QUOTE(Muka @ 2019 06 05, 06:17)
Labos

Vakar sada mazo buvau

Šiltnamyje tvarkiau pomikus tai išlindau, kaip su kibiru apipilta nereikia nei pirties

Bet sutvarkiau, nes jau miškas buvo ir ataugų ir lapų

Visgi nors po truputuką po darbų prisivertus padirbėti neblogai

džiaugiuosi, kad ryžausi

ir priverčiau save

Dusia37 tuneliuką nuėmiau nuo paprikų kaži blogai padariau nes laisčiau o ryte pamiršau užvožti? nenudegs jos man dar daugiau ?
Luety vis svečių arba pati svečiuosna
sakau atominė 
Kavos?
Labas rytas,suraitytas,
MUka,siemet mums tokie jau metai,visa laika elgemes kiauliskai,vis mes visur vaziavom,tai siemet kiaules metais tenka patiems svecius priiminet.Tai tie patys draugai,kuriu apartamentuose gyvenom Ispanijoj,gavom vel pakvietima rugsejy ir bilietai sake tik 19£ i abu galus,tai reik spaust pinigucius ir vel lekt.Naudotis proga,kol galim.
Aciu uz kava.
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 05, 08:35)
Muka aš buvau kažkada kai diplomus dukterėčiai teikė ... man buvo gražu iki graudulio

Žmonių tai daug - bet filmuoja, rodo ekrane + filmuoja drodas .
Na mes irgi buvom giminaites diplomu teikime,tai buvo galima i sale tik artimiausiems giminems,o kiti ziurejo per TV ,kurie buvo isdestyti visur.Nu smagu man buvo,savo vaiku jau pamirsau,buvo 9-tajam desimtmety.
Aciu ,Dusia, uz karsta ora,siandien kepina kaip reik,o vakar lijo visa diena labai ramiu lietuciu,tai palaiste kaip reikiant.
Vakar sporte nebuvau per svecius,dar vynciaus pageriau,vos ne viena fronta laikiau,tai vairuot reikia,tai dar kas,tai sios dienos sporte drebanti buvau,labai jautesi isgertas vynas ir blogas miegas.Nu bet atlaikiau.,kad ir drebedama.
Man sode irgi daug darbo siltnamyje,nezinau kaip istversiu,va tuoj leksim.Pries tai pomidoru sniurus risdavome aukstai prie vielu,bet labai nepatogu,viena istempi,kitas atsilaisvina,nervavo visa laika,kol uzkuriau MB pirti,tai surado tokius metalo begiukus ir pritvirtino,o mano darbas perristi ant ju pomikus ir nebeniurnet daugiau.Be to jau reikia apipesiot sauniai,nes jau miskas gaunasi ten,o ir neskabyti senai.
Vakar draugams nuskyniau visus agurkus,auga labai greit dabar,tai dar siandien zadu paliet su vistu s...granuliu skiediniu,paskaitysiu ant likusio kibiro,ka ten raso.Ir paprikom reik uzpilt,nes tokios smutnos kazko,apestos amaru.Lyg ir dingo amarai,bet jos kol atsigauna poto,taip kasmet.Graziausios jos buna rudeni.