Labutes,,
pasiilgau jau.
Mano sodas nedidelis,tai as dirbu savo malonumui ir labai dziaugiuosi.Braskes jau prasidejo,skinam kasdien,kovojam su sraigem ir pauksciais.Nors ir uzdengtos braskes,bet pauksciai sugeba prilyst is sono ir palyst po tinklu ir nuskint zalia ir pamest iskirstu sonu.Tai siandien uztvarkem net sonus,kad nepalyst.Nagli cia pauksciai,o juk visko cia pilna jiems,uogos visus metus buna ant medziu visokiu,o kiek dar seryklu pas zmones yra.
Agurkus jau valgau savo.Geriausia deri Ates9lenkiuos iki zemes) ir dirigent.Svogunu nuestus lapus sunaikinau,is braskiu isroviau visai velniop,galvytes bus greitam naudojimui,jos jau su svelnia gelsva odele ir gana nemazos.Kiti atsigave,auga.Cesnakai neblogai,palyginus su kitu,sirdeles eme lyst ziedas,siandien jau malsiu didziuma,o daug ju kirminu apestu,tai tas ismeciau lauk.Ryt reikia burokelius issodinet,siandien pasiruosem viena lysve,bet,kad ir anksti nuvaziavom,as net be pusryciu,bet ikaito oras,neimanoma.Siltnami tik paliejau ir viskas.Pomidorai mano pertresti,durna boba,meile begaline.Svieziam mesle nereikejo nieko pilt po saknim,o as privariau.Kotai,kaip stulpai,virsunes rieciasi lapai i apacia,kitos veisles lapai kaip mazgotes,zodziu per didele meile gaunasi sudukas.Niekaip neismokstu nemylet.
Salotas,spinatus jau skinu savo.Smagu be galo.Vos ne rojus.
Svoris per sia savaite minus 2,7kg.Ta programele My fitness pal nuostabi,viska parodo,kiek suvalgiau ir perspeja jei ko perdaug.Labai lengva reguliuot.Vidutiniskai per diena angliu suvartoju 50g,proteinu 75g,o riebalu 47g.Tasi va,jei ne pastrigs svoris ,tai tuoj busiu gazele.Praktiskai nereikia jokiu treneriu,kai ta programele yra.Galeciau ir atsisakyt mokescio,bet palauksiu bent menesio,kaip cia gausis toliau.
Tevuli jau ryt ryte pasiima.Maitinau savo braskes,savo darzovem,sake jauciasi nupenetas ir gaus nuo brolio velniu,kad nusipenejo.

Pas mane jis turi uzsiemima,mudu bendraujam,tai jis kiek pamiega po pusryciu,paskui priespieciu,anksti gula vakare,bet ko noret,jam gi 92.
Tai tiek mano apzvalgos ir ataskaitos.