QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 09, 16:15)
sveikos,
nu kas šiandien per diena - tikras pirmadienis

. Tas vertimasis per galvą kaip užknisa, tai ne tas žodis...
Kad jau teko apsilankyt mieste, galvojau, užbėgsiu į Regitrą - tai šiandien nedirba

. Oi, prisižaisiu aš su teisėm - vis dar nepasikeitus
ką tu čia dabar susvaigai? Kur tos tavo "neteisės" surašytos? Ar tu čia į robotus ar kokius antžmogius pretenduoji? VISI mes turime teisę būti silpni, pavargę, be nuotaikos. Nes mes tik žmonės.
Na, bent aš tą teisę jaučiu tikrai turinti ir ja mielai naudojuosi...
O kam tas nepatinka, turi teisę į mane nežiūrėti / neklausyti / eiti į kitą kambarį / eiti pasivaikščioti / klausytis muzikos su ausinėmis / medituoti / užsiregistruoti pažinčių portale ir t.t. ir pan.
Luety, naudokis tais šaltiniais, kurie sako, kad vynas be anglių, tai ir bus be anglių
Nu nesiausk cia asnt sluotos.

,Nereik man saltiniu,kai gyvas saltinis yra pas mus.
O man gana rami diena.Tik vis darbuojuos ir galvoju apie Ate pasakyma,kad mes turim but:
moters nuotaika namuose yra tai kas duoda tonusą visai šeimynai. Neturim teisės būti silpnos, pavargę, be nuotaikos. Atsikeli ryte, kol nieks nemato, vonioj išsižliumbi, ten viską palieki. Įsistatai šypseną ir keliauji per gyvenimą
Nu ne velnio,as esu turbut Monstras namuose.Tai mano namai ir as galiu sau leist,ka as noriu.Nepiktnaudziauju,bet jei man slogu,iseinu pas draugu ar giminiu vynelio isgert,jei man linksma,dalinuos tuo klegesiu namie,,jei bloga nuotaika,perspeju is anksto,kad manes nejudintu,kad galiu pratrukt,o tada bus daugiau peklos.Zodziu,niekada neverkiau vonioj viena.Nesulauks.Jei man kas nepatiks,spresiu iki tol,kol pasieksiu rezultata,o jei nepavyks,zinosiu,kad viska padariau.Ir siaip,esu bjauri,nes vadovaujancios moterys nepatinka vyrams,bet mano jau susitaike su tokia manim,kai tik kas netaip,eina i antra auksta,skaito,arba kompe sedi,laukia,kol man praeis.As nesu tas senovinis laimes ziburys namie,bet stengiuos,kad abu kurtume ta ziburi.As viena bejege dvieju zmoniu namuose.Ir jei man kas skauda,as nieko nedarysiu namie,kol nepraeis,jei pati to nenoresiu.Bet mes gi visos skirtingos.Todel, Ate,siulau pakelk puga namuose ir sustatyk viska i tas vietas,kur tavo nuomone privalo viskas but.

Jauciu MB ir taip zino savo vieta,

beliko jauniklius suvystyt ir busi seimininke,visi tau kurs gera nuotaika,o ne tu jiems,vienintele dirbanti seimoj ir dar labai sunku darba,o ir po darbo vezanti viska ant savo peciu.

Pavargai.Pailsek,isgerk konjako taurele,iseik pagaliau kur nors,pamirsk visus namu darbus,viskas isliks,niekur nedings,bet nors busi prasiejus,prasivedejus nuo tu problemu.Ai,daugiau nerasysiu,nes cia tik as taip daryciau,o kiekvienas jauciasi kitaip.Any way,laikykis,nepasiduok,tu cia vyriausia vade,ir susirask pamesta gera nuotaika,pavasaris tuoj bus,nesvarbu,kad pas jus ziema,bet ir ji grazi gi.