Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luety, sveikinu su 5kg minusu! Tai žiauriai daug! Varyk priekin!! Bat tai tu gerulė - sakai, baltas vynas be anglių biggrin.gif O kodėl tu teigi, kad mano Whole netikra? hmm.gif Jei be mėsos tai netikra? Suprantu, kad Paleo, tai be mėsos nekažkaip...

kava, aš praeitą trečiadienį Regitroj teises pridaviau - Marijampolėj buvo kokio pusvalandžio eilė ir pasiimsiu sausio 18 - tai pigiausias ir ilgiausias terminas. taigi, spėsi ir tu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 09, 16:15)
sveikos,
nu kas šiandien per diena - tikras pirmadienis wacko.gif. Tas vertimasis per galvą kaip užknisa, tai ne tas žodis...
Kad jau teko apsilankyt mieste, galvojau, užbėgsiu į Regitrą - tai šiandien nedirba unsure.gif. Oi, prisižaisiu aš su teisėm - vis dar nepasikeitus doh.gif

ką tu čia dabar susvaigai? Kur tos tavo "neteisės" surašytos? Ar tu čia į robotus ar kokius antžmogius pretenduoji? VISI mes turime teisę būti silpni, pavargę, be nuotaikos. Nes mes tik žmonės.
Na, bent aš tą teisę jaučiu tikrai turinti ir ja mielai naudojuosi...  rolleyes.gif bigsmile.gif
O kam tas nepatinka, turi teisę į mane nežiūrėti / neklausyti / eiti į kitą kambarį / eiti pasivaikščioti / klausytis muzikos su ausinėmis / medituoti / užsiregistruoti pažinčių portale ir t.t. ir pan. rolleyes.gif

Luety, naudokis tais šaltiniais, kurie sako, kad vynas be anglių, tai ir bus be anglių biggrin.gif

Nu nesiausk cia asnt sluotos. bigsmile.gif bigsmile.gif ,Nereik man saltiniu,kai gyvas saltinis yra pas mus. tongue.gif 4u.gif
O man gana rami diena.Tik vis darbuojuos ir galvoju apie Ate pasakyma,kad mes turim but:
moters nuotaika namuose yra tai kas duoda tonusą visai šeimynai. Neturim teisės būti silpnos, pavargę, be nuotaikos. Atsikeli ryte, kol nieks nemato, vonioj išsižliumbi, ten viską palieki. Įsistatai šypseną ir keliauji per gyvenimą
Nu ne velnio,as esu turbut Monstras namuose.Tai mano namai ir as galiu sau leist,ka as noriu.Nepiktnaudziauju,bet jei man slogu,iseinu pas draugu ar giminiu vynelio isgert,jei man linksma,dalinuos tuo klegesiu namie,,jei bloga nuotaika,perspeju is anksto,kad manes nejudintu,kad galiu pratrukt,o tada bus daugiau peklos.Zodziu,niekada neverkiau vonioj viena.Nesulauks.Jei man kas nepatiks,spresiu iki tol,kol pasieksiu rezultata,o jei nepavyks,zinosiu,kad viska padariau.Ir siaip,esu bjauri,nes vadovaujancios moterys nepatinka vyrams,bet mano jau susitaike su tokia manim,kai tik kas netaip,eina i antra auksta,skaito,arba kompe sedi,laukia,kol man praeis.As nesu tas senovinis laimes ziburys namie,bet stengiuos,kad abu kurtume ta ziburi.As viena bejege dvieju zmoniu namuose.Ir jei man kas skauda,as nieko nedarysiu namie,kol nepraeis,jei pati to nenoresiu.Bet mes gi visos skirtingos.Todel, Ate,siulau pakelk puga namuose ir sustatyk viska i tas vietas,kur tavo nuomone privalo viskas but. bigsmile.gif Jauciu MB ir taip zino savo vieta, bigsmile.gif beliko jauniklius suvystyt ir busi seimininke,visi tau kurs gera nuotaika,o ne tu jiems,vienintele dirbanti seimoj ir dar labai sunku darba,o ir po darbo vezanti viska ant savo peciu. wub.gif Pavargai.Pailsek,isgerk konjako taurele,iseik pagaliau kur nors,pamirsk visus namu darbus,viskas isliks,niekur nedings,bet nors busi prasiejus,prasivedejus nuo tu problemu.Ai,daugiau nerasysiu,nes cia tik as taip daryciau,o kiekvienas jauciasi kitaip.Any way,laikykis,nepasiduok,tu cia vyriausia vade,ir susirask pamesta gera nuotaika,pavasaris tuoj bus,nesvarbu,kad pas jus ziema,bet ir ji grazi gi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 09 sausio 2017 - 18:48
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 09, 18:42)
kava, aš praeitą trečiadienį Regitroj teises pridaviau - Marijampolėj buvo kokio pusvalandžio eilė ir pasiimsiu sausio 18 - tai pigiausias ir ilgiausias terminas. taigi, spėsi ir tu mirksiukas.gif

kąąąąąąąąąą? blink.gif
tai jei man taip bus, kaip reikės su savo nekantrybe tą pusvalandį išlaukt?

