Labas rytas,
Atvėso tai miegociau ir miegočiau
Muka sveikatos Tavo mamukui . Imunitetas pasilpo ?
Luety kaip pasekmės dribimo ? Neišlindo skausmai ?
Savaitgalis poilsio , nieko daug nedirbau . Šeštadienį žygis 14km su trenkturu po čiobiškio apylinkes, paskui grįžom į kaimą pasiprausėm , vyno atsigėrėm . O vakr lynojo , tai tik šiltamį sutvarkaiu ir dažoves susirinkau . Gryžau išsimiegojau

Dieną , ką labai retai darau . Matyt žygis atleido ir protą ...Labai gražios vietos, ir žmonių daug einaničų . Kiek skaičiau virš 3 tūkstančių susirinko . Žygis organizuotas puikiai , dalino vandenį , pristatytą biotoletų . Kas ėjo ilgesnes distancijas netgi maitino . Mes su drauge ėjom tik 14 tai gavom arbatos , obuolių , javainių, trapučiu ... kad iš bado nemirti

Na žinoma , kaip tap karšta tai nesinori to maisto . Sunkaiusia žygio dalis karštis . MB su dukra ėjo 22 km . Geru tempu , kažkur per 5 val . Esu neblogos formos 22 km būčiau be vargo nuėjus , 31 gal per daug man . Graži inciatyva organizuoti žygius .
O lietaus kaime galėjo būti ir daugiau . Nepykčiau , kad kokias 3 dienas palytu . Žolė kieme ruda , išdegusi . Agrastai ant krūmo kepti - byra...
Pomidorų yra nemenkų bumbulų , bet iki nokimo dar gal negreitai . Dar koki pora savaičių teks palaukti . Šiltamis kaip visada džiunglynas ., labai jau vešlūs tie mano pomidorai . Gal jau reiks kokių pomidorų trašų palieti - bo pats žydėjimas, pats mezgimas dabar ...
Muka gal šiandiem užšok pas mane ? arba 3-4 -5... Nes ryt einu mokytis . Nebūsiu darbe .