Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Oho,tai jau judet ne labai.Baisu,kaip tie skausmai atima judesi,moterims labai sunku,norisi padaryt,o skausmas neleidzia.Trink su kuo nors,dek kokia vilnone marska,sildyk,vis greiciau praeis. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
jau su pipiriniu pleistru gyvenu verysad.gif nei vairuoti nei judėti verysad.gif
Atsakyti

Labas rytas. Luety nedaveziau silumos. Lyg sestadieni viena diena zada šilta. Vakar vakare Kembridže buvo tok 15. Londej oras buvo pats tas, 20 ir apsiniauke. Nekarsta vaikščioti. Muka tau nugara nuo streso. Daug kartu taip yra buve. Reiktu gero masazisto, kad atpalaiduotu itempta raumeni greiciau uždegimas praeitų... Ir pratimai, atpalaiduojantys. Vezlys, zuvyte... Padeda. Net mano mb skeptikas patikejo. Buvo jį žiemą suėmę. Laikykites mergaites, nesirkit. 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 06 27, 10:44)
<p>Labas rytas. Luety nedaveziau silumos. Lyg sestadieni viena diena zada šilta. Vakar vakare Kembridže buvo tok 15. Londej oras buvo pats tas, 20 ir apsiniauke. Nekarsta vaikščioti. Muka tau nugara nuo streso. Daug kartu taip yra buve. Reiktu gero masazisto, kad atpalaiduotu itempta raumeni greiciau uždegimas praeitų... Ir pratimai, atpalaiduojantys. Vezlys, zuvyte... Padeda. Net mano mb skeptikas patikejo. Buvo jį žiemą suėmę. Laikykites mergaites, nesirkit. </p>

labas,Dusia,

jo tokiu oru pats tas mieste turistaut.Nelaukiu astu karsciu,man ir taip stoga ikaitina,karsta miegot.
O del atpalaiduojamu pratimu,nezinau,kaip juos reiktu padaryt,kada judet neimanoma is skausmo.
Tie pipiriniai pleistrai nera blogai,kazkiek padeda,esu dejus daug kartu,kai dirbau ir nugara skaudejo.
Siandien toks vejas,kad nutarem su MB niekur neit,nepasius tos braskes,gal rytoj kiek svelnesnis bus,tada issikelsim visai dienai i soda,su maistu,kava,jau turim nameli,nebaigtas,bet jau stogas uzdengtas,sienos uzsandarintos,duru nera dar.bet cia ne beda,bus.
Lauikykis,Mukute,stiprybes tau ir mamukui.
Dusia,GRAZIOS SVENTES JUMS VISIEMS.
Atsakyti
Labas rytas,

Auuu,troba tuscia,salta,vejas pas mus,o dukra kepa 45 karscio.Ot nera lygybes,padalintu dievulys visiems po lygiai,tai ne,skrisudzia anglus uz kazkokius oraeities griekus biggrin.gif
Muja kaip laikaisi?Kaip mamukas?
Atsakyti

Labos. Luety jau K karšta šiandien. Ateis ir pas jus. Mes laukiam autobuso važiuoti i oro uostą. Grįšim visi vienu lėktuvu. Vakar svente labai grazi buvo. Bent man.. Zliumbiau zinoma...  Muka kaip Tavo nugara? Pamenu tuos laikus.... Man kojas atimdavo, nebesikilnodavo. 

