QUOTE(Muka @ 2017 11 15, 12:57)
paskambino atsiprašė, nenumatytos aplinkybės ir telefonas sugedo... nekeisiu kol kas nes tikrai labai pareiginga ir visiems visko būna... užsirašiau gruodžio pradžioje...išlauksiu nutariau nes rašė bet kuriuo laiku ir t.t. bet užsimaniau tokią datą.
paskaičiu Luety apie virinimą... nu niekada nevirinu nieko
O tai kaip isskalbi ranksluoscius?As virinu ranksluoscius vonios ir virtuvinius,patalyne mano su sintetika kotonas,tai tik ant 40 galiu skalbt.Daugiau nieko nevirinu.Vonios ranksluosciai pas mane balti,kitokiu nemegstu,tik su papuosimais kitokiais,kad MB atskirtu savo.Jis ir nel;iecia mano,drausmingas siuo atveju.Mudu turim skirtingas pakopas at vonios radijatoriaus,tai ne maisom.
Labai nemegstu aliejaus ant salotu,ir jokiu jogurtu ar grietiniu ypac,bet jei reikia ,reikia.Siaip labai skanu su majonezu,kuris nesveikas.Bet dabar isigudrinom abu 15-18% grietine vartot,kur reikia ja det,o siaip visas lapines stengiames det alieju su citrina spausta.Avokadas mums tinka visur:su kiausais,su mesa,ypac su zuvim,o kartais darom greitas salotas su tunu,vistiena ar kita zuvim,plius kiausas,svoguniukai ar porai ir buna vakarienei.
Papildyta:
Muka,gal tu galvojai,kad puode virint?Ne,pas mane masina turi 90 laipsniu rezima,kuris vadinasi virinimas,tai as uzdedu ant to rezimo ir sakau,kad virinu.O virtuviniams turiu spec.balinimo priemone ir ant to rezimo buna baltuteliai.