Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

sveikinimai su gera žinia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nu bile ano nėra. O ta operacija... nu ką dabar...

tai jo, 99 proc., kad alergija kažkam, tai ko man pas tuos alergologus eit? biggrin.gif Užtai ir neinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 18, 11:53)
*sveikinimai su gera žinia 4u.gif  4u.gif  4u.gif 
nu bile ano nėra. O ta operacija... nu ką dabar...

**tai jo, 99 proc., kad alergija kažkam, tai ko man pas tuos alergologus eit? biggrin.gif Užtai ir neinu biggrin.gif

*Aciu ,netikejom abu.

**Negydoma alergija gali sukelt daug gyvybei pavojingu dalyku.Reikia pagal alergena parinkt gydyma.Tu pati zinai,nenervink cia. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 11 18, 13:00)
*Aciu ,netikejom abu.

**Negydoma alergija gali sukelt daug gyvybei pavojingu dalyku.Reikia pagal alergena parinkt gydyma.Tu pati zinai,nenervink cia. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

* įsivaizduoju, kaip palengvėjo...
* * ššš tas gydymas. Neišgydys, netikiu. Užtai ir neinu. Vis galvoju, kad reikėtų kauptis kitkam. Bet nieko nedarau, o metai vargstant vargelį bėga biggrin.gif
Atsakyti

Luety sveikinu :4u:​  taip ir galvojau. Saltalankiai ima deret po 4-6 metu. Prigijo sudinai... Neklauso MB protingos zmonos taip jam ir reikia. Ps. Pazadus prisimenu. Kita savaite einat i sporto kluba.         O  pas mus salta.kieme. O vejo saltis ant musu kalniuko. Be kepures ar skaros niekaip. Kur paslept porus kad kovo men tureciau... Namie suvysta. Siltnamyje susala.  O kie cia surysiu per rudeni...

Atsakyti

KSC Pjauk. Ar 50 ar 60 metu pooperacinis atsigavimas skiriasi.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 18, 13:48)
<p>KSC Pjauk. Ar 50 ar 60 metu pooperacinis atsigavimas skiriasi.</p>

ką pjaut? unsure.gif
ai - pertvarą turėjai galvoj?
kad vis tik reikėtų išsiaiškint, ar tai susiję, ar ta alergija, jei ji yra, nieko bendro su pertvara neturi. Kažkaip manau, kad antras variantas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 18 lapkričio 2017 - 14:16
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 18, 12:46)
<p>Luety sveikinu 4u.gif  taip ir galvojau. Saltalankiai ima deret po 4-6 metu. Prigijo sudinai... Neklauso MB protingos zmonos taip jam ir reikia. Ps. Pazadus prisimenu. Kita savaite einat i sporto kluba.         O  pas mus salta.kieme. O vejo saltis ant musu kalniuko. Be kepures ar skaros niekaip. Kur paslept porus kad kovo men tureciau... Namie suvysta. Siltnamyje susala.  O kie cia surysiu per rudeni...</p>

Pas mus irgi baisus oras.Buvau turgely geliu,kol gryzau,suledyjau.
Sportas musu abieju noruose,stengsimes igyvendint jei me pries op.,tai po jis tikrai.
Mano isvargtos tapkutes ir Meskutis

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Luety, kada tu čia sportuot prisižadėjai? biggrin.gif
bet jeigu taip, tai pažadus reikia tesėti ax.gif

pirma nuotrauka gerulė bigsmile.gif
o kelinto dydžio tapkutės? unsure.gif
labai įdomus mezgimas, bet manau, kad pati nepradėsiu mokytis naujų modelių biggrin.gif
visumoj abu darbukai faini 4u.gif

antra diena žiaurus ėdimas. Po vakar žiauraus saldaus - miltinio apsiėdimo nekaip jaučiausi, be jėgų visiškai, bet šiandien tęsiu, tiesa, jau ne su miltais, bet su "Pupa".
Oi, Dusia neleido demotyvuot, bet kad jau parašiau, tai neištrinsiu. Juolab, kad mano artimiausias iššūkis - tobulas mėnuo iki kalėdų. Kas jungiasi? Tobulumas tai toks, kaip kiekviena jį supranta. Ir jokio nukrypimo. Startas lapkričio 24 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 18 lapkričio 2017 - 19:19
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 18, 20:16)
Luety, kada tu čia sportuot prisižadėjai? biggrin.gif
bet jeigu taip, tai pažadus reikia tesėti ax.gif

pirma nuotrauka gerulė bigsmile.gif
o kelinto dydžio tapkutės? unsure.gif
labai įdomus mezgimas, bet manau, kad pati nepradėsiu mokytis naujų modelių biggrin.gif
visumoj abu darbukai faini 4u.gif

antra diena žiaurus ėdimas. Po vakar žiauraus saldaus - miltinio apsiėdimo nekaip jaučiausi, be jėgų visiškai, bet šiandien tęsiu, tiesa, jau ne su miltais, bet su "Pupa".
Oi, Dusia neleido demotyvuot, bet kad jau parašiau, tai neištrinsiu. Juolab, kad mano artimiausias iššūkis - tobulas mėnuo iki kalėdų. Kas jungiasi? Tobulumas tai toks, kaip kiekviena jį supranta. Ir jokio nukrypimo. Startas lapkričio 24 d.

http://m.kauno.diena...omu-bedu-838196
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 11 19, 00:17)

daug sutinku, biškį ne, rytoj teks laidą žiūrėt, nes lieka daug kas neaišku smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
buvom pas broli vakar trys vegetarai ir trys ne.Gincai baisiniai kas sveika,bet ka valgiau,buvo viskas nesveika biggrin.gif
Tapkes 43.Perskaiciau,ten nieko konkretaus pasakyta nebuvo,o laidos nematysiu.
Reikia keltis,bet nesijauciu pailsejus.
Atsakyti

Luety labai grazus darbai :4u:​ . Apie sporta ir straipsni ... Biski antireklama. Tik as geras visi kiti sarlatanai. O bele kokiu treneriu daug.  Kaune yra gerai, gali rinktis. Ir tai sunkiai randu , kad patiktu, arti butu... KSC jungciausi... Bet. 2 imoniu vakareliai ir kelios dienos savu suplanuotu pramogu. Pasizadu VISISKAI atsisakyti iki kaledu vaisiu... Ir vyno , tik per vakareli kokia taure sugriesysiu. Miltai ir cukrus man ner skaniu. Namie niekad nevalgau.... Nesugundysi.

Atsakyti