Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto 4u.gif

Savaitgaliukas toks darbingas buvo su MB pagalba teip sakant smile.gif bulbos pasodintos, morkvos pasėtos, svogūnai nesulaukė stanislovo sukišau, dar porai ir salierai liko nedaug smile.gif moliūgai cukinijos ( anie pirma bus sėjami bokaliukuose) agurkai pupelės ir burokai ir lyg visas mano daržas bus smile.gif Tiesa sėti žirniai nedygsta reiks atsėti kiba sėkla o gal per sausa buvo... Nežinau ką daryti su pomikais unsure.gif ar dar tegu šutpi šiltnamyje nekišti žemelėn unsure.gif
O va kažkokio kur Dusia37 norėjo o tu ir radai smile.gif Tai po gegužinių švenčių susitinkam smile.gif
Kaži kaip Luety sveikata ir ta nugara... bet gal anūkutė kaip vaistas ir sielai balzamas smile.gif
Tiesa buvom koncerte su MB šeštadienį ir paverkėjau ir padainavau nuostabus koncertas jeigu tik mėgstate tokia muzika tai verta ;)
https://lt-lt.facebo...f=page_internal
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 29 balandžio 2019 - 06:48
Labas rytas,

Imu kavos smile.gif po savaitgalio reikia poilsio ... Atšalo o lietus nėr. Muka labai daug padarei . Šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
O aš darbavausi abi dienas , tik tiek daug nepadariau ... Pasėjau morkas, išpikiavau salotas, sutvarkiau avietes ir sukariavau su mėtomis. mėtos nuo šiol pas mane galės augti tik vazonuose, koooks invazinis augalas smile.gif pasodinau 3 pirmus pomidorus. Betaliux, suvargėliai šiltnaminiai . Namie didesni ir gražesni bet be žiedų ... O šiltnaminai jau su žiedais smile.gif ką reiškia nepalankios gyvenimo sąlygos - begalinis noras palikti palikuonių...

Luety tikiuosi taip šauniai gyvena su jaunimu , kad mūsų net neprisimena 4u.gif ax.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 04 29, 07:59)
Labas rytas,

Imu kavos smile.gif po savaitgalio reikia poilsio ... Atšalo o lietus nėr. Muka labai daug padarei . Šaunuolė  4u.gif  4u.gif  4u.gif .
O aš darbavausi abi dienas , tik tiek daug nepadariau ... Pasėjau morkas, išpikiavau salotas, sutvarkiau avietes  ir sukariavau su mėtomis. mėtos nuo šiol pas mane galės augti tik vazonuose, koooks invazinis augalas  smile.gif pasodinau 3 pirmus pomidorus. Betaliux, suvargėliai šiltnaminiai . Namie didesni ir gražesni bet be žiedų ... O šiltnaminai jau su žiedais smile.gif ką reiškia nepalankios gyvenimo sąlygos - begalinis noras palikti palikuonių...

Luety tikiuosi taip šauniai gyvena su jaunimu , kad mūsų net neprisimena  4u.gif  ax.gif  biggrin.gif

Labutes,labutes,nu laikas suoliuoja,o as pasimeciau jame.Penktadieni isplaukem i Fr,kelione ilga,bet be nuotykiu,viskas tvarkoj.
Nugara gydziau,kuo galejau,vaikstau su dirzu ir geriu truca dichloberla,buvau nutraukus,amen,tas pats skausmas gryzo.
Savaitgali sventem su dukros seima,nebuvo laiko cia ateit,o siandien as jau viena su Margo.Buvom lauke,dabar pana miega pietu.Susikalbam lengvai,ka nesuprantu,google vertejas isvercia ,Margo graziai susako ko nori,o as paskaitau ir vykdau.
Skaitau LT ir Uk karsciai,o cia baigiu varvekliais apaugt,kaip salta.Nu lyg ryt jau bus 20 silumos.Treciad cia nedarbo diena,tai po jo liks dar dvi dienos mano tarnystes ir namo.MB rase kad liejo siandien siltnami,o man neramu,reik penciruot pomikus,auga kaip ant mieliu.Isvarys i kelias sakas,o as noriu tik viena.Cia dukra priruosus man zemes,sode nori pasodint pora pomiku agurku sparaginiu,bet kad labai salta,nesinori dirbt sode tokiu oru.
Aciu,kad nepamirstat,ieskot.pasigendat,jauciuosi naudinga kazkuo wub.gif Jei kuria diena neateisiu,zinokit,kad dirbu aukle,nera kada. bigsmile.gif
Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif

