labas,
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 23, 07:06)
* P. Davis knygoje Aromaterapija nuo A iki Z rašo:
* * Turiu klausimą - ką bedarot su pomidorais - dar visas dubuo prinokusiu... Valgyt man nei per kur neskanu , vakar priviriau pomidorų - cukinijų sriubos. Bet kas diena jos nevirsiu .... Padažo nevirsiu nes nereikia , o išmest gaila

Gal reiks malti ir kišti šaldiklin ? Bet tos vietos neprūdai, laukiu dar tų kalakutų užsakytų ... Valgom valgom iš to šaldiklio , bet vietos nedaugėja - kai kažką pakrutinį taip talpiai nesusideda .
* * * KSC kaip sveikatos ? kaip temperatūra ? ar darei iškrovos dieną ?
* turi tu tą knygą? Jei kam reikia, galiu paskolint
* * pomidorų turiu labai nedaug, o ir man jie visai sueina šiemet, bile būtų. Bet baigiasi - labai puvo.
* * * ačiū, neblogai. Nedariau iškrovos, kur jau man... Bet kaip niekad smarkiai procedūrinausi ir, manau, turėsiu netingėt ir vėl, kai bus kažkas panašiai. Stebuklai kažkokie...
QUOTE(Muka @ 2017 11 23, 08:03)
Ir dar perkant per tą pardoškę yra muitai ir t.t.ką reikia žinoti?
Aš dar per iherbs neišsirinkau
iš visur, kas ne ES, jei prekės (be siuntimo) viršija 22 eur, taikoma 21 proc. importo PVM. Bet jei jau skaičiuoja šitą mokestį, skaičiuoja nuo prekių kainos + siuntimo kainos + deklaranto paslaugos. O deklaranto paslaugų suma (nepamenu, keli eurai) dar priedo prisideda. Nežinau, ką supratai
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 23, 09:38)
KSC suknelka perkant irigi 22 EUR ? Dėl importo PVM ?
iš kinų, iš amerikės, iš rusijos ir t.t....