Labos is ryto,
as po sporto ir po pusryciu.Statuso dar nera.Pagadins nervu.Cia yra du variantai,pirmas:kai pildem is brolio androido,patvirtinima emaile spaudziau savo iphono paste ir nejo patvirtint,rode errora,tada sugalvojom isivest mano pasta i brolio androida ir tada patvirtint.Tada viskas buvo gerai,bet buvo gal 6 bandymai su kodais,tai galejo sistema kazka ne ten padet ar kazkaip kitaip,o antras variantas,kad visos pasalpos eina mano vardu,gali neduot.Still waiting.Bet nemalonu labai.Ypac man tokiai triznei.
Sia savaite minus 400g jau,bet gal ir dar nukris,bet ketozeje nesu,turbut pienas i kava maiso.Rasinejomes su S.N.per mesendzeri,buvau davus jam zinot,kad noreciau laikytis sunkiosios keto dietos,kaip jis issireiske,tai jis parase,kad klausimynas,plius planas man ... dideli pinigai,kas norit suzinot kiek parasykit,parasysiu i az.Nenoriu viesai.Zinoma as atsisakiau,dar pakalbejom apie keto,jis geria nedaug raudono vyno vakarais,ne kas vakara,tai sakau ketozes nerasta,jis neatsake,as sakau megstu,bet negeriu ir pavydziu,tai jis parase gerk

nu taip,kai tau 67 nertoli,ko cioa save beribot

suprantu jo patarima,bet,kad taip norisi apkust iki pavasario kazkiek,o dabar,kad ir po kruopa,bet krinta.