Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 22, 20:08)
*Gal nuoroda gali įmest  iš kur pirkai? jei nesuku ...

** Nerūpėtu - net nekaukštelčiau  biggrin.gif  tongue.gif

https://www.aliexpre...2311.0.0.K8m2od
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 22, 20:10)

Kokį dydį ėmei ? gal gali pamatuoti per pečius ir per dubcę ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 22, 20:17)
Kokį dydį ėmei ? gal gali pamatuoti per pečius ir per dubcę ?

ėmiau XXXL
pečiai 41 cm (pačiam viršuj matavau)
dubcė gal 57 cm - sunku jos vietą tiksliai rast

galima pardavėjui parašyt - nurodai savo išmatavimus ir jis pataria, kokį dydį geriausia imt
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 22, 20:36)
ėmiau XXXL
pečiai 41 cm (pačiam viršuj matavau)
dubcė gal 57 cm - sunku jos vietą tiksliai rast

galima pardavėjui parašyt - nurodai savo išmatavimus ir jis pataria, kokį dydį geriausia imt

Nemoku tos kalbos smile.gif Gluhaniemaja.
Paskutinis klausimas - ar medžiaga nors kiek tamposi ? ar visai neturi tamprumo ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 22, 20:53)
Nemoku tos kalbos smile.gif Gluhaniemaja.
Paskutinis klausimas - ar medžiaga nors kiek tamposi ? ar visai neturi tamprumo ?

tamposi, gi ji tokia treninginė, apačioj su pūkeliu. Nemažai tempiasi.
Turi gi kas parašytų ta kalba.
aš labai paprastai ir konkrečiai rašau: my bust size - ... cm, hips - ... cm.
Which size would you recommend to buy?
i psio. supranta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 11 22, 21:02)
tamposi, gi ji tokia treninginė, apačioj su pūkeliu. Nemažai tempiasi.
Turi gi kas parašytų ta kalba.
aš labai paprastai ir konkrečiai rašau: my bust size - ... cm, hips - ... cm.
Which size would you recommend to buy?
i psio. supranta biggrin.gif

Dėkui Tau Brangioji 4u.gif
Dar reikia tikėtis penktadienio naktį nuolaidos kažin ? Išpardavimai taigi ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 22, 21:29)
Dėkui Tau Brangioji  4u.gif
Dar reikia tikėtis penktadienio  naktį nuolaidos kažin ? Išpardavimai taigi ...

nemanau... 11.11 irgi stebuklų nebuvo. Nu, gal... Gali ir palaukt, pamatysi smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Na palauksiu penktadienio nakties dėl suknelės ir bandysiu pirkti smile.gif
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Muka , na pasibandyk eterinius aliejus , jei turi lempą ... Visi citrusiniai labai kelia nuotaiką .
Atnešu :
Bergamočių aliejus yra labai gaivaus citrusų kvapo, kuris beveik visiems labai patinka. Eterinis aliejus yra šviesiai žalios spalvos.

P. Davis knygoje Aromaterapija nuo A iki Z rašo: „Bergamočių aliejus stipriai veikia šlapimo ir lyties organų takus; tai vienas naudingiausių aliejų gydant cistitą ir šlaplės uždegimą (uretritą). Dažnai cistitas prasideda uretritu, o infekcija iš šlaplės keliauja į pūslę. Ligos pradžioje bergamočių aliejus gali sustabdyti infekcijos plitimą. Jį galima naudoti vonioms arba apsiplauti ( praskiedžiama iki 0,5-1%). Apsiplauti bergamočių tirpalu galima, jei vargina vaginalinis niežulys ir negausios išskyros.“

Bergamočių aliejus yra beveik veiksmingiausias, norint įveikti nepageidautinas dvasines ir psichologines būsenas. Jis dažnai apibūdinamas kaip keliantis nuotaiką, tačiau nestimuliuoja, o skatina atsipalaiduoti.

Bergamočių aliejus veikia apetito kontrolės centrą, esantį smegenyse, todėl balansuoja per didelį ir per mažą apetitą, padėdamas sugrįžti prie subalansuotos mitybos ir normalaus kūno svorio. Aromaterapeutės teigimu, tai ilgalaikio aliejaus naudojimo rezultatas. O naudoti ji rekomenduoja kasdien: garinti patalpose, naudoti kaip kvepalus, pilti į vonias, naudoti kosmetikos priemonėse.

Pasirodžius pirmiesiems lūpų pūslelinės (herpes simplex) požymiams, skaudamą vietą galima tepti bergamočių ir eukaliptų eteriniu aliejumi, mišinį praskiedžiant nedideliu alkoholio kiekiu. Bergamočių aliejaus mišiniu su baziniu aliejumi taip pat galima tepti ir vėjaraupių spuogelius vaikams, kad jie greičiau gytų.

Dėmesio. Bergamočių aliejus, kaip ir daugelis citrusų didina jautrumą saulei, todėl ant odos reikėtų naudoti ne stipresnės kaip 2% konentracijos bergamočių aliejaus mišinį su baziniais aliejais.

Alchemija: kedrų, kvapiųjų šalavijų, eukaliptų, pelargonijų, kadagių, levandų, citrinų ir kitais citrusiniais bei gėliškais eteriniais aliejais.

