Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(amorosa @ 2017 11 10, 10:51)
Labos is ryto  4u.gif
  Vakar ikaliau nuo spaudimo vaistu, pries einant megot, tai kap nebutu keista, naktis be prabudimu, ax.gif Bet uztat dabar norisi kibiro kavos, bet as nuo siandien nevalgau is ryto, blyn nezinau,kada cia tas organizmas prades mano sukauptu riebalu energija naudot. Vakar tai apsiedziau vakare, musu kaime vyksta kaimo fiesta , tai dukra uzpirko fiestos bulves, nu blyn skanu, na ir dar koks kg mandarinu suskrido i mano skrandi , maistui saiko  doh.gif ner. visa kita gali buti su saiku, ypac alko, jam tai galiu pasakyti nenoriu , o vat su maistu sunkiau.

va tokia fiestos bulve
vartotojo įkelta nuotrauka
      Kavute, tu zinai, siandien iki pietu nevalgysiu nieko, bet nors vandens galiu gert ???

vanduo ne maistas o va kava be cukraus jau maistas
Atsakyti
labas rytas,
QUOTE(Muka @ 2017 11 10, 08:58)
vanduo ne maistas o va kava be cukraus jau maistas

nu va - Muka paaiškino smile.gif
nors tą ir žinau, bet kavos kartais tarpuose išgeriu... ax.gif

Muka, aš tau nepavydžiu - 9 val. miego reikia???
Man iš bėdos 6 užtenka, o 7 jau pilnumoj. Bet normalaus, kokybiško miego. Ir vėl su siaubu prisiminiau laiką, kai miegodavau po 2-3 val... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 10, 11:53)
labas rytas,

nu va - Muka paaiškino smile.gif
nors tą ir žinau, bet kavos kartais tarpuose išgeriu... ax.gif

Muka, aš tau nepavydžiu - 9 val. miego reikia???
Man iš bėdos 6 užtenka, o 7 jau pilnumoj. Bet normalaus, kokybiško miego. Ir vėl su siaubu prisiminiau laiką, kai miegodavau po 2-3 val... unsure.gif

na... teip jau yra aš anskti guluosi anskti keliuosi bet 9 reikia
Atsakyti
Labos ,
9 val. miego man niekad nereikėjo... ir jau nebereiks . Normalu į senatvę miegoti mažiau. Manau .

Amorsą vandens gali gerti kiek nori. Arbata ar kava , kad ir be cukraus jau skatina insulino išsiskyrimą , nors kalorijų ir nulis smile.gif Susirenka tas insulinas kofeiną ir vėl miega smile.gif Taigi nėra taip blogai , manau . Nuo to nei pastorėsi nei paplonėsi ...

Aš pasidariau iškrovą savaip - nuo vakar pietų iki šiandien pietų be rimto maisto , ryte kava su kokosu. Kokosas nuostabus dalykas mano pilveliui - prastovų nebūna smile.gif Matysiu svorį ryt ... nes šiandien pamiršau pasisverti . Apimtys tai traukiasi, apsirengiau tik išskalbtas kelnes ir tai laisvokos . Jau ir jas reiks į lentyną padėt ...
Dėl saiko - nu žinokit naujiena - vynui imu rasti saiką ir ribas , nes senstu . Nepatinka ryte atsibudus pajausti , kad vakar alkoholį geriau . Taigi vakarinė vyno taurė vis mažėja ir retėja ... Gera savijauta ryte tai atperka smile.gif

KSC ar galėtumei nesigirti kad šokoladą ėdi po plytą ? Ir kad nuo to tau svoris neauga ? nemėgstu aš jo , bet tai nemotyvuoja ... valgyk tyliai , pasislėpus . O kai lakstai ir lentą darai - girkis smile.gif bo tai motyvuoja ...
Bet čia tik mane smile.gif aš tyliai galiu tavo postus apeit , jei labai reikia - rašyk .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 10, 10:09)
Labos ,
9 val. miego man niekad nereikėjo... ir jau nebereiks . Normalu į senatvę miegoti mažiau. Manau .

