QUOTE(Muka @ 2018 07 09, 06:30)
Labos iš ryto
Kavos ?
Dusia37 sveikinu mažiukę tavo
O jei kaip čia tave pakirto negalavimas bet tikiuosi dabar geriau? Ojau vaizdeliai tavo kelionės užsimanaiu ir aš jau atostogų

O aš jau po šventimų smagiai pas draugus pasibuvom močiutės 92 atšventėm, kad ir liga tokia, bet laikosi žinia ne šviesasu proto, bet .... Vakar pragulėjua kažkaip nekilo rankos, proieš tai daug ravėjau, derlius nuo neravėjimo bus nelabai koks ką padarysi, reikia meilės viskam, o jeigu pati save tai ką kalbėti apie dražus...
Luety oho na super pasiekimai:)
Ate42 ku ku ar gyva?
Bučkas
Laba ryta,
o jau kavelos grozis!

aciu,imu.Tik ka gryzom palieje siltnami sode.Ryte lyg debeseliai norejo uzstot kazkiek saule,taip gera buvo,sviezu,pilnas sodas zmoniu,visi tik lieja,kruta,nes po piertu bus neimanoma.
Pomidorai jau dziugina,dar ne kresciais,ale gurbelem ir to uztenka,agurkai kazkiek sustojo,bet uzmegztu daug,bet man atrodo,jog netikroji miltlige nori prasidet,reik eit skaityt,ka purkst.Papriku daug uzmegztu,jau zaliu.Cukinijos,ir tie mano squotai ir tie jau sukilo.Arbuziukai dziusta lapeliai,nezinau ar nuo karscio,ar per riebi zeme,pas mane dar tyik tokie,kaip putpeliu kiausiniai uzmegzti,kazin ar spes uzaugt?
Pasiekimais dziaugiuosi,bet sportu labiausiai.
QUOTE(Dusia37 @ 2018 07 09, 07:11)
Labas rytas,
Muka imu kavos
PS patapau močiute - kažkokia priklydus katė sodyboj atsivedė 3 kačiukus. Tamsu ten , suvargus ta katė - nežinau ar ta kur mačiau ar jau kita. susinervinau iki negaliu , nors verk ... ir gaila ir pikta .
Muka sveikatos šiandien geros. Bet kaip blogai buvo penktadienį ... Brrr. Gavau neblogą dozę toksinų . Kol 2 dienas tik daržovine sriuba maitinausi , nieko sunkesnio nenorėjau.
Šiandien darban atsinešiau cukinijų salotų

reikia atsivalgyt , kol pomidorai normaliai prasidės .
Luety , aš nelaikau mergytės savo ... Bet kaip kiekvienai mamai norisi visus akmenukus nuo kelio nurinkti . O taip nebus
Pasiekimai svorio - sporto srity Luety labai labai džiugina. IMK

Aš buvai iki atostogų numetus -5, dabar yra -4. Neatsilaikau kaime prieš uogas

Na jau tuoj tuo baigsis mano agrastai

Pati skaniausia uoga, tik nesijuokit
Agrastus ir as megstu,siemet dar neragavau,bet rudeni perkelsim is vazonu i nuolatine gyvenama vieta ir manau,dziaugsiuos jais ir as.
Avieciu jau lesam,pirmametes,ne kazkas,bet smagu.Kaimyne buvo davus zemuogiu,tai ir palesioju,skanu.As nebijau uogu,nepersivalgau ju,bet toks pakrimtimas gerai,svoris krinta vistiek.As itraukiu jas i kalkuliavima nutrientu,tai angliu turi nedaug,tikrai.Kai jau turiu daug savo darzoviu ir valgau nemazai,tai ir angliavandeniu kieki surenku lengvai,o proteinu ne visada,tad tenka vakare pasidaryt kokteili,kad islaikyt nustatytas normas.Negaliu atsidziaugt matmenu mazejimais.Kur mano protas buvo anksciau del sporto?
Muka,ka tavo dukriukas veikia dabar?
Dusia,kada paskelbsi,kur maziuke pasirinks?
Einu nert lelei galva ir inerinet plaukus,kol nekarsta,darbas labai kankinantis,plaukai lenda kur nereik,reik labai susikaupt.