Tai nereikalauja jokių pastangų smile.gif
Turiu klausimą - ką bedarot su pomidorais - dar visas dubuo prinokusiu... Valgyt man nei per kur neskanu , vakar priviriau pomidorų - cukinijų sriubos. Bet kas diena jos nevirsiu .... Padažo nevirsiu nes nereikia , o išmest gaila smile.gif Gal reiks malti ir kišti šaldiklin ? Bet tos vietos neprūdai, laukiu dar tų kalakutų užsakytų ... Valgom valgom iš to šaldiklio , bet vietos nedaugėja - kai kažką pakrutinį taip talpiai nesusideda .
KSC kaip sveikatos ? kaip temperatūra ? ar darei iškrovos dieną ?
Luety kaip MB sveikata? PS pažadus - ypač tokius reikia vykdyti ... primenu tik smile.gif
Adventas prasideda 2017 12 03 . O mudvi su Kavute jį ankstinam ane ?
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif

Atsakyti
Ooo kavelą mmm ačiuks reiks eis taisytis tikros smile.gif
Sukenka faina mislinu tikrai man irgi reikia... tik jaučiu XXL bus per maža reiks imti XXXL... nes dubce ogogo nors ir pilvas labai padidėjo:(...
ačiū už straispniuką, aš net kvepalus pakeičiau daugiau šiltesnius 4u.gif bet bergamote man geriau sandalas vanilė ... bet reiks ir šito paislašinti... tik turiu paprastą tą kur ant viršaus į vandenuką... bet esu girdėjusi ir yra spec. lempos kažkokios google meta tik manąją... gal tokia reik įsigyti...
Ir dar perkant per tą pardoškę yra muitai ir t.t.ką reikia žinoti?
Aš dar per iherbs neišsirinkau lotuliukas.gif
Bučkas
Atsakyti
KSC suknelka perkant irigi 22 EUR ? Dėl importo PVM ?

Muka eterinė lempa pas mane jau 100 metų paprasta , kur vandenukas pilasi, o apačioj žvakelė . Man žiema labai sueina visi citrusinai . Kažkaip linksmiau gyventi nuo jų darosi ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 23 lapkričio 2017 - 09:38
labas,
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 23, 07:06)
* P. Davis knygoje Aromaterapija nuo A iki Z rašo:
* * Turiu klausimą - ką bedarot su pomidorais - dar visas dubuo prinokusiu... Valgyt man nei per kur neskanu , vakar priviriau pomidorų - cukinijų sriubos. Bet kas diena jos nevirsiu .... Padažo nevirsiu nes nereikia , o  išmest gaila smile.gif Gal reiks malti ir kišti šaldiklin ?  Bet tos vietos neprūdai, laukiu dar tų kalakutų užsakytų ... Valgom valgom iš to šaldiklio , bet vietos nedaugėja - kai kažką pakrutinį taip talpiai nesusideda .
* * * KSC kaip sveikatos ? kaip temperatūra ? ar darei iškrovos dieną ?

* turi tu tą knygą? Jei kam reikia, galiu paskolint
* * pomidorų turiu labai nedaug, o ir man jie visai sueina šiemet, bile būtų. Bet baigiasi - labai puvo.
* * * ačiū, neblogai. Nedariau iškrovos, kur jau man... Bet kaip niekad smarkiai procedūrinausi ir, manau, turėsiu netingėt ir vėl, kai bus kažkas panašiai. Stebuklai kažkokie...
QUOTE(Muka @ 2017 11 23, 08:03)
Ir dar perkant per tą pardoškę yra muitai ir t.t.ką reikia žinoti?
Aš dar per iherbs neišsirinkau  lotuliukas.gif

iš visur, kas ne ES, jei prekės (be siuntimo) viršija 22 eur, taikoma 21 proc. importo PVM. Bet jei jau skaičiuoja šitą mokestį, skaičiuoja nuo prekių kainos + siuntimo kainos + deklaranto paslaugos. O deklaranto paslaugų suma (nepamenu, keli eurai) dar priedo prisideda. Nežinau, ką supratai biggrin.gif
QUOTE(Dusia37 @ 2017 11 23, 09:38)
KSC suknelka perkant irigi  22 EUR ? Dėl importo PVM ?

iš kinų, iš amerikės, iš rusijos ir t.t.... smile.gif
Atsakyti

Labas rytas,

MB svekas!Tapo aisku,vaistu salutinis poveikis.Anksciau,isryskejus siems pozymiams ,nenutraukdavo tu vaistu,tai ir tesdavosi tas”gripas”.
Va tep.Pazadus atmenu biggrin.gif Si ryta padariau manksta su MB kartu. biggrin.gif 4u.gif O siaip cukraus nevalgau,miltiniai retai,bulves retai,saldumynu nebuvo visa sia sav dar.MB cia reguliuoja mani apetita.
Vakar nunesiau kirpejai kelis nertus baibokus,viena buvo uzsakius,viena jos vaikui,tai pasipyle uzsakymai,ji daro man reklama tarp savo klienciu.Turiu darbo dabar.
Tiesa,sukienka grazi ir tau tiks,nes tu auksta,o vat Dusiai kazin ar graziai atrodys sitas fasonaa,nebent nutrumpinus iki keliu.Bet siaip tau geriau zinot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 23 lapkričio 2017 - 11:21