Oooo Meri popins atsirado tongue.gif ačiū die 4u.gif O dėl nugaros tai nekas o tu nenori pasileisti neurorubino?
Vakar pradėjau kišti pomikus nedaug tik penktadalį šiltnamiio gal šiandiena pabaigsiu smile.gif O šiaip smagu visgi lauke smile.gif kažkike pakruti pajudi pavėpsai in gandrus rolleyes.gif apeini gėlukes pasibedavoji sau, kad nieko nespėji ir ten reikia ir šian ale vistiek priekin 4u.gif
Kavos?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 04 30, 05:57)
Labos iš ryto smile.gif

Oooo Meri popins atsirado  tongue.gif ačiū die  4u.gif O dėl nugaros tai nekas o tu nenori pasileisti neurorubino?
Vakar pradėjau kišti pomikus nedaug tik penktadalį šiltnamiio gal šiandiena pabaigsiu smile.gif O šiaip smagu visgi lauke smile.gif kažkike pakruti pajudi pavėpsai in gandrus  rolleyes.gif apeini gėlukes pasibedavoji sau, kad nieko nespėji ir ten reikia ir šian ale vistiek priekin  4u.gif
Kavos?

Laba ryta,
Isleidau dukra i darba,o zentas dar miega su Margo,jis veliau pradeda darba,tai as megaujuosi kava ir vaizdeliu per langa.
Neturiu,Muks,to neurorubino ir cia negausi,o siustis velgi,svirkstu siust negalima,o as ju neturiu ir kur nusipurkt zino tik narkomanai.Vakar jau visai sunkiai ejau,tai ikaliau vel tablete,si ryta tablete veikia,gyvenu gerai.O siaip,tai esu vel nusipenejus bezbozhnai.uztai ir stuburas kencia.Reik sest ant bado.Prancuzijoj sunku ta padaryt,grysiu,bandysiu.
Siandien rodo iki 18 bus silumos,valio!
Einu praustis,rengtis,kol zentas dar miega.
Margo barbes rengiu.
Atsakyti
Luety , superinė močiutė, tikra FB 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif . Daržus apsodins, gėles persodins , lėles aprengs 4u.gif Smagiai pasibūti . Ps jei stuburą ties juosmeniu skauda - bet ištempk - daryk vėžlį , palaikyk 3-5 min .

Tik alkūnių nenuleisk pradžioje, paropok vis pirštais į priekį. O sėdynę kuo žemiau ant kulnų stenkis padėti - ištempsi stuburą, gal atleis tą vietą kuri užspausta .
Aš vis mokau smile.gif

Muka pavydžiu tau gyvenimo sode . Mudu su MB abu šiemet užsilėkę su darbais , nieko nespėjam. Pas jį apimtys auga, pas mane irgi nemažėja . O taip norisi išankstinės pensijos ir darbuotis tik savo malonumui . Nežinau , kada pomidorus pasodinsiu ? gal po motinos dienos ?
Atsakyti
Luety čiupk 4u.gif eina sau kaip čia pas jumi griežtai juk čia vitaminų B kokteiliukas....
Ir pas anūkute ramiai sedėti negali 4u.gif
Dusia37 žinai sunkiau važinėti bet kaip atsibogini tai žinok fainai rolleyes.gif tik tie darbai nesidaro taip greitai nes jau vakaras lenkia mane prie žemės ... verysad.gif O pensijos nežinau ar noriu... žiūriu į mamą ir ji nė per kur nenori sako nebus ką veikti, žinia ji sodo neturi ir nereikia jai jo... gal dėl to ?
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Gegužės 1 darbinga ... pomidorai beveik sukišti ( dar Ate42 mašiuniuke tupi) biški šen truputukas ten trep trep ir šiandiena taip blogai jaučiuosi verysad.gif spaudimas aukštas galva svaiksta verysad.gif vis į pasą pamirštu pažiūrėti verysad.gif Tiesa galiu pranešti Ate42 nuostabiai atrodo, kaip užkonservuota ;)
Kavos?

