurus, jei gausis iki 22 eur - eis be mokesčių. Šiaip visoj ES panašu, tai ir pas jus (kol kas biggrin.gif )

ir jau gali bėgt, leidžiu, nuo kompo biggrin.gif. Pasakiau viską dėl iherb'o, ką ruošiausi pasakyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 28 spalio 2017 - 16:51
Nu ne,man taip greit nedaeina,dabar tu nepabek nuo kompo. biggrin.gif biggrin.gif Tai tu rekomenduoji man siustis abu atskirai,kad nereiketu muito moket?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 10 28, 17:53)
Nu ne,man taip greit nedaeina,dabar tu nepabek nuo kompo. biggrin.gif  biggrin.gif Tai tu rekomenduoji man siustis abu atskirai,kad nereiketu muito moket?

tikrai taip biggrin.gif
nes siuntimo kaštai tikrai bus mažesni, nei importo PVM
ir prie kiekvieno dar gal ką įsimest, ypač prie magnio daug vietos lieka iki 22 eur, nu tik jei siuntimo kaštų labai nepadidins smile.gif

tiesa, jei iš ten nesiuntus, tai pirmam apsipirkimui kažkaip nuolaida yra, reiktų paieškot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 28 spalio 2017 - 16:58
Imeciau,kad siunciant pastu yra nemokamai,turi nevirsyt 100 doleriu ir 2kg,bet tuo siuntimo budu vistiek butu muitas>Siaip uz 2 gaunsi £23,81,kaip suzinot,kiek eurais,juk tu convertavimu dydziu yra ivairiu

Papildyta:
google sios dienos konvertacija butu virs 26 euru
lieku dar pagalvot,nepirksiu kol kas,ima nervas,turiu susitupet. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 28 spalio 2017 - 17:07
QUOTE(Luety @ 2017 10 28, 18:03)
Imeciau,kad siunciant pastu yra nemokamai,turi nevirsyt 100 doleriu ir 2kg,bet tuo siuntimo budu vistiek butu muitas>Siaip uz 2 gaunsi £23,81,kaip suzinot,kiek eurais,juk tu convertavimu dydziu yra ivairiu

Luety, aš nusistačiau gavimo šalį GB, tai prie Mg rodė apie 2 eur siuntimą, o atskirai įdėjus gliukozaminą - nemokamą siutimą. Nesuprantu, iš kur tie 100 dolerių. Taigi tau įsidėjus turi rodyt shippingą, kuris taip pat pasirenkamas iš 3 berods. Ir jis priklauso nuo prekių svorio, kainos, ar prekė yra shipping saver.

Dėl tų 22 eur. Manau, kad tau reikia tiesiog žinot, kiek svarų neturi viršyt. Kažkur pas jus muitinės psl. ar pan.

Pirktum atskirai, nereiktų sukt galvos

galiu nupirkt tavo adresu, jei nori biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 28 spalio 2017 - 17:12
Ne,Kavute,viskas gerai,nusipirksiu atskirai ir bus tvarka.Tas 100 doleriu rodo,kai paspaudi 3-ia siuntimo varianta pastu ir paskaitai,ka jis siulo,taio ir raso,kad virsijus normas,gal but teks mokert mokescius,o siuntinys negali kainuot virs 100 doleriu ir svert ne daiugiau 2kg,tai cia pastu visur yra savos taisykles.
Kalbejausi su savo prancuziukais,Margo naujai apkirpta,tai maiversi.Padainavo man viena stulpeli Svirplio lopsines lietuviskai,sako tu man dainavai,kai buvai atvaziavus,dabar mamyte dainuoja.Jai pries miega labai patinka.

Atsakyti
Luety, gal praleidau, bet kokia kalba šiaip su anūke bendrauji?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 10 28, 18:33)
Luety, gal praleidau, bet kokia kalba šiaip su anūke bendrauji?

As lietuviskai,o ji prancuziskai.bet,kai kuriuos zodzius taria lietuviskai,kaip dainele,mociute,senelis,soske,dar keleta.
Dvi daineles moka lietuvioskai.Viena aa-aa pupa,kas ta pupa supa...
Dar du gaideliai padainuoja,o svirplio dainele moka tik viena stulpeli lietuviskai.Bert taip neaiskiai:kinta(krinta) rasom(nosinis r)naktes vesa(nakties vesa
skesta sapnos(sapnuos) gamta visa
vien tik nenodelis(nenaudelis) svilprplys(nosinie R,prancuziskai)svirhpia sau uzpeckyje vis....
letai,su gramatinem klaidom,bet padainuoja.Tevas turi muzikini issilavinima,dainaves megejiskoj operoj prie kulturos namu,ir yra mokes vaikus gitaros pamoku,nuo mazens jai dainuoja abu visokias daineles.Buvo ju miesto choro jubiliejus,nezinau,kiek ten metu.Dukra susipazino su savuoju tame chore,tai vienintele pora kuri gime choro pasekoj,o dabar turi mergaite,tai Margo dainavo dainele per ta susitikima,ake visi buvo suzaveti,juk ji neturi net 3 metuku.Einu paieskot,imesiu foto.

Trumpai,nekomentuokit

Ar spejot? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 28 spalio 2017 - 20:33
nu nespėjau
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 10 28, 19:41)
nu nespėjau

Tik nekomentuok

Spejai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 28 spalio 2017 - 20:49