QUOTE(Muka @ 2018 09 20, 05:54)
Labos iš ryto
Dusia37 kaip nuvyko?
o aš vakar kaip kumelė variau atvažiavus iki sodo tai dar pasėdėjau mašinoje nuovargis bezbožnas dar plius naktis nemiegota žodžiu šiandiena kaip transe bijojau net vairuoti:( Nikeo nedaug liko bus savaitgalis. Tiesa mislinu daryti plovą kazane, nes vėsumą praneša tai manau bus pats tas
Dusia37 mislinu kirpti pomidorų viršūnes vistiek jau nieko gero neužmegs o dar išvažiuoju keliom savaitėm kaip manai? Kaži morkus palikti lauke ar rauti....?
Luety ką nusprendei dėl to papildomo sporto su meniu?
Bučkas
Laba ryta,
Dusia,kaip?
Mukute,nu nera gerai,taip art,nu bet ka,dirbi kai reikia,ilsies,kai gali.
Mano pomidorai seniai apkirpti,isskabyti ir be lapu beveik,ir be pomidoru jau beveik.Kas keisciausia,net lauke nesusirgo maru pomidorai,nors kituose sklypuose maciau,bulves su ,maru virksciose.O stai agurku,kad ir apdziuvusiu,liejimas,prieziura,pasiteisino.Vis turiu agurkiuku.
Pas mus pranesa vetra didele siandien po pietu,vaziuosim visai uzdaryt siltnami,kai vejas 40-55 m per val.tai jau daug,prilygsta vos me uraganui.
Del sporto,pakalbejau su trenere,siulo eit del riebalu deginimo kol pasibaigs tas depozitas imoketas jau sitos sesijos metu,o meniu mane koreaguos metus laiko.Zadu priimt jos pasiulyma.Nenoriu gryzt i pradzia,pasiekiau daug,sportas gerai,jo bus kiek maziau,ko man ir reikia siuo metu,nebebus to tokio kareivisko spaudimo,viskas bus svelniau,nes cia priklausys nuo manes pacios.Pati nieko nesusitvarkau,nors,atrodo ir zinau kaip,bet istikruju nieko nezinau.Metodika ju senoviska,low fat viskas,nu bet veikia,kaip bebutu ,tai kodel neplaukt su jom.Be to raumenys auga,riebalai tirpsta,kunas stipreja,standeja,o kaip gausis bus matyt.
Einu kavos pasidaryt,Mukos stipri,bet man mazai.