Amorsą vandens gali gerti kiek nori. Arbata ar kava , kad ir be cukraus  jau skatina insulino išsiskyrimą , nors kalorijų ir nulis smile.gif Susirenka tas insulinas kofeiną  ir vėl miega smile.gif Taigi  nėra taip blogai , manau . Nuo to nei pastorėsi nei paplonėsi ...

Aš pasidariau iškrovą savaip - nuo vakar pietų iki šiandien pietų  be rimto maisto , ryte kava su kokosu. Kokosas nuostabus dalykas mano pilveliui  - prastovų nebūna smile.gif Matysiu svorį ryt ... nes šiandien pamiršau pasisverti .  Apimtys tai traukiasi, apsirengiau tik išskalbtas kelnes ir  tai laisvokos . Jau ir jas reiks į lentyną padėt ...
Dėl saiko - nu žinokit naujiena  - vynui imu rasti saiką ir ribas , nes senstu .  Nepatinka ryte atsibudus pajausti , kad vakar alkoholį geriau . Taigi vakarinė vyno taurė vis mažėja  ir retėja ... Gera savijauta ryte tai  atperka smile.gif

KSC ar galėtumei nesigirti kad šokoladą ėdi po plytą ? Ir kad nuo to tau svoris neauga ? nemėgstu aš jo , bet  tai nemotyvuoja ... valgyk tyliai , pasislėpus . O kai lakstai ir lentą darai - girkis smile.gif bo tai motyvuoja  ...
Bet čia tik mane smile.gif aš tyliai galiu tavo postus apeit , jei labai reikia - rašyk .

Labaryt,
sauleta,grazu ir nuotaika kita.Kol kas MB neblogai,bet dar 2d.gers antibiotikus.
Gavau Magni jau,kaip tik sianakt kojos raumenis buvo sutrauke,paciu laiku,o gliukisaminas ,uzsakytas ta pacia diena,matyt sedi muitinej bigsmile.gif Lauksiu,kas bus toliau.
Senatvej gal ir norisi daugiau miego,bet nebesimiega.Siaip as i teveli,jautriai miegu naktimis,ne pilnavertia miegas,uztai dabar tevelis gali ismiegot para ir daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 10, 11:09)
KSC ar galėtumei nesigirti kad šokoladą ėdi po plytą ? Ir kad nuo to tau svoris neauga ? nemėgstu aš jo , bet  tai nemotyvuoja ... valgyk tyliai , pasislėpus . O kai lakstai ir lentą darai - girkis smile.gif bo tai motyvuoja  ...

ale tai ko tu tokia jautri? bigsmile.gif biggrin.gif
auga tas svoris nuo šokolado, auga... biggrin.gif. Bet po plytą tai tikrai neėdu, nes auga ir nuo pusės biggrin.gif. Nu bet aš niekad negalvojau kažko visai atsisakyt gyvenime, nes taip nebus - aš realistė smile.gif
gerai, nesigirsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 10, 12:27)
ale tai ko tu tokia jautri? bigsmile.gif biggrin.gif
auga tas svoris nuo šokolado, auga... biggrin.gif. Bet po plytą tai tikrai neėdu, nes auga ir nuo pusės biggrin.gif. Nu bet aš niekad negalvojau kažko visai atsisakyt gyvenime, nes taip nebus - aš realistė smile.gif
gerai, nesigirsiu mirksiukas.gif

Taigi sakiau , kad jautruolė esu biggrin.gif

Po masažu , biški priplaukus esu smile.gif

Dėl stuburo - labai geras dalykas PAKABOTI ant turniko , ypač vakare po ilgo sėdėjimo.
5-7 SEKUNDĖS. Ne daugiau . Rankos turi būti šalia viena kitos . Po to išgerti stiklinę vandens . Pas mane slanksteliai tokie kiek ir man metų, t.y tarpeliai menki jau. Sėdimas darbas daro savo darbą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 lapkričio 2017 - 12:55
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 10, 12:34)
Dėl stuburo - labai geras dalykas PAKABOTI ant turniko , ypač vakare po ilgo sėdėjimo.
5-7 SEKUNDĖS. Ne daugiau . Rankos turi būti šalia viena kitos . Po to išgerti  stiklinę vandens . Pas mane slanksteliai tokie kiek ir man  metų, t.y tarpeliai menki jau. Sėdimas darbas daro savo darbą  ax.gif

