QUOTE(Magnė @ 2018 03 07, 04:24)
Labas rytas
Aš užbėgu šiltą vandenuką gurkšnodama.
Ne Luety, ne UK sostinėj. O Dzūkijos

Norėjau mandriau parašyt, bet nesigavo
UK sostinėj sesuo gyvena jau daug metų, apie 18.
Dėl mitybos - labai pritariu Tau. Kaip sakoma, lieknėjimas prasideda nuo smegenų. Bet man labai sunku su savo smegenim susitarti. Bandysiu dar kartą tartis, gal šį kartą bus geriau.
Bėgu ruoštis darban. Visom geros dienos
Labas rytas,
nu tu cia suintrigavai su tom sostinem

Tai jau Dzukija,ne Lietuva??NU jo ir Telsiai ne Lietuva,o Zemaitijos sostine.
Magne,as irgi labai pavalganti ir ypac saldumynu,bet,kai ateina ta riba,kai jau amen,nebegaliu gyvent taip,atrodyti taip,tada viskas paprasta.Meti visa slamsta,surandi sau tinkama,prisitaikai ir i trasa.Kai pradejau Chazano dieta 2007 sausy,jau nebegalejau pakest saves ir puse metu buvau ieskojus ka daryt ir visd storejau.Kol radau straipsni Lietrytyje apie Chazano dieta,parasiau konemtara,o man atsake,kad SM yra grupe graziai kudejanciu pagal Ch.Tada per 6 men numeciau 36kg atrodo.Po to kelis metus islaikiau,po to priaugau,numeciau keli metai,o dabar skyle-medziagu apykaita sudrozta,o ja isjudint nelengva.Bet kol kas siuio metodu svoris rieda po truputuka.
QUOTE(ate42 @ 2018 03 07, 06:46)
Labas rytas,
Nuotaika

,labas naujai atvykusiai.
Va ką tturiu.
#
Jetus,koks grozis

NUOSTABUS.Neturiu vietos jiems.Orchidejos uzkariave mano palanges.Jau vonioj zydi.
Muka,kodel tu negali vaistus isgert pvz.10 ar 11 val ryto po pusryciu?Negi tu sekmadieni kelies 6 ar 7,kad isgert vaistus.Juk buna ir paguli ilgiau,tada kol pasidarai pusrycius ir ateina tas laikas,kad 10 val ryto,ir isgeri ir nieko.As nustumiau i popusrytini laika,ir issideliojau viska.Juk nebutina pries kiekviena vaista uzvalgyt?Gali per tas likusias valgymo valandas valgyt ir 3 kart dienoj,jei norisi,tik atitinkamai mazesniais kiekiais.Viskas imanoma,kai labai norisi.Zinau ta patogia busena,kai nereik sukt galvos,ka valgai,valgai ta ka nori,kada nori,kad auga svoris dzin,kol nepaziuri i veidrodi is arti.Tada jau ateina nerimas-ka daryt??Dar galvoji metus kitus,tada jau svoris baisus,sanariai,stuburas,imi kazka daryt,bet gerai jei tai veikia,o jei ne dar 5 metus gali storet,o tada kapai.Todel reziume:vaistai ne kliutis Unikausko pagarsintam svorio metimo metodui.