Labos,
is ryto nulekem i soda ,paruost nebuvimui.Priliejau ,nu bet ir lijo atrodo neblogai,bet sausa,kad net dulka.Patresiau agurkus,nupurskiau smirdalu paprikas,puola amarai turbut,nezinau,juodi taskai,kaip ir pernai ir gelsta,serbento irgi maciau lapai burbuluoti,bet jau uzmirsau ir ji papurkst,bus kaip bus.Pasodinau cukinijas,butternutus,du arbuzus nupiepusius,man su jais neiseka kazkodel,reiks gal is cionyksciu seklu sodint kita met.Savo nuimtas turiu,matyt ne labai geros.Arba sodintoja svaka.
Sekanciam turi nebalsuosiu,man tas pats kuris is dvieju blogybiu bus,nebematau prasmes.
Dusia,Muka,sekmes vaikams ginantis darbus,diplomus.!

Viskas bus gerai,jauni dabar atsakingi,tie kurie mokosi.

Vakar vaziavom parsivezt mazuju is mokyklos,tai vienas is ju siemet baigia pradine vadinama mokykla ir eis jau i didesniuju.Jam bus 11 metu rugpjuty,tai toks nusimines,sakau,kas nors nuskriaude,sako ne,bet paskui emus man klausinet,sako ryte verkiau.O tai ko dabar?Atsieit niekas nezinojo,o mokytojai padare kazkoki patikrinima ,tipo,kaip egzamina,tik testo forma,kad nustatyt,kokia vieta vaikai gales uzimt secondary school,kai nueis,ir jis labai sustresavo,nezino,kaip parase.Bet susitiko su sesemasinoj sese aiskino,kad tie testaui nieko nereiskia,tik stresina.Jiems bus dar egzamenai iseitiniai is pradines ir tai bus svarbu,o dabar atsieit tuos testus mokytojai daro nelegaliai.Juokiausi,aiskinosi ka reiskia raidinis ivartinimas,nes jie laikys SABF vadinamus egzaminus,kur S-supper,A islaikei aukstu lygiu,B,kaip ir gerai,o F fail,kaip ir nepavyko,reikia perlaikyt,o maze saukia,ne ne F tai fabules,fain,tai juokemis su seneliu,mazei F butu gerai.Tuo ir gyvenam.
Nenoriu i ta Ispanija,koja neleido sianakt miegot,nu bet bilietai uzsakyti,siandien darysiu check in,butas nemokamas,tik maista pirkt,o ji ir cia perki,saule gal koja kiek pagydys.Sunku senam zmogui kur nors judet.MB sako uzsisakyk palyda,kaip invalidei,nu bet geda,dar paeinu.Jau toks mano post sovietinio zmogaus mentalitetas,geriau sliausiu,bet be pagalbos

Viskas bus gerai,cia senatvinis sindromas.