jus jau turbut einat namo,o as dar tik visus reikalus baigiau.
Is ryto nelijo,vaziavom sodan,paliet medelius naujus,o tai siltnamyje labai dziuna viskas,dar i komposta sio to susikaupe,tada turejom iskvietima i Toyota centra,atejo pranesimas,kad fabriko kazkoks gedimas keleivio paduskoj,ar kaip ji ten ir kad reikia keist detale,nes neissiskleis paduska jei ka.Viskas nemokamai.Tai uzsiregistravom balandzio 11d.po to dar i parde,vos gryzus spejau kavos isgert ir islekiau pas kirpeja,Isejau lyja.

As galvojau,kad tik pas mus medicina tokia bejausme,ir labai idealizavau Lietuvos medicina,bet ,ziuriu,visur gaunasi tas pats,tik cia nors kysiu nereikia duot.
Vakar tokiai latvei,sodo kaimynei atidaviau perteklinius daigus,tai ji man beda itaise,atvilko dideliausi moliuga,Nu ir kur man ji dabar det?:oh:Jokiu kosiu makalosiu nevalgom,dar savo saldiklyje turiu gabaliukais susisaldzius.Zodziu,atsikraciau viena beda,igijau kita.
Katuko gaila labai,bet ka daryt.Mano teta sode vargsta,per ziema pas ja 3-4 prisimeta.Seria,nesa siltu bambaliu nakciai i garaza,siaudu pakloja,i vidu jos pacios neina,kastruoja,sterilizuoja,pinigai i bala.tik karminiai taskai
Ate