turnikas tai seniai žinomas reikalas, bet kažkodėl neduodu komandos man jį įrengt smile.gif
o sėdėjimas aplamai peilis, matėt "Klauskite daktaro" laidą gal prieš 2 dienas?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 10, 14:14)
*turnikas tai seniai žinomas reikalas, bet kažkodėl neduodu komandos man jį įrengt smile.gif
**o sėdėjimas aplamai peilis, matėt "Klauskite daktaro" laidą gal prieš 2 dienas?

*Apie turniką žinojau , apie rankų padėtį, sekundes ir vandenį ne . Ir aš neturiu smile.gif

**Dėkui susirasiu . Teliks nedraugs yr biggrin.gif Čia Joniškietiška tarme.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 10, 15:36)
*Apie turniką žinojau , apie rankų padėtį, sekundes ir vandenį ne . Ir aš neturiu smile.gif

**Dėkui susirasiu .  Teliks nedraugs yr  biggrin.gif  Čia Joniškietiška tarme.

* kad sekundžių keletą (bet nekonkrečiai kiek, tik kad kelias), tai girdėjau, bet apie rankas ir vandenį irgi ne. Vandens tai vis tiek negersiu ax.gif

* * aš irgi mediatekoj pažiūrėjau, 8 dienos.
Atsakyti
Šiandien dar masažistė paporino , kad labai gerai limfa išjudina sūpynės . MB senai kusinu sūpynių kaime, tai jis mane ramina, kad neturėsiu laiko suptis biggrin.gif . Noriuuuu ...

Koks baisus oras savaitgalį pranašaujamas . BRR. O mums laidotuvės. Numirė MB teta. Lengviau visiems ir jai pačiai . Sena , sirgo , vaikas vienas ir nežinia kur. Antsvorį labai didelį turėjo ir visas iš to sekančias ligas . Kelionė tolima, vėl apie 400...

Suvalkietės - manau čia ne apie JUS biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 lapkričio 2017 - 21:00
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 10, 20:57)
* Šiandien dar masažistė paporino , kad labai gerai limfa išjudina sūpynės . MB senai kusinu sūpynių kaime, tai jis mane ramina, kad neturėsiu laiko suptis biggrin.gif  . Noriuuuu ...

* * Koks baisus oras savaitgalį pranašaujamas . BRR.  O mums laidotuvės. Numirė MB teta. Lengviau visiems  ir jai pačiai . Sena , sirgo , vaikas vienas ir nežinia kur.  Antsvorį labai didelį turėjo ir visas iš to sekančias ligas . Kelionė tolima, vėl apie 400...

* * * Suvalkietės - manau čia ne apie JUS  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

* nu, vemt nevemiu nuo paprastų sūpynių, bet gero tai nieko. Nebent labai lengvas pasisupimas. Bet velniop tą limfos tekėjimą, jei kankintis reikia unsure.gif

* * o mano dukros šešuras mirė staigiai. Skirtumas, kad aš nekeliausiu smile.gif. Bet tai ten protingai daro - kremavo, o ceremoniją suplanavo gal po 2 savaičių, kai dauguma galės atvykt ir dalyvaut. Man pas mus tai nuo visų laidojimo ceremonijų iki kapų tvarkymo ypatumų tiek viskas perdėta ir nesveikai sureikšminta, kad žodžių nėr. Nu bet nesiplėsiu, nes jaučiu, kaip vėl iš konteksto iškrisiu biggrin.gif

* * * pas mane cukraus tikrai nelabai įsidėsi, bet ne dėl to, kad vandens per daug, o kad cukraus tiesiog ant stalo nepadėsiu, užmiršiu. Man jo nereikia, tai ir apie kitus nepagalvoju biggrin.gif. Jei svečias pradrįsta paprašyt, tai išsigandus puolu ieškot, ar jo iš vis namie yra ir kur jis padėtas biggrin.gif
Atsakyti