Atsakyti
Smagu,Dusia,kad patiko svente,o ir ar gali nepatikt? bigsmile.gif Cia gi toks gyvenimo etapas svarbus,o dar K.
Pas mus silta,negaliu sakyt kad salta,bet jau tas vejas niekadejas,rauna plaukus.
Po pietu vel vaziavom i soda,MB dar norejo padirbet prie namelio,o as paliert agurkus,paprikas ir kt.darzoves.,tai smagu silta,bet derasko viska vejas.Ryt turetu pas mus but 30,mbet abejoju,gal kokie 26-27.Dukra sake,gryzo is daerbo,tai pavesyje 34.Margo mirksta baseine,jhu miegamieji irgi anrtam aukste,tai miega visi apacioj,neimanoma sake,nera sviezio oro.PVz.italija,ispanija,jie priprarte prie karsciu ir viskas dirba puse dienos,o po to siesta,atsidaro nakciai viska,o prancuzija apier paryziu to nera,reikia dirbt.Sake dukra,juyos paleidzia valanda anksciau.
Atsakyti
Labas rytas ,

vartotojo įkelta nuotrauka

Atostogos baigėsi , reikia grįžti į darba , o taip nesinori .
Luety kaip Jūs karščius pergyvenot? Ar atėjo pas jus ? Lietuvoj nuo rytojaus jau lietų ir atvėsimą žada. Jei nemelauoja smile.gif
Muka kaip nugara ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 liepos 2019 - 07:00
QUOTE(Dusia37 @ 2019 07 01, 05:57)
Labas rytas ,

Atostogos baigėsi , reikia grįžti į darba , o taip nesinori .
Luety kaip Jūs karščius pergyvenot? Ar atėjo pas jus ?  Lietuvoj  nuo rytojaus jau lietų ir atvėsimą žada. Jei nemelauoja smile.gif
Muka kaip nugara ?

Labas rytas,
aciu uz kavuka,reik labai,naktis be miego,MB sunegalavo,inkstai visa nakti skaudejo,,ir dar daug problemu,bet i paryti viskas aprimo.Galvoju,kad daug tampesi prie namelio statybos ir bus pakenkes sau.Siandien nera musu seimynisto,eisim rytoj,norim jau urologui pasirodyt kuo greiciau.
Del karsciu tai sachara,karsta labai,bet vejas siaubingas,jau net siltnami sakiau uzdarysiu,bet MB perkalbejo.Per ta toki salta tai pietvakariu,tai siaures rytu besikaitaliojanti veja,vakar net megztuko reikejo.Bet saule ikaitina stoga,nakti miegot karsta 27-25 silumos kambary ir nera kuo kvepuot.Vejas is kitos puses nei miegamasis,tai jokios naudos is jo miegant.O jau dziovinimas nezmoniskas dirvos,nespeju liet.pomidorus jau valgom dvi seimos,agurkus trys,cukinijas trys,salotas ,morkas trys,zodziu jau gausu visko.Jau ir sparaginiu vakar saujele nuskyniau.
Kaip tavo yspudziai,papasakok kiek kai turesi laiko.
Muka,kaip pati,kaip mamukas?
Atsakyti
Labas rytas,
Kavos ?

Luety kaip MB sveikatos ? Mukai ryt baigsis biliotenis gal pasirodys ? Tikiuosi pagerėjo ...

Aš gavau išmanų laikroduką iš šeimynos dovanų gimtadienio proga . Vis dėl to man patinka statistika smile.gif Renku tuos žingsnelius , seku miegą... Miegu tai aš per mažai . Blogai .

Apie kelionę : Londonas mane slegia . Daug žmonių , maistas brangus ir prastas ... Tokioj žmonių spūstyje vis tiek jautiesi be galo vienišas. Čia nuotaika... Bent aš taip jaučiausi. Pats miestas gražus, tik daug kur remontuojama.

Apie sūnaus šventę : iškilmingesnė už katalikų mišias . Ceremonija nesikeičia kelis šimtus metų ... Patį diplomą gauni išeidamas per duris - kaip jie sako , ceremonija senesnė negu popierius. Aš tai žinoma apsižliumbiau . Nežliumbė tik anglės, bo jos iš gerų šeimų smile.gif Po ceremonijos grįžom į koledžą, į vidinį kiemelį , kur buvo priruošta vaišių : proseko ,vyno, punčo ... sumuštinių,pyragų, kavos, arbatos, ledų ir net braškių su grietine... Leido vaikščioti per veją, gali daryti tik profesoriai smile.gif Labai smagi šventė ...
Geros ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 02 liepos 2019 - 09:08
QUOTE(Dusia37 @ 2019 07 02, 08:07)
Labas rytas,
Kavos ?

