QUOTE(Muka @ 2018 11 21, 05:54)
Labos iš ryto
Luety dusia37 viską puikiai aprašė kiek pas mus mokesčių, kažkoks idiotizmas ir tiek ....
Dusia37 pas ponia N eis mano kolegė aš pas buvau pas kapitanova su VMi atstove o dabar eisiu į Pačiolį... žodžiu vis einu einu o tolko

Vakar kapitalinį dariau plaukuosenos sruogelės ir kita bla bla bla, dabar liks tik šaknis pasidažyti ir kirptis, kelis kart metuose darau tokį

Na visia nieko

Luety brolis ir jaučiasi taip kaip loterija laimėjas, ale va dabar jau sako ne toks gražus

bet susitvarkys, gaila, kad negrąžins depozito už buto nuomą, nes įsikraustyti reikia per 10 dienų, ai susitvarkys, kad žmona ...tokia... ai viskas bus gerai

Bučkas
Labas rytas,
Muka,kad atgaut depozita,labai paprasta,isikraustai i komnsulini lyg tai ,o gyveni bute,pranesi seimininkui apie tai,kad tada ar tada iseini,kaip ten reuikalauja sutartis,kad atgaut depozita,remontuoji konsulini,kad isikelt su seima i paruosta ir moki uz konsulini,mokestis mazesnis turbut,nei uz nuomojama,i kai sutarties salygas nuomotojui ispildai,kad atgaut depozita,tada issikraustai.