Man atrodo ten kava juoda.
Dusia,rusu mes mokemes daug metu,ziurejom filmus,mokykloj rasem,kaip mokejom,skaitem,todel rusu ir guli kloduose.As ja labai dabar istobulinau,dalyvaudama rusaiciu forumuose VK.com.
Anglu kalbai greit ismokt yra toks metodas 25 kadras,kur anksciau,o gal ir dabar,reklamas leisdavo tuo dazniu.Yra istirta,jei medziaga leidi tuo vadinamu 25 dazniu,tai ji isigeria i zmogaus atminti.As esu mokiusis tuo metodu,bet blogumas tame,kad vertimas is anglu buvo i rusu kalba,tai gal ne taip efektinga.O siaip,jei turi metodika,uzsispyrima,ismoksi.Svarbu,skaityt ir stengtis rasyt,ziuret filmus.As vaziuodama i darba skaitydavau Metro laikrasti,kuris budavo stotyse nemokamai,su tusiuku rankoje,jei ko nesuprasdavau,pasibraukdavau,o gryzus,versdavausi,stengdavausi isimint.
Del vaseliu,Clover vaseliai tikrai tobuli.
https://www.ebay.co....r-/231969713939Nezinau ar rodys,bet pasididink,turetum apziuret gerai.Nesvaistyk pinigu kitokiems,nes neverta.
As pirkau mazaji seta,tai nuo 0,5 dydzio iki 1,75,nes man tokie einamiaus,ju dydziai kyla kas 0,25 mm,tai turiu gana daug ir visu reikiamu man dydziu.Toliau yra kitas setas nuo 2mm ir auksciau gal iki 6.Auksciau nesu macius,bet ir neieskojau.Ta rankenele nei per stora,nei per plona,prilimpa prie rankos,nerimas tobulas su jais.Storuju seta dar pirksiu,nes jie gana brangus,ebay Mb uz plonuju seta sumokejo £36.Butu pirkes visus,bet storieji buvo ne metaliniai bet plastmasiniai,todel as atsisakiau,sakiau reikia ieskot metaliniais kabliukais.Neapsigauk ir tu pirkdama,labai gerai issinagrinek.VaseliaI PARSIDUODA IPOKUOTI PO 1 BENT MAZIEJI RINKINUKAI,O DIDIEJI BENT TOJ FIRMOJ BUVO TAIP PAT PO 1.aNT KOTELIO PABAIGOS UZRASYTA cLOVER jAPAN.Sorry,pasukavau.
Zodziu,yra ir LT siulu pardese,tik kainos skiriasi.Bent pasibandyt ir pasiziuret,ar geras tau jis bus,gali nusipirkt ir isbandyt.Kitos giria proknit firma,as turejau viena,kotelis kampuotas,daznau neriant trina ranka,nestabilus.Sitie kol kas neturi man jokiu kliuciu,ar kliauziu.Bet,kiekvienam savo.
Dabar ziurineju ta puslapi kur tau imeciasu,ir matau,kad yra supokuoti ir rinkinukais ir daug pigiau nei as mokejau.Gaila.