Mergai, diena jau 19 min pailgėjus yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 09 sausio 2017 - 18:51
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 09, 16:42)
Luety, sveikinu su 5kg minusu! Tai žiauriai daug! Varyk priekin!! Bat tai tu gerulė - sakai, baltas vynas be anglių biggrin.gif O kodėl tu teigi, kad mano Whole netikra? hmm.gif Jei be mėsos tai netikra? Suprantu, kad Paleo, tai be mėsos nekažkaip...

Cia ne as gerule,cia statistika ir kavasucitrina tvirtina.As tik pakartoju,ka isgirdus siame rforume.
Minus 5kg,nu zinoma gerai,bet ...ai sutinku,gerai.
Whole 30 yra subalansuota su gyvulines kilmes baltymais,o vegetarai turi savo Whole 30,bet ji jau skaitosi veganine Whole 30.Wholistai skaito,kad baltymai ,gauti is augalines kilmes produktu per laika turi ytakos hormoninei sistemai,taip pat ir virskinimui,nes tam tikri vitaminai,kaip B grupes ir gelezia,yra randma,tik gyvulines kilmes baltymuose,todel yra skaitoma,kad be ju jau zmogaus sveikata yra rizikos lygmenyje.
Gal kitos paaiskins placiau,as tik tiek esu skaicius,ir giminej turiu viena vegetara ir 3 veganus,ir visada jiems aiskinu apie tai,bet jiems dzin,nes jie gelbsti gyvunus,o ne save,kaip tai neskambetu juokingai.
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 09, 16:49)
kąąąąąąąąąą? blink.gif

*Mergai, diena jau 19 min pailgėjus yahoo.gif

*Yehooo!!!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 09, 19:49)
kąąąąąąąąąą? blink.gif

Mergai, diena jau 19 min pailgėjus yahoo.gif

Aš atvažiavau knyga "apsiginklavus", tai visai nesunku buvo... Na, man atostogos (a, ne visai tikros, bet dienos, kai skambutis neegzistuoja) pasitaikė, tai gal paprasčiau..

Luety, aš gi žuvį, kiaušus valgau. Kai whole nebuvo, tai ir sūrius, grietinę, kefyrą.... Kartais ( na, labai labai labai kartais) net ko nors mėsiško...
Dusia, tu čia visažinanti, tai kaip čia taip????

Ate, Luety pritariu, kad reikia leisti sau savo namuose būti savimi. Jei pati nori daryti, patarnauti ir atjausti - tai tavo pasirinkimas, tik negi tavo pasirinkimas - savęs prievartavimas??? Šalia esantis, artimas, mylintis žmogus turi teisę žinot, suprast ir pasiūlyt savo pagalbą (tiesą sakant, net pareigą).Už meilę sau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 09, 20:19)
Aš atvažiavau knyga "apsiginklavus", tai visai nesunku buvo... Na, man atostogos (a, ne visai tikros, bet dienos, kai skambutis neegzistuoja) pasitaikė, tai gal paprasčiau..

Luety, aš gi žuvį, kiaušus valgau. Kai whole nebuvo, tai ir sūrius, grietinę, kefyrą.... Kartais ( na, labai labai labai kartais) net ko nors mėsiško...
Dusia, tu čia visažinanti, tai kaip čia taip????

Ate, Luety pritariu, kad reikia leisti sau savo namuose  būti savimi. Jei pati nori daryti, patarnauti ir atjausti - tai tavo pasirinkimas, tik negi tavo pasirinkimas - savęs prievartavimas??? Šalia esantis, artimas, mylintis žmogus turi teisę žinot, suprast ir pasiūlyt savo pagalbą (tiesą sakantis, net pareigą).Už meilę sau 4u.gif

Mano mylimas žmogus.....trenkė viską ir išėjo į niekur
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 09, 20:29)

??? unsure.gif
o tai čia kaip suprast? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 09, 18:29)

Labai karstas zmogus,jei trenkia ir iseina i niekur,per salcius...o jei rimtai,grys,kur desis naktyje,tik neieskok kuri laika,nesizemink.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 09, 20:42)
Labai karstas zmogus,jei trenkia ir iseina i niekur,per salcius...o jei rimtai,grys,kur desis naktyje,tik neieskok kuri laika,nesizemink.

Nežinau kas dedasi.....grįžau iš tūliko ir...
Atsakyti
Būsiu nemandagi :

Ir ko čia džiaugtis MŽ - atidavė TAI KAS IR PRIKLAUSĖ . Ne loterijoj laimėjo ... O jau jei švęst tai tik su laipsniais ? Ir progos nėr ... tuo klausimu mano mastymas iškrypęs .

Luety kuo labiau moteris vadovauja ir kuo garsiau - tuo daugiau daro pati . Aš buvau labai valdinga, ragana ir tiek prieš 20 metų . Ir vis su kiekviena diena mokausi , būt silpna, nežinot , neišmanyt ... negalėt, nemokėt . Valdingumas niekur nedingo , bet jis labai gerai paslėptas smile.gif taip lengviau gyvent .
Cypiančias bezdžiones geriau mėtyt kitiems ....
Bet tai mano gyvenimo patyrimas smile.gif

MŽ skaityk pati knygą - ar pas tave Whole ar ne - aš tą skyrių kur vegetarams praleidau .
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 01 09, 21:29)

Ate42 , viska bus gerai , mano Baba sakydavo - namie augintas , pareis .
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 09, 20:44)

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 09, 20:44)

nu jo... silpnoji lytis...pypt... nesikeikus unsure.gif
Atsakyti