QUOTE(Dusia37 @ 2019 07 02, 08:07)
Labas rytas,
Kavos ?
Luety kaip MB sveikatos ? Mukai ryt baigsis biliotenis gal pasirodys ? Tikiuosi pagerėjo ...
Aš gavau išmanų laikroduką iš šeimynos dovanų gimtadienio proga . Vis dėl to man patinka statistika

Renku tuos žingsnelius , seku miegą... Miegu tai aš per mažai . Blogai .
Apie kelionę : Londonas mane slegia . Daug žmonių , maistas brangus ir prastas ... Tokioj žmonių spūstyje vis tiek jautiesi be galo vienišas. Čia nuotaika... Bent aš taip jaučiausi. Pats miestas gražus, tik daug kur remontuojama.
Apie sūnaus šventę : iškilmingesnė už katalikų mišias . Ceremonija nesikeičia kelis šimtus metų ... Patį diplomą gauni išeidamas per duris - kaip jie sako , ceremonija senesnė negu popierius. Aš tai žinoma apsižliumbiau . Nežliumbė tik anglės, bo jos iš gerų šeimų

Po ceremonijos grįžom į koledžą, į vidinį kiemelį , kur buvo priruošta vaišių : proseko ,vyno, punčo ... sumuštinių,pyragų, kavos, arbatos, ledų ir net braškių su grietine... Leido vaikščioti per veją, gali daryti tik profesoriai

Labai smagi šventė ...
Geros ir darbingos dienos
Labutis,
pagaliau gryzo musu trenere ir siandien jau buvau gyme,smagiai pastraksejau.
MB praejusia nakti labai skaudejo inkstai ,prostata,spazmai neleido slap...tis,zodziu vargom,paryciais praejo nei is sio nei is to,nes isgere apie 2ltr vandens per nakti,gal de4l to.Nezinom priezasties.Gali but mazai vandens per karscius isgerta,daug dirbo prie namelio sode statybos,laipiojo,kilnojo,pats vienas viska,as mazai padejau,nenaudinga tame as jam.,gali but ir infekcija kokia ilindo,o gal akmenukas inkste,sunku pasakyt,siandien varom po piet pas seimos gydytoja.
As Londone jauciuosi per sena,per dideli tempai,per daug zmoniu.Cia zole galima eit jei nera parasyta kad keep out the grass.Visuose parkuose gali gulet,gali vaiksciot.Ja pjauna laiku,priziuri,ji nieko nebijo,ziema vasara zalia.
Na,o as liepos 15 pradedu nert dar viena grazuole grupeje su ta pacia meistre.Labai laukiu,labai smagios pamokos.
Laukiam Mukos gryztant,kazin kaip jai ir mamukui jos.