Labas rytas,
su Meiles diena!Su Sv.Valentinu
O jau kavos grazumas

aciu labai,net skaniau geriasi manoji.
Dusios idetas eiles,skaiciau FB.
Skaitau apie vaistu sumaisyma Mukai,ir plaukai siausiasi.Nu nesinoriu burnot tokia grazia diena,nu bet tik paduot i teisma tokia gydytoja,daugiau nieko.Gi tik vienas zingsnis gal buvo nuo mirties.
Nu svarbu,kad gerai baigesi,bet galejo ir blogai baigtis o galejo ir kitam issaukt bloga baigti su savo gydymu.
Muka,as skaitau jusu ligas,pasipylusias su amzium ir galvoju,jus turit keist mityba.I low carb butu idealu.Jau ir MB pradejo maitintis pagal mane.Ir jis toks jautruolis mityboj,pripazino,kad tikrai jauciasi daug geriau.Pagaliau cia ne vaistai,nieko nekainuoja,bet turint tokia savijauta,kaip MB gal verta pabandyt?Judu gi dar jauni,nei 50 neturit?Ciupk
Panos,kepu vandutes ne pirma kart.Kas yra .kad neiskyla jos man.Receptas 180g varskes,1 kiausas,2 v.s.migdolu miltu,1v.s.kokoso miltu,kelimo milteliu 1 a.s..Ka nedarau,ir skystesne tesla ir tirstesne ir kiausus atskirai isplaku ir kartu; kaip blynai,taip blynai.Varske gera,kaip lietuviska,tik lenkiska,nebeturiu noro bekept ir fantazijos,kodel taip.O duonos man reikia ir keto duonos,ir sita butu idealu.Su speltos miltais vietoj migdolu,iskelia,bet cia ne iseitis.Dariau ir su balksvojo gyslocio liuobeles miltais vietoj migdolu muiltu irgi tas pats.Gal turit kokiu ideju?