QUOTE(Dusia37 @ 2018 12 03, 19:20)
Luety ar pas Tave viskas gerai ?
Kai nepasirodai , kažkaip neramu .
Labas vakaras,
man tai viskas gerai,galetu but geriau,

nu bet ka,yra kaip yra.Daug rupesciu,lakstymo,toks laiotarpis dabar.
Pardaviau sekmadieni ebay pirma zaisla,siandien issiunciau.Nebuvau pasiruosus pardavimams,jei ka.nei dezuciu,nei pokavimo medziagos,tai Mb suselpe,kad ir ne labai noriai,bet suselpe.Paste eiles kilometrines,tai prie apsitarnavimo paxciam masinu kiek mazesnes ir net 3 patarejai laksto apie 3 masinas

padeda senukams susigaudyt,tai greit eina,niekas neuzkliuna.
Fb Liekna be vargo temoje administratores kaledu proga leido pareklamuot savo zaislu,,dvi kabino,bet kol kas nepirko.Nu nesvarbu,reklamuotis irgi gerai.O siaip,labiau patinka ebay,ten daugiau praeina ziurovu,matai kerli zmones seka tavo preke,kiek pasidejo stebejimui,o etsej beveik tyla.Vierna,ten rinka perkrauta,o gal ir mano kainos per aukstos,bet,kai pasiziuriu kitu zaislus ainas,tai kazkaip lyg ir nieko.Nu matysim.Kai pagalvoji,jog parseli pradejau nert penktadieni ir tik siandien uzbaigsiu,duirbdama vos ne po 7 val per diena,tai zinai,kad nesinori kainos drabstyt zemyn.Pagyvensim,pamatysim.O siaip,viskas gerai.
Smagu ,Dusia,kad sugebi tu ka ketoze pagaut,man kazkai misija neimanoma atrodo ir as labai nemegstu riebaus maisto,o be riebalu uzkelimo ne labai isei,nors nesu labai gilinusis i ta keto dieta,gal kada...