Luety kaip MB sveikatos ? Mukai ryt baigsis biliotenis gal  pasirodys ? Tikiuosi pagerėjo ...

Aš gavau išmanų laikroduką iš šeimynos dovanų gimtadienio proga . Vis dėl to man patinka statistika smile.gif Renku tuos žingsnelius , seku miegą... Miegu tai aš per mažai . Blogai .

Apie kelionę : Londonas mane slegia . Daug žmonių , maistas brangus ir prastas ... Tokioj žmonių  spūstyje vis tiek jautiesi be galo vienišas.  Čia nuotaika... Bent aš taip jaučiausi. Pats miestas gražus, tik daug kur remontuojama.

Apie sūnaus šventę : iškilmingesnė už katalikų mišias .  Ceremonija nesikeičia kelis šimtus metų ...  Patį diplomą gauni išeidamas per duris - kaip jie sako , ceremonija senesnė negu popierius. Aš tai žinoma apsižliumbiau . Nežliumbė tik anglės, bo jos iš gerų šeimų smile.gif  Po ceremonijos grįžom į koledžą, į vidinį kiemelį  , kur buvo priruošta vaišių : proseko ,vyno, punčo ... sumuštinių,pyragų, kavos, arbatos,  ledų ir net  braškių su grietine...  Leido vaikščioti per veją,  gali daryti tik profesoriai smile.gif  Labai smagi šventė ...
Geros ir darbingos dienos  4u.gif

Labutis,

pagaliau gryzo musu trenere ir siandien jau buvau gyme,smagiai pastraksejau. bigsmile.gif
MB praejusia nakti labai skaudejo inkstai ,prostata,spazmai neleido slap...tis,zodziu vargom,paryciais praejo nei is sio nei is to,nes isgere apie 2ltr vandens per nakti,gal de4l to.Nezinom priezasties.Gali but mazai vandens per karscius isgerta,daug dirbo prie namelio sode statybos,laipiojo,kilnojo,pats vienas viska,as mazai padejau,nenaudinga tame as jam.,gali but ir infekcija kokia ilindo,o gal akmenukas inkste,sunku pasakyt,siandien varom po piet pas seimos gydytoja.
As Londone jauciuosi per sena,per dideli tempai,per daug zmoniu.Cia zole galima eit jei nera parasyta kad keep out the grass.Visuose parkuose gali gulet,gali vaiksciot.Ja pjauna laiku,priziuri,ji nieko nebijo,ziema vasara zalia.
Na,o as liepos 15 pradedu nert dar viena grazuole grupeje su ta pacia meistre.Labai laukiu,labai smagios pamokos.
Laukiam Mukos gryztant,kazin kaip jai ir mamukui jos.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 07 02, 14:41)
Labutis,

As Londone jauciuosi per sena,per dideli tempai,per daug zmoniu.Cia zole galima eit jei nera parasyta kad keep out the grass.Visuose parkuose gali gulet,gali vaiksciot.Ja pjauna laiku,priziuri,ji nieko nebijo,ziema vasara zalia.

Na,o as liepos 15 pradedu nert dar viena grazuole grupeje su ta pacia meistre.Labai laukiu,labai smagios pamokos.

Jau pastebėjau , kad Londone labai daug parkų . Ir daug žmonių juose smile.gif ir mes pavargę prisėsdavom ant žolytės ...

Pamiršau pagirti tavo lėles 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aukštasis pilotažas man ax.gif ax.gif ax.gif

Va imetu 2 nuotraukas , bendro pobūdžio , viena ryte - laukėm kol vaikai ateis fotografuotis , kite šventimas ... pavakariukas.

Koledže ant žolės leidžiama vaikščioti kelis kartus metuose smile.gif tik ....

Atsakyti