Atsakyti
Labos ,

Imu kavos .
Ate42 laikui nepavaldi 4u.gif Ir aš ją vakar apčiupinau smile.gif O jau daigų gražumas, drūtuliai . Mano balkoniniai svyruokliai ...
Nepadirbau daug darbų vakar - pusę šiltnamio pasodinau , namus ( kaimą ) apkuopiau , palaisčiau kažką , pas biteles nubėgau ... Dar kitoj pusėj šiltnamio salotos auga. Kiek jų šiemet, dalinu ir draugams ir į darbą nešu. O pavargus buvau vakare , kaip šuniukas . Ryt nevažiuosiu į kaimą , pas MB pusbroliai atvažiuoja, vyriška pirtis, vyriški pasisėdėjimai . O man tik geriau ... susitvarkysiu Kaune namus , padirbsiu prie naminių firmų . Nuvažiuosiu vienai dienai šeštadieniui. Nes sekmadienį kapus lankysim šiaurės Lietuvoj .
Muka , dėl sveikatos nesu žinovė - nekyla pas mane spaudimas gal . Nors aš ir aparato neturiu smile.gif Kiek poliklinikoje yra matavę arba žemas arba normalus . Genai matyt tokie ... Gal jau vaistų reikia ?

Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Šiandiena akyse šviesiau 4u.gif gyventi galima vakar mislinau ... na žodžiu bangom bangom per gyvenima... kad tik tiek smile.gif Kaži ką reiks šianakt degti žvakes šiltnamyje? Kur gera prognozė apart telefono šuds ana ...
Dusia37 šaunu namie pasisuksi kaip sakoma vienas namuose smile.gif Aš kažkaip sunkiai pasilieku viena namie o jau sode tai nė už ką bijau o ko katino kuris ateina biggrin.gif
Ale teisybę sakė senoliai sodai sužydo prasidėjo atšalimas smile.gif
Kavos?
Atsakyti
Labas rytas,

Muka nebūsiu viena, mergytė mano dar yra. Tik antradienį išskrenda smile.gif

O Kaune tai labai mėgstu būti viena... Tik retai būnu , retai MB į komandiruotes bevažiuoja. Kaime nei už ką nebūčiau ... Ima temti ir man panika , jei viena . Šoku į mašiną ir Kaunan. O jei nuvažiuoju su MB ir būna tamsu jau kaime - sėdžiu mašinoj, kol MB išlipa ir sujungia visas šviesas, trioba atrakina.
Pomidorai jei nušals patys kalti ... Priliejau , kibirų su vandeniu pristačiau , kraštinius po bambalias pakišau . Turiu perteklių... Šiemet žmogus kuriam auginau apie 15 daigų mane išdūrė, dingo smile.gif taigi atsodinsiu smile.gif
Muka , kaip man Tau baklažanus atiduoti ? ar nevažiuoji pro mane ? galim susitikt, galiu kažkur privežti ... tik sakyk 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 03, 09:38)
Labas rytas,

Muka nebūsiu viena, mergytė mano dar yra. Tik antradienį išskrenda smile.gif

O Kaune tai labai mėgstu būti viena... Tik retai būnu ,  retai MB į komandiruotes bevažiuoja. Kaime nei už ką nebūčiau ... Ima temti ir man panika , jei viena . Šoku į mašiną ir Kaunan. O jei nuvažiuoju su MB ir būna tamsu jau kaime  - sėdžiu mašinoj, kol MB išlipa ir sujungia visas šviesas, trioba atrakina.
Pomidorai jei nušals patys kalti ... Priliejau , kibirų su vandeniu pristačiau , kraštinius po bambalias pakišau . Turiu perteklių... Šiemet žmogus kuriam auginau  apie 15 daigų mane išdūrė, dingo smile.gif taigi atsodinsiu smile.gif
Muka , kaip man Tau baklažanus atiduoti ? ar nevažiuoji pro mane ? galim susitikt, galiu kažkur privežti ... tik sakyk  4u.gif

Vaziuoju pro tavi tikrai geliu visa savaite isskyrus antradieni smile.gif O gal ko nors nori smile.gif net neiznua ka tau galiu pasiulyti smile.gif ir dar klausimas 1 šaukštas karbamido 10 litru pomikam ant galvu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 03 gegužės 